Anizi, непременно ще предам поздравите ти на Цвети- към вторник- сряда пак ще се чуем. KRISTI, чудесни новини при теб- дано устискаш тези 2 седмици в къщи- по- приятно ще ти е, отколкото в болницата. Аз вчера се върнах от София, прегледа мина- бебчетата са много добре- двете са си в нормата за седмиците- по 380 гр, другото е доста по- големичко-490 гр. Докторът каза, че е отключил момъка някакъв гигантски ген, но нищо притеснително не е това. И трите показваха активност и танци. Много се радвам, че те са добре, защото от 2-3 дни усещах повечко контракции и някакви ненормални усещания, не болки, ниско долу- като налягане и напъни. Оказа се, че едното бебе е буквално разпънало матката с главичката си и се подпира на серклажа ми (добре че е той). Сигридов каза, че ако не беше серклажа, досега да бях родила. От вчера още съм на лежанка постоянно, поне докато се нормализират нещата, свекърва ми стана член на семейството- доста време ще прекарва у дома да оправя къщата. Важното е, че бечетата са си добре и не се е стигнало до нещо по- необратимо. !Честно казано бях доста уплашена и стресирана вчера, а днес се зареждам с търпение и настройка за преобръщане на навиците ми и начина ми на живот. В името на децата ще направя всичко! Момичета, пазете се!