0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля кажете при кой лекар от клиниката на Щерев да НЕ ходим за ин витро. Какъвто съм кърък ще попаднем на най-лошия.

Моля за търпение за малко предистория. Имам поставена диагноза астенозооспермия в клиника Репробиомед. На съпругата ми всичко е в норма. Правихме две инсеминации при тях без успех. Имаме подадени документи за ин витро до фонда и ни предстоеше да правим процедурата там, но се чудим дали да не се откажем. Нищо не мога да кажа за професионализма на хората там – познанията ми са аматьорски, но като хора са много, ама много, кофти. Като поискаш да ти обяснят нещо го приемат като лична обида и се сърдят или направо ти викат. Като ти дадат час за някаква манипулация, се оказва че са забравили и се занимават с нещо друго или изобщо ги няма. Нямат никакъв ред и архив - всеки път като отидеш при тях трябва да почнеш да им обясняваш какъв ти е проблема и за какво се бориш. Докато правеха инсеминациите на съпругата ми в кабинета им непрекъснато влизаха и излизаха някакви хора, докторката се караше със сестрите, изобщо лудница. Веднъж им направих бележка и злобарката д-р Табакова започна да се държи подчертано гадно със съпругата ми.
Някакси не мога да си представя си представя при положение че са такива мърлячи, че ще направят ин витрото професионално. Просто вече загубихме доверието си към тях.
Та нали то е сложна манипулация и се налага да бъде подпомагано с медикаменти в прецизна дозировка?!

Понеже клиниката Щерев ни се струва стара, улегнала и стабилна мислим да отидем там. Моля препоръчайте ми някой доктор, който е ОК и при него не се чака супер много, защото нямаме много време. И без това сигурно ще трябва да направим сума си изследвания отначало.
« Последна редакция: Април 08, 2010, 13:53:07 pm от jam »
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
Препоръчвам ти да попрочетеш във форума, съмнявам се някой да ти даде списък кой става и кой не става.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
редактирах ти заглавието, защото носеше негативен оттенък. в крайна сметка, ти питаш при кой лекар да отидеш...
успех с избора и процедурата!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Ми то не случайно заглавието беше формулирано така. Не искам да обиждам никой, а само да се предпазя от най-лошия избор. Иначе знам, че нещата донякъде са въпрос на шанс и винаги има недоволни когато шанса не е бил на тяхна страна.

Инфото във форума наистани ми помогна ми да се ориентирам в някои неща, но все пак отрицателните номинация биха ми била още по-полезни.

Моля и за извинение ако нарушавам правилата на форума, но не мисля... прегледах ги по диагонал.
Kabuto писах ти на ЛС
*
 В ,,Щерев,, всичко е много добре организирано.Изследванията се събират в досие и когато влезеш при лекаря си ,досието ти е в кабинета му внесено от сестрите.Любезни са и са отзивчиви.Ако нещо те притеснява ,можеш да се обадиш и по телефона и да те свържат с твоя лекар. :)