0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро/ИКСИ - Март 2010 - Април 2010
« Отговор #40 -: Април 16, 2010, 19:53:36 pm »
zuzana, аз и в другата тема писах. Не го отписват още опита. Да продължавам с лекарствата още 4-5 дни, да си направя уринарния тест на 20.04 и ако не е дошъл цикъл след седмица ново ЧХГ. Аз по принцип нямам още закъснение. Чакам евентуално цикъл най-рано на 19.04. То и аз бях решила независимо от резултата да продължа с лекарствата. Нямам все още сиптоми нито за бременност, нито за ПМС.
Dum spiro spero. Или поне докато не дойде цикъл. Пък после - вариант 2, вариант 3 и пътечките за бягства...
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #41 -: Април 17, 2010, 11:49:04 am »
Днес 10-и ден след трансфера - резултата от ЧХГ е 0,17 (реф. 0,50-3,00). Поне не е кръгла нула. Договорих се да не спирам лекарствата още 4-5 дни. Още няколко дни на надежда и/или агония. Знам ли?
  Стискам палци много силно...
*
« Отговор #42 -: Април 17, 2010, 12:00:28 pm »
rtfrtf :bighug: Изпращам ти цялата позитивна енергия ,която имам. Късмет миличка.
*
« Отговор #43 -: Април 17, 2010, 15:21:32 pm »
rtfrtf Няма да пусна палци дакато не кажеш-Успех от все сърце!!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #44 -: Април 19, 2010, 19:46:57 pm »
Момичета трябва да започна Регулона. Днес към 16.30 часа ми дойде, но за сега е все още само кафяво зацапване - тип 5-6 капки.
Чудя се от тази вечер ли да го започна Регулона, като първи ден от цикъла или от утре, когато се предполага, че ще се е усилило?
Доктора каза от първия ден да започна и да му се обадя, за да знае, че ми е първи ден.
 :ask:

*
« Отговор #45 -: Април 19, 2010, 19:54:51 pm »
Kartiche, в Щерев ми обясниха, че ако МЦ ти е дошъл до 14:00 часа е първи ден, ако е дошъл по-късно, не е първи ден и се брои от следващия. Аз се обаждах на лекар-ординаторката да питам, на мен през м. март ми беше дошъл МЦ около 17:00 часа и беше съвсем оскъден. Та тогава ми казаха да броя за първи ден следващия.
Успех! Важното е, че започваш. Когато правя нещо по въпроса, съм изпълнена с невероятен оптимизъм.
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

П.П. Пък не е толкова късно да го питаш и сега, той какво мисли по въпроса,  :D
Нийл Армстронг
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #46 -: Април 20, 2010, 07:28:19 am »
 В моята клиника, сестрата която ми изписа Регулон ми каза, че мога да го започна и при зацапване. Не било толкова важно кога. Може да се започне и по-късно. На листовката пише до 5-ти ден от МЦ. Аз лично го почнах още на зацапването, а и нямах търпение да свърши, за да стартираме процедурата. :) Нямало значение и часът на прием. Така, че може да се пие и вечер.
 Успех на всички в предстоящите или започнали процедури.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #47 -: Април 20, 2010, 10:06:39 am »
rtfrtf ти днес щеше да правиш уринарен тест, какво става? Извинявай ако съм нетърпелива и ти досаждам, просто искренно се вълнувам за всички момичета тук. Успех мила.
« Отговор #48 -: Април 20, 2010, 18:34:58 pm »
Привет на всички ! Искам да ви попитам дали ви се е случвало след употреба на логест да не ви дойде и да задържите фолекули ? При мен се случи това , че трябваше да почна по къс протокол след логест , но не ми дойде , разбира се ходих на лекар и ми казаха , че не са ми повлияли добре тези хапчета . Много се изненадах , тъй като моя цикъл е много редовен от както се помня . Ако някой е попадал в тази ситуация , моля да сподели с мен !!!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #49 -: Април 20, 2010, 18:41:13 pm »
Привет на всички ! Искам да ви попитам дали ви се е случвало след употреба на логест да не ви дойде и да задържите фолекули ?....
Не се притеснявай, когато ти се регулира цикъла ще продължите. Аз пиех регулон и цикълът ми се забави, но с малко- не помня добре, но може би два дни. След като ми дойде продължихме по протокол. Дори и да пропуснете този, вярвай, че следващият ще е успешен  :wink:
*
« Отговор #50 -: Април 20, 2010, 19:42:00 pm »
rtfrtf ти днес щеше да правиш уринарен тест, какво става? Извинявай ако съм нетърпелива и ти досаждам, ...

Не се притеснявай, знам, че всички се надявахте нещата да са наред! Направих го (в 05:30 тази сутрин - то луд умора няма! - цитат: "То е ясно, че съм побъркана!  :witch:), но цък! - отрицателен. А цикъл - също цък! - няма, само съвсем леко розово зацапване + 2-3 съвсем тънки кафеникави съсиречета на ден от вчера, ама като конци са. И сега - ни плюс, ни цикъл. Направо шаш! Кръвният тест и той беше с една шашава стойност - 0,17, различна от три нули.
Някой следващ път. За сега не успях да разбия стереотипите.
« Последна редакция: Април 20, 2010, 19:48:37 pm от rtfrtf »
Нийл Армстронг
« Отговор #51 -: Април 20, 2010, 22:04:03 pm »
Благодаря ти Iffi.13 за отговора , два дни са добре , а на мен ми закъснява с повече от 10 дена , незнам какво става , правих си тест преди една седмица и беше отрицателен на видеозона нищо нямаше само задържани фолекули , които незнам от къде се появиха след като преди 3 дена ме прегледа доктора и нищо нямаше , направо ми е "мътна" и "кървава" , чудя се дали може да има нещо друго?
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #52 -: Април 21, 2010, 00:35:44 am »
 rtfrtf , цикълът ти закъснява от Утрогестана. Пак поради него, тръгва по-късно и трудно. Явно на организма му трябва време, за да спадне нивото на Прогестерона и да тръгне чистата кръв. При мен беше същото положение. Първо бледо розово зацапване. 1-2 капки на ден, после едни розови жилки на следващият ден... И след още 1-2 дена с подобни зацапвания ми дойде. Относно кръвния ти тест, съжалявам ако те разочаровам, но според мен няма голяма разлика от 0.00 и 0.1.  Това може да е някакъв остатък от Прегнила. При моята инсеминация, на 14 ден след нея и 16 ден след Прегнила имах ЧХГ=0.66. Брои се за чиста нула. Също така всяка лаборатория работи с известна грешка, така че мисля, че е нормално да има отклонение. Съжалявам, ако те разочаровам. Надявам се не се сърдиш на мнението, което изказвам. На въпросната инсеминация бях с 10000 ед. Прегнил. Може и количеството да е било голямо и затова да се е задържало повече време. Обаче така или иначе до ЧХГ=5.00 се брои за отрицателен тест и според мен се дължи на множество фактори, но не и на наличие на бременност.

Криска, как си ? Как върви процедурата ? Надявам се всичко е ОК и скоро ще ни изненадаш.
 Късмет на всички. :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #53 -: Април 21, 2010, 19:48:24 pm »
Crow, не се сърдя, просто ми трябва известно време, за да приема ситуацията.
Наясно съм, че някой път така се получава - всичко тръгва много добре, а резултатът е нулев. Нямам обяснение. Особено ми е мъчно за ембриончето - еталон. Днес се обадих в клиниката и имаше свободен час за преглед при моя екип за утре в късния следобед и ще видя какво ще измъдрим колективно. Нормално е да ми е криво след неуспешен опит. То трябва от стомана да съм, за да не е така. Пък и стоманата корозира...  :wink:
Нийл Армстронг
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #54 -: Април 22, 2010, 08:07:19 am »
Горе главата, мила. Мъчно ти е, но продължадаме напред.
Успех днес на консултацията /прегледа/, дано разговора с доки ти даде нови надежди и силите да продължиш борбата. Късметче за теб!  :D

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #55 -: Април 22, 2010, 10:02:41 am »
Гардже  :D вчера поставихме блокажа и на 5ти започваме стимулациите. Резлутатите на мъжа ми са добри и доктора каза че ще направим класическо инвитро.
Още малко остана, но съм сигурна че чакането си заслужава!

rtfrtf горе главата и давай право към следващия опит!
*
« Отговор #56 -: Април 22, 2010, 10:56:09 am »
rtfrtf разбира се, че е  нормално да се чувстваш така. Аз 2-3 дена не бях на себе си като разбрах резултата. Но няма да губим надежда нали :), следващият път ще е нашия.  :bighug:
*
« Отговор #57 -: Април 22, 2010, 18:28:25 pm »
Здравейте  :D И аз се записвам тук по дълъг протокол съм.До момента бях на декапептил,от утре стартирам същинската стимулация с Пурегон пен.
Пожелавам успех на всички нас,които сме в процедура :D
А на очакващите :crossfingers:
*
« Отговор #58 -: Април 22, 2010, 21:14:57 pm »
Доста по-добре съм след прегледа. Чоки, Криска, Зузана, благодаря ви за пожеланията и късметчетата,  :D Няма видима причина за неуспеха, просто не е станало. Приемам вече този опит като проучване и съм по-спокойна, защото следващият път Голямото неизвестно ще се е превърнало в малко неизвестно. Имах неясноти преди опита, но сега съм по-спокойна, добър отговор, без странични ефекти от лекарствата, хубави яйцеклетки, много добри ембриони, бързо възстановяване на организма и доста добра организация от моя страна (да успявам с ходенето в клиниката поне по два пъти на ден, да се справям успешно с манипулациите защо трябва да изляза от работа и други подобни...) Възможно е. Вече пътят ми е познат. Надявам се това е да е в мой плюс.
Нийл Армстронг
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #59 -: Май 01, 2010, 12:34:03 pm »
Здравейте момичета,

Да се запиша и аз в темата.  Днес съм на трансфер.  Надявам се този 4ти опит да ми донесе заветните две чертички, макар и да имаме само едно ембрионче.

Успех на всички!