0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Априлска тема на бременните №57
« -: Април 12, 2010, 08:53:36 am »
Тръгнах да пиша нещо в старата тема, а то не става. Така че да ни е честита новата тема и да се пълни с нови бременни момичета. :goodluck:
Жаси имам един въпрос-от къде си набави несесерчето с четките и другите неща, аз много харесвам такова нещо-всичко ми се видя добро и събрано на едно място.
Re: Априлска тема на бременните №57
« Отговор #1 -: Април 12, 2010, 10:29:57 am »
Привет :)Честита ни нова тема, да се напълни само с кубави новини и нови попълнения:)  Аз днес се събудих звееерски гладна, направо можех да изям кучето :lol:
shanoar, несесерчето на Томи Типи го поръчах от Асда, но и в БГ го има за 28 -30 лв.  Може да го вземеш от Пигис Хаус или да звъннеш на Пакостник и от там да поръчаш. Аз ги смятах и по отделно ако трябва да купувам и излиза същата цена.
Bobbie, не само той, ами и кума е Левскар. Таткото купи на бебчо лигавник на Левски един ден с последните пари, които имал в себе си :lol: Като се скараме и новата ми реплика е "Ако не слушаш, ще направя детето ЦСКА-р" :lol: Взимайте каквото ви хареса като идея, че нашата цел беше с малко парички да направим детска стая и горе-долу се получи.
Кети, те всичките неща са взимани малко по малко за тези месеци. Кое те интересува, да ти кажа от къде е купено?
[/url][/url]
*
« Отговор #2 -: Април 12, 2010, 10:35:19 am »
Благодаря ти Жаси, на мене Пигис хаус ми е под носа, ама не съм ги видяла, а ходя до там като ме прихване. От АСДА колко ти излезе-хич ме няма още по тия пазарувания по интернет, ама може да се комбинирам с някой по разбиращ по натам.
« Отговор #3 -: Април 12, 2010, 10:37:59 am »
Честита нова темичка, момичета! Да се напълни и препълни с много бременни коремчета!

Жаси, Асдата доставят ли до Бг и как са като качество стоките? (извинявам се за off-a, май си имаше специална тема за пазаруването от интернет).
*
« Отговор #4 -: Април 12, 2010, 10:40:12 am »
Тръгнах да пиша нещо в старата тема, а то не става.
хихи, и аз така и се чудя от половин час какво става  :lol:
Да ни е честита новата тема!! Дано има повече нови момичета  preggo , а на "редовните заподозрени" леко бременеене и само хубави новини!!
Аз тази седмица съм на Жк, вече нямам търпение, че нещо и съм се притеснила - бременните ми признаци съвсем изчезнаха, като изключим чувствителните гърди, ама за тях си имам и друга причина  :oops: та до четвъртък няма да ме свърта на едно място...
Чакаме и новини от мираники, в миналата тема много се беше притеснила - мила, стискам палци довечера да ни зарадваш с хубави новини  :goodluck:
*
« Отговор #5 -: Април 12, 2010, 11:19:49 am »
Добро утро мацуранки :)

Жаси, супер стаичка си спретнала за малкия браво :) И ние сме Левскари, ще купим някой син атрибут дори да е момиченце :)

Дианка, не се притеснявай мила! Всичко ще е наред, сигурна съм!

Мираники, чакаме новини!

Скарлетче   :kiss:

Шаноарче, и аз съм близо до Пигис Хаус. В долната част на Банишора съм. Може да пием кафе някой ден ;)

В края на седмицата ще се запиша на ЖК надявам се. 11 седмица не е рано нали?

Усмихнат ден :)

« Отговор #6 -: Април 12, 2010, 11:31:04 am »
Жаси, Асдата доставят ли до Бг и как са като качество стоките? (извинявам се за off-a, май си имаше специална тема за пазаруването от интернет).

Доставят с фирма - посредник. Аз ползвам Риминикидс, а една приятелка Гифт Транспорт.
Специално този несесер ми излезе горе-долу колкото от БГ да бях го купила. Но всичко останало, което съм пазарувала ми излезе доста по-евтино и с доста по-добро качество, отколкото в БГ, особено пелените и дрехите.
[/url][/url]
*
« Отговор #7 -: Април 12, 2010, 11:32:40 am »
Ще се радвам да се запознаем. Долната част на Банишора до депото ли го смяташ?
Жаси писала си заедно с мен, ако е така ще се командировам до Пигиса тия дни
« Последна редакция: Април 12, 2010, 11:34:15 am от shanoar »
*
« Отговор #8 -: Април 12, 2010, 11:33:21 am »
Шани, на Враня съм зад магазина на Кенар.

*
« Отговор #9 -: Април 12, 2010, 11:36:24 am »
Пак е близо-аз съм родена на Козлудуй, ама сега съм по-нагоре до Депото във Фондовите
« Отговор #10 -: Април 12, 2010, 11:41:08 am »
Аз съм в Надежда, затова Шаноар, ако си с возило, мини насам да пием кафе. Че аз съм без, а излиза, че сме близко.
[/url][/url]
*
« Отговор #11 -: Април 12, 2010, 11:43:24 am »
Здравейте на всички мами  :welcome: Аз реших да попиша,че отдавна не съм се "отчитала", бях писала в една доооста стара тема. Та така де в 11г.с. съм и се чувствам отлично, само ако не беше зъбобола  osi_7 .Дали знаете някои бабини рецепти за зъбобол (освен карамфил,ракия)? Благодаря предварително на всички отзовали се и лек и спорен ден  :wink:

*
« Отговор #12 -: Април 12, 2010, 11:47:13 am »
Жаси, за съжаление возилото ми е градския транспорт, ама не се мръщя-то зависи в коя Надежда си, иначе при нас трамваи дал Господ-всичко от тук минава.
МарТи,  от личен пример един съвет-най-добрия лек е зъболекаря, не му се чуди, че колкото повече отлагаш, по-лошо става.
*
« Отговор #13 -: Април 12, 2010, 11:49:27 am »
Честита нова темичка!
Жаси, много хубава стая сте направили и като гледам откъм покупки вече сте готови за срещата  :D
Аз още нищо не съм купила, все се каня и все си мисля, че е рано. Ще трябва да се активизирам, за да не ми се струпа всичко накрая.
Момичета, да ви питам ходили ли сте на отворени врати в някой родилен дом? Гледам, че на 28-ми има отворени врати в Токуда и мисля да отида, че май се насочвам там да раждам (въпреки, че не съм решила със сигурност още).
Слънчев и усмихнат ден!
« Отговор #14 -: Април 12, 2010, 11:53:14 am »
МарТи, ходи на зъболекар, не се излагай с карамфили и ракии - ако имаш сериозно възпаление няма да помогнат, а всяко възпаление на този етап е опасно.
shanoar, в едно съм, но ако имаш трамваи до вас и можеш да хванеш 17 посока Надежда, ще те чакам на спирката на Била и ще пием кафе :) Умирам от кеф като се запозная с момиче от форума :) Ако искаш дай да се разбираме на ЛС, че спамим темата.
[/url][/url]
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #15 -: Април 12, 2010, 12:06:07 pm »
Честита ни нова темичка! Дано да се напълни с мнооого бременни момичета!
Жаси страхотни неща! А аз не смея да купя и едни чорапки  :oops: пусти страх няма да ме напусне. Мисля обаче да се стягам и вече като съм в седми месец да започна малко по малко, че то време не остана. Ако имам затруднения с намирането на разни неща ще те питам  :oops: от къде си се снабдила, надявам се да не е проблем и благодаря предварително!  :bighug:
*
« Отговор #16 -: Април 12, 2010, 12:11:18 pm »
Анизи, аз съм купила най-напред едни чорапи дето майка ми каза че са за 1 годишно, после се коригирах и взех едни памучни много сладки, а накрая купих едни дето ми ги дадоха за новородено, обаче ми се струва че ще станат на кучето-толкова са мънички. Купи си нещо бе жена, голям кеф е.
« Отговор #17 -: Април 12, 2010, 12:20:35 pm »
Малеее, аз като се сетя колко неща бях накупила преди 6тия месец...да е жив и здрав интернет доставчика ми, че не ми спря нета :)От както обаче имам проблем с изплащането на болничните от НОИ се спях, че не са ме финансирали от края на февруари насам :(
[/url][/url]
*
« Отговор #18 -: Април 12, 2010, 12:27:12 pm »
Жаси, за перденцето питам от къде е?
« Отговор #19 -: Април 12, 2010, 13:13:26 pm »
Жаси, за перденцето питам от къде е?
От магазин в нашия квартал. Иначе трябва да го има във секи магазин за пердета.
[/url][/url]