0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Априлска тема на бременните №57
« Отговор #120 -: Април 15, 2010, 16:27:00 pm »
Wait ,

Аз преди изобщо не си включвах вибрациите, точно защото се притеснявах дали няма да е противопоказно. На последния ми преглед при Дяволов специално го питах и му обясних що за уред ползвам - той каза, да не се вталясвам...че мога да си го ползвам.

Аз все пак не съм чак толкова спокойна, та рядко пускам вибрациите и то съвсем за малко.
Благодаря за вниманието!  :) :hug2:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Жаси ,
 нищо не знам за газираните води,
но пък имам колеги които произвеждат и такава. Ще те препоръчам Най-горещо за рекламно лице ! Ще им кажа, че по-заклет фен от теб няма на света...и се кълнеш на колене в невероятните свойства на газираната вода!  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Април 15, 2010, 16:31:41 pm от Raissa777 »
*
« Отговор #121 -: Април 15, 2010, 16:46:49 pm »
Здравейте и от мен !
Снощи бяхме на преглед и чухме пулса на бебето ,пораснало е което много ме радва !
Но за съжаление генетичните ми изследвания не са добри
Оказа се, че по единия показател за тромбофлибия съм рискова и сега ще бием фраксипарин и още един генотип се открива но за него нищо не разбрах голяма съм тъпачка уж това да питам онва да питам и все забравям по нещо сега ме е яд на себе си !
Ох дано да няма повече проблеми все изскача по нещо  :( :( :(
[/url]
*
« Отговор #122 -: Април 15, 2010, 16:50:10 pm »
Вив, всичко ще е наред, миличка!

Жаси, на кардиолог отивай в Националната Кардиологична Болница. Недей да ходиш на обикновен кардиолог в поликлиниката. Ако искаш се обади да ти дам подробности.

« Отговор #123 -: Април 15, 2010, 16:53:51 pm »
И аз като Жаси съм много доволна от газираната вода.Старая се винаги да има в къщи поне 1 бутилка, но пия само когато е наистина наложително.Вив - дано се оправят работите, стискам палци.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #124 -: Април 15, 2010, 16:57:20 pm »
Вивка честито ти сърчице, стискам палци всичко да е наред, никакви усложнения да няма и бебчо да си стои точно там където е още доста време!  :bighug:
*

Raissa777

• 1672
« Отговор #125 -: Април 15, 2010, 17:07:26 pm »
Вивия ,
само не се шашкай  :bighug:
Радвай се на това че си бременна...в началото слушаш повече страховете си и по-малко радостните емоции, заради шока от случващото се... След един месец ще посвикнеш и ще ти е по-спокойно. 
Вярвай, че всичко ще е наред! Чудото вече е станало, сега му трябва спокойствие  :D
« Отговор #126 -: Април 15, 2010, 18:42:33 pm »
Вивия, честито сърчице :) Знам, че сега всичко изглежда страшно и опасно, но ще видиш как всичко ще се нареди и само след няколко месеца ще имате  :babyflips:

Раиса, ако газираната вода е придружена с две ледчета и три резенчета лимонче, съм убедена, че на всеки ще му дойде като манна небесна, когато му е зле :)
Аз днес се претоварих явно. Реших, че вече трябва много да вървя пеша и от площад Възраздане до ВМА перках пеша, без да съобразя, че е наклон. На връщане исках да хвана такси от Александровкса, но заради дъжда нямаше и айде пак обратно пеша до Възраждане, докато търсих такси. Чак там хванах  :? И преди час много ме стегна корема, ама зверски направо. Легнах малко наляво и уж се поотпусна ама ще видим.
[/url][/url]
« Отговор #127 -: Април 15, 2010, 18:56:08 pm »
Момичета я да ви попитам аз-някой има ли проблеми с хемоглобина?
[/url]
*

Raissa777

• 1672
« Отговор #128 -: Април 15, 2010, 19:43:12 pm »
Раиса, ако газираната вода е придружена с две ледчета и три резенчета лимонче, съм убедена, че на всеки ще му дойде като манна небесна, когато му е зле :)

Абсолютно съм убедена!
А и аз съм такъв фен на лимона, че всичко с лимон ми е любимо  :)

За дългата разходка - пази се де... osi_6
поне но-шпа си пила, предполагам.
« Отговор #129 -: Април 15, 2010, 20:09:42 pm »

Абсолютно съм убедена!
А и аз съм такъв фен на лимона, че всичко с лимон ми е любимо  :)

За дългата разходка - пази се де... osi_6
поне но-шпа си пила, предполагам.

Тцк. Нали вече съм в края, вече не бива да се спират контракциите. Те са един вид подготовка за лесно раждане. Трябва много да се ходи пеша, много да се движа. Ти остави другото, ми аз съм убедена, че бебо ще го приспиваме с Тиесто, че всеки ден денсим двамата на Тиесто :) По малко, но бебо мнооого се кефи :)
[/url][/url]
« Отговор #130 -: Април 15, 2010, 20:43:09 pm »
Жаси за содичката,незаменима е  :D мен сега пак ме почнаха киселините та много ми помага
Вивия честито сърчице  :heartbeat:
Аз от снощи не съм седнала,пера и гладя на принцеската дрешките и направо капнах,на всичкото отгоре два дена подред гости,и само напред назад.Утре ще стягам багажа за болницата да е готов че не остана време вече  :D
*
« Отговор #131 -: Април 15, 2010, 20:44:41 pm »
Стела, това са толкова хубави емоции
*
« Отговор #132 -: Април 15, 2010, 20:55:07 pm »
Аз имам проблеми с Хемоглобина.
« Отговор #133 -: Април 15, 2010, 20:57:00 pm »
Питаш ли ме така се кефя,че направо не искам да почивам и откарвам цял ден на крак  :D
*

Raissa777

• 1672
« Отговор #134 -: Април 15, 2010, 21:03:21 pm »
Ем...то верно не останало! След седмица и в девети месец  :D
Добре, щом трябва да се движиш ти предлагам една аеробика ?  :lol:
Ще е във фитнес център Младост, че да е близо до Окръжна  :lol:
*
« Отговор #135 -: Април 15, 2010, 22:18:01 pm »
Момичета я да ви попитам аз-някой има ли проблеми с хемоглобина?

Моя хемоглобин беше нисък почти през цялата бременност, макар че пиех малтофер, направих и 2 курса инжекции с В12. Можеш да си помогнеш като ядеш по един жълтък сутрин и повече месо /стига да ти се яде де/. Само малка част от желязото в  зеленчуците се усвоява от организма, затова е по-добре да хапваш месо. И ако пиеш някакви хапчета за хемоглобина, избягвай млечни продукти по време и скоро след приема им. Вит. С и фолиевата киселина до колкото помня помагат за усвояването на железните препарати.

« Отговор #136 -: Април 15, 2010, 22:49:43 pm »
Ем...то верно не останало! След седмица и в девети месец  :D
Добре, щом трябва да се движиш ти предлагам една аеробика ?  :lol:
Ще е във фитнес център Младост, че да е близо до Окръжна  :lol:

Аз не съм фен на фитнеса, въпреки, че ще трябва да го заобичам скоро :? Обаче виж плуване...абе аз вода в течно агрегатно състояние обичам и да пия и да съм в нея :lol: На сняг и лед не се разбираме :)
А иначе къде има фитнес център в Младост, че след година-две ще живеем там?
[/url][/url]
*
« Отговор #137 -: Април 16, 2010, 11:15:14 am »
Мацки, в коя седмица изследвахте хемоглобина. Аз сасега само съвсем в началото на бременността и беше ок. Другата седмица отивам на ЖК да видим и там какво ще ми пуснат.

Жаси, голяма си терца :) Хехе
Защо ще се местите в Младост бре душата?

*
« Отговор #138 -: Април 16, 2010, 12:38:09 pm »
Здравейте, първо се извинявам, ако питането ми не е за тук, защото аз все още не се считам за бременна, но ето какво ме притеснява вчера правих кръвен тест и резултата е 77.15.Според калкулатора на зачатие съм 4 седмица и 5 дни.С кои референтни стойности трябва да сравнявам моите с тези в 4 или тези в 5 седмица?Притеснявам се, защото този резултат ми се вижда доста нисък, а и вече имам три спонтанни аборта. :(
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #139 -: Април 16, 2010, 12:45:14 pm »
4седмица и 5дни е 5 седмица доколкото аз знам-дано всичко е наред