shanoar, верно е, че като се отпришиш, няма спиране. Все му се карам на моя мъж да не ми отпуска толкова юздите, че нямам спирачки, но и той милия, нали е чакал толкова време с мен за бебе, та сега се радва на моето пазаруване. Взех сама да си слагам спирачките вече. Ketti, наистина като че ли вчера беше, толкова бързо минава времето... Благодарна съм, че поне досега не съм имала някакви проблеми, дано и занапред да е така. Аз утре ще ходя да си сменям АГ- то от ЖК, отивам при нова докторка, че днес като чаках при старата(която така или иначе реших да сменям) да си видя изследванията и да си ги преснимам, я чух как повишава глас на някоя жена вътре и отново ми се надигна нещо, и си викам: "Я, по- добре си прежалвай любопитството за резултатите, че тая сега пак ще ти ги наприказва някакви глупости и само ще навредиш на бебетата, че и с контракции може да се снабдиш, Марийке!" и си тръгнах. А исках да и натрия носа дето ми взе предния път 20 лв за ехограф, нали съм си разпечатала правата на здравноосигурена бременна и то в риск. Но така или иначе щеше да се стигне до повишаване на тон в най- добрия случай, за което бях готова, но майната му- важното е, че не причиних нищо излишно на децата. Пък тя ще си намери майстора. Между впрочем тази докторка е бездетна (по нейни думи ТЯ не желаела деца), раздели се с първия си мъж и се събра с такъв с неуспешен първи брак без деца, и незнам дали това не я озлобява и я прави такава алчна и неоценяща жена.