Благодаря ти за поканата, сигурно няма да имаме възможност да дойдеме, извинявам се, че не отговарям навреме, но нямам нет в къщи
, а в работата не всеки път става да пиша. Относно мъжкият ни проблем - биха му Небидо (тестостерон) мускулно, след два месеца трябва пак да го изследва, и сигурно пак ще му бият, сега пие селен и витамини. Това е поръчал вторият специалист, че първият миналата година му даде само да пие нещо и нищо не стана.
Чакам да ми дойде МЦ, и после ще посетя докторката да обсъдиме лапароскопията, четох по въпроса, благодаря на всички за съветите, неизбежно е. Ако тя пак ме ядоса и не намери време да поговори с мен, ще я сменя, все пак ме гледа от 2 години и не исках да я сменям, но ако няма друг начин.
Във връзка с лапароскопията искам да питам ако някой има представа няколко неща. Дали това, че съм малко плюшена
мечка (164см на 105 кг в момента) е повлияло върху тръбите? Аз съм астматичка, и преди 5 години рязко напълнях за една година с 25-30 кг, трябваше да си впръсквам Бекотит и Салбутамол, а те са коктикостероиди. Дали тези препарати също са увредили?
Стискам палци на всички по един или друг начин да осъществим всички мечтите си