Здравейте,дами. Включвам се и аз.Не съм споделяла проблема си с никой от близкото обкръжение и бих искала тук да срещна сродни душици.Имам въпрос към Тенеза: защо реши да сменяш клиниката? Аз бях на преглед при доц.Цветков заедно със съпруга ми в Олимед и ни каза,че съм за ин витро.Направо ни все едно ни заля с вряла вода, изобщо не очаквахме, понеже преди това друг специалист ни беше препоръчал лапароскопия.Консултацията стана толкова бързо, че за 5 мин. попълниха някакви документи и все едно сме на състезание.От тогава минаха почти 2 седмици и ние още сме в шок.Попълнихме комплекта документи и трябва да го занеса в Олимед, за да го изпратят в София(доколкото разбрах от бързата консултация).Но имам някакви съмнения, нещо ме притеснява в тази клиника, в прегледа, в доктора...И също мисля като Тенеза да отида при др.Козовски.Исках да разбера от форума какви са отзивите за Олимед, за Козовски и т.н. Само че сега в главата ми е пълен хаос и съвсем нищо не ми се изясни. Моля ви, помогнете ми, защото това не е нещо, за което ще хвърлям ези-тура. Благодаря ви, наистина се надявам някой да ми отговори.Късмет на всички, колкото и тривиално да звучи