Аз не съм фен на фитнеса, въпреки, че ще трябва да го заобичам скоро Обаче виж плуване...абе аз вода в течно агрегатно състояние обичам и да пия и да съм в нея На сняг и лед не се разбираме
А иначе къде има фитнес център в Младост, че след година-две ще живеем там?
Аз пък се разбирам с всички спортове свързани с вода, независимо в кое от 3те състояния
И не съм фен на фитнеса...Ходих една година просто защото нямах друга опция с тази работа и бебето вкъщи ( мъжа...). Преди години много усилено се занимавах с тае-бо и спининг, в последствие станах и треньор. Отказах се, защото е супер неизгодно. А спрях тотално с тае-бото когато започнах да работя - много ми беше далече залата (Спартак) и часовете бяха от 20 часа...докато се прибера станало 22 часа. Не става.
Точно преди да се издуя се запалих по The Gym и една аеробика там. Водят я майка и дъщеря (Веска и Искра), които познавам още от Спартак. Ходих много често при тях (почти всеки ден), понеже много качих от хапчетата за ЩЖ. Даже съм ходила бременна ( без да знам ) че и кънки карах...и ски..и се пребих като куче на ските! Късмет!
Със сигурност за спорт ти препоръчвам да не е фитнес, а нещо по-интересно. Някаква аеробика..нещо по-интензивно с музика, в група.. Много по-лесно и приятно се тренира. А и фитнеса е за оформяне предимно, на нас друго ни требе
.
В младост има доста места за спорт, че и басейн има. За центъра, който споменах - ще потърся линк.
http://www.fitnessmladost.com/BG/index.htmШаноар ,
аз от моето календарче знам че 4 седмица и 5 дни е едно, после е 4та и 6 дни и след това е 5та седмица. Брои ми ги така на мен,
4.5 г.с 4.6 г.с. 5.0 г.с. 5.1 г.с.