0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

фетална морфология
« -: Април 13, 2010, 09:19:20 am »
здравейте,някой дали е наясно кои лекари са специалисти относно феталната морфология освен д-р Марков в София.
*
Re: фетална морфология
« Отговор #1 -: Април 13, 2010, 09:23:50 am »
Д-р Виолета Димитрова и д-р Мазнейкова. За тях се сещам в момента.
Д-р Марков е много добър, защо търсиш друг, второ мнение ли ти трябва, или няма скорошен час при него?
« Отговор #2 -: Април 13, 2010, 09:26:18 am »
по всяка вероятност ще ходя при него.посетих го при първата си неуспешна бременност и добре че беше той .но този път може да потърся и второ мнение разбира се дано всичко да е наред.благодаря за препоръките.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Април 13, 2010, 09:44:11 am »
доц. Снежина Томова също - особено за прегледи на сърцето.
за ФМ препоръчвам основно Виолета Димитрова.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Април 13, 2010, 09:48:35 am »
здравей,къде се намира д-р димитрова
« Отговор #5 -: Април 13, 2010, 09:51:51 am »
Аз препоръчвам с две ръце д-р Сигридов в клиника Малинов
[/url]
« Отговор #6 -: Април 13, 2010, 09:53:15 am »
аз съм от пловдив лекарите за които говорите най вероятно са от софия не че има значение важното е да са добри
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #7 -: Април 13, 2010, 09:55:50 am »
ако си от Пловдив, можеш да посетиш за второ мнение и д-р Васил Даскалов.
д-р Сигридов, извинете, не е специалист по фетална морфология.
д-р Виолета Димитрова е в София.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Април 13, 2010, 09:59:24 am »
специално при даскалов ходих 10 пъти поне и ме уверяваше че всичко е наред при положение че д-р Марков откри поне 10 аномалии как нито една не можа да види въпросния лекар.след като му съобщих за прегледа и диагностиката на марков той се съгласи напълно и ми направи аборт с предизвикано раждане след който просто останах половин човек.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #9 -: Април 13, 2010, 10:01:10 am »
Ани, тогава ще те посъветвам да си запишеш отрано час за доц.Виолета Димитрова в София и това е.
намери сайта на Медицински център Фемина, вземи телефона, обади се и си запиши час.
имай предвид, че часове се записват поне за 1 месец напред, така че се обади навреме.
хората пътуват, за да отидат при топ-специалистите, това е неизбежно.

« Отговор #10 -: Април 13, 2010, 10:06:22 am »
разбира се че ще пътувам това няма значение важното е всичко да бъде наред.Благодаря за отговора и съвета ще те послушама за МЦ Фемина
« Отговор #11 -: Април 13, 2010, 12:53:57 pm »
И трите ФМ ги правих при д-р Врагалева в МЦ Фемина и съм много доволна. Тя е един вид "учиничка" на д-р Димитрова.
[/url][/url]
« Отговор #12 -: Април 15, 2010, 15:14:17 pm »
Вие извинете, но д-р Сигридов е не само дипломиран специалист по фетална морфология, но и ехокардиография!!!!!!!!!!!!!!!
[/url]
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #13 -: Април 15, 2010, 15:26:30 pm »
Вие извинете, но д-р Сигридов е не само дипломиран специалист по фетална морфология, но и ехокардиография!!!!!!!!!!!!!!!

вие извинете, но каквито и сертификати за завършени курсове по ФМ и ехокардиография да има д-р Сигридов, специалист не се става с вземане на диплома, а с много-много и дългогодишно гледане и обучение... д-р Сигридов има още доста да поработи, докато стигне до утвърдените специалисти, с което не искам да кажа нищо негативно за него.

и понамалете удивителните. ако сте бременна, за доброто на вашето бъдещо дете бих ви посъветвала при феталната морфология винаги да търсите и второ мнение. примерите от практиката показват ползата от това.

« Отговор #14 -: Април 15, 2010, 15:36:41 pm »

вие извинете, но каквито и сертификати за завършени курсове по ФМ и ехокардиография да има д-р Сигридов, специалист не се става с вземане на диплома, а с много-много и дългогодишно гледане и обучение... д-р Сигридов има още доста да поработи, докато стигне до утвърдените специалисти, с което не искам да кажа нищо негативно за него.

и понамалете удивителните. ако сте бременна, за доброто на вашето бъдещо дете бих ви посъветвала при феталната морфология винаги да търсите и второ мнение. примерите от практиката показват ползата от това.
Въпрос на гледна точка! От светила много съм си патила-лично моя практика
[/url]
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #15 -: Април 15, 2010, 16:19:36 pm »
сигридов изключително рядко приема бременни, които не са пациенти на клиника малинов за щастие на същите, че и без това не може да си дигне главата. и отново за тяхно щастие продължава обучението си и след дипломирането, за разлика от някои цитирани специалисти които са замръзнали във фаза дипломиране.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #16 -: Април 15, 2010, 16:26:41 pm »
за разлика от някои цитирани специалисти които са замръзнали във фаза дипломиране.

кои по-конкретно от цитираните специалисти са замръзнали във фаза дипломиране?

*
« Отговор #17 -: Април 15, 2010, 17:37:41 pm »
записвам се в темичката, че ми стана интересно  :D
« Отговор #18 -: Април 15, 2010, 17:46:30 pm »
сигридов изключително рядко приема бременни, които не са пациенти на клиника малинов за щастие на същите, че и без това не може да си дигне главата. и отново за тяхно щастие продължава обучението си и след дипломирането, за разлика от някои цитирани специалисти които са замръзнали във фаза дипломиране.
Много съм съгласна!
[/url]
*
« Отговор #19 -: Април 15, 2010, 17:53:54 pm »
"за разлика от някои цитирани специалисти" Кой всъщност от описаните визирате?
Аз се бях насочила към д-р Марков. По принцип съм пациенка на Малинов, но и на мен ми казаха, че Сигридов не е достатъчно квалифициран и затова да се обърна към друг специалист, с което не искам да подразня никой. Просто споделям