Да ви се пооплача
Имам си касичка, напълни се и реших да сменям монетите. Пинципно ходя в БНБ. Сега обаче, са затворили банката за частни клиенти и всичко е прехвърлено към нов паричен салон, който се намира в близост до Бриколаж - точно в най-голямата лудница, покрай строежите на бизнес центъра.
Отидох вчера, имаше 10 човека, беше 14.30, те работят до 15.30, а всеки човек го обслужват за около 20 мин. Направих си сметка, че няма никакъв смисъл да чакам.
Отивам пак днес, по-рано...този път са 20 човека! Половината чакат отвън, другите вътре - има нещо като чакалня...
Седнах аз там, супер нещастна, защото и до МД трябваше да отида за резултатите.
Чаках 30 мин. през които минаха 2ма души. Имаше и един ром вътре та от миризмата започна да ми прилошава бързо бързо. Точно мислех да си тръгвам, дойде охраната да повика следващият на ред и ... те бяха 4 момчета вътре в чакалнята, този който беше на ред ми каза да мина, погледна другите - и те кимнаха за ок. Аз се постарах да не се ухиля като зелка, а се усмихнах и благодарих.
От там...тъкмо минавам под пищящата врата и от външната врата нахлу една много слаба жена ( а много слабите жени са супер злобни! поне по мое наблюдение...мен си ме е страх!
) и един селски бек на видима възраст около 50. И двамата в хор се разкрещяха, защо Тая минава, като не е нейн ред. Ама приказки и викане...не мога нищо да отвърна. Аз умрях от срам...и когато млъкнаха се опитах да обясня, че момчетата са ме пуснали защото съм бременна ... и ..
От там, дамата не ми даде да довърша, а се разкрещя още по силно
– ама тя била бременна!!! е, и какво от това..
А онзи до нея софлира - какво кат си бременна? ред нямаш ли ?
Аз почти да потъна в земята, но момчетата в чакалнята ми казаха да влизам и да не обръщам внимание. Влязох аз, и вече ми беше доволно лошо...едва изчаках да се освободи каса и да си сменя монетите. И то аз бях готова за 3 минути, защото отивам с касичка с 300 лв, а другите хора обръщаха хиляди...от магазини и т.н.
Добре че беше заваляло навън, та постоях 10 мин. на дъжда да ми отмине, че бях на кантар да върна.
Ужас..кажете ми че не живеем в булгаристан!
Край с касичките!!!
Няма да ходя на повече БХС