0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #880 -: Септември 22, 2010, 15:29:59 pm »
Еееее,ама на мене вече никой не ми обръща внимание,май!????  :ask: osi_1 Дайте инфо за цените на Гоналпен в БГ!!!! Това много ме вълнува,както и на Цитротида в БГ! Вече съм ги позабарвил,макар и да не са променяни ,надявам се!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #881 -: Септември 22, 2010, 17:28:18 pm »
Рачо, доколкото си спомням във Варна Гонал пен 900 единици струваше 895 лв. На мен две пенчета ,5 цетротида и 2 прегнила ми излязоха 1998 лв.
Сперанса, Сиксенс, успокоявайки Бамбо давате надежда и на мен - аз също много се притеснявах от този трансфер на трети ден, особено като ми остана само едно силно ембрионче и още едно по-слабичко. Бамбо, да се молим, мила, друго сега не ни остава. Аз вече се побърквам от надежди и съмнения, остана една седмица чакане...Опитвам се да съм позитивна. Успех на всички  :D
« Отговор #882 -: Септември 22, 2010, 17:44:16 pm »
Здравейте на вси4ки давам от4ет за днешния ден.И така пункцията ми ще бъде в събота на 11 а не на 12  ден защото в неделя има много пункции и доки няма да успее да се справи аз малко се притесних ,но дано е за добро.Утре на 9 ден спирам гонала и ве4ерта в 22 4аса вместо прегнил ще си сложа декапептил.Искам да ви попитам моми4ета 1 ден от пункцията за 1 ли се смята или нулев ден.И още нещо Ани ми каза да си носим материала от вкъщи,но от Бургас до Варна са 2 4аса и докато по4не пункцията викат ме в 8 ,но едва ли ще по4нем толкова рано минава доста време вие как постъпихте.Ра4о гонал пен 900ед в България 780 лв,а цертотида 75лв
*
« Отговор #883 -: Септември 22, 2010, 18:13:48 pm »
Здравейте, момичета и Рачо в най-любимата ми тема! Вмъквам се да пожелая успех на всички и само положителни тестчета. Чак и на мен ми се прииска да се гмурна отново в това приключение, но ще почакаме малко....да порастне Рости.
За трансфера на 3-ти ден - ами аз имам два трансфера на трети и два на пети ден - успешния опит е точно с трансфер на трети ден. Така, че няма страшно - щом док е преценил, това е най-правилното  :wink:
Утрогестана - никога не съм го пила, лежала съм 15-20-30 мин макс. Моето лично мнение е, че се усвоява достатъчно и няма да изтече всичко. Абе само на мен ли не ми е неприятен утрогестана?!?  :wink:
Сузи, за материала, аз бих предпочела да го отдели мъжо в клиниката по възможност - в онази стаичка в началото на коридора. Не, че не издържа и два часа, но все пак, за лично спокойствие. Сподели с Ани и виж какво ще те посъветва. А и като те викат в осем, той док ще ти вземе тогава материала и ще го обработва докато дойде време да извадят яйцеклетките.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #884 -: Септември 22, 2010, 18:24:30 pm »
Сузи, и ние сме от Бургас и Ани и док са ни казвали, че няма проблем от вкъщи да го носим, но ние предпочетохме там на място. Не мисля, че Ани ще откаже на мъжа ти достъп до стаичката :lol:

Яничка, моите ембриони бяха 3 накрая, само един беше хубав. Ама имал късмет :D
Надежда винаги има, момичета. Трудно е, знам. Уплашени и притеснени сте, нормално е това и няма начин да е другояче. Но опитайте да прогонвате лошите мисли и да живеете с надежда. В крайна сметка, всичко вече е в Божиите ръце, от вас зависи да се пазите и да мислите позитивно /уфф, как ги мразя тия клишета, ама са баш истина :wink:/.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #885 -: Септември 22, 2010, 19:05:25 pm »
Здравейте
да дам отчет и аз днес бях при док и утре пак съм, може би за последно преди пункцията, която ще бъде или в събота или в неделя.Но имам въпрос към вас усещам остра болка от време на време долу в ляво в яйчника дали е нормално, имам доста фоликули и незнам дали това е причината.Може ли да сподели някой ? Иначе засега всичко е наред само да не се получи хиперстимулация, но док каза че ще направи всичко за да се избегне това.Днес си купих и медикаментите за упойката.
Сузи може би и да сме заедно на пункцията има ли и други момичета за пункция за събота или неделя?Стискам палци на всички.

*
« Отговор #886 -: Септември 22, 2010, 19:38:38 pm »
Опаааа,девойки,тука усещам,че навлизате в "моя" територия! Все пак, за "по-новите"от вас държа да отбележа ,че Ра40 е от мъжки пол!!!!  :lol:Ние сме носили матерал от Бургас и двата пъти!И Док, и Ани са ми казвали, че няма никакъв проблем,дори точно ще се "утаи" малко,каквото и да значи това!!Все пак,стаята-склад на 7я етаж,при толкова много чакащи и един календар със Мис 2007,не е най-предразполагащото място за даване на материал! Е,поне не за всички! Друго си е в "позната" обстановка! Не трябва да игнорирате и фактора"стрес" ,дори и при мъжете! Все пак знаете ,че от милионите агенти,един е богоизбрания,така че,нека да се чувства комфортно,за да си свърши добре работата!!! :lol:Но всичко е въпрос на лично решение!
Благодаря много за инфото за цените,колкото и да е неудобно,не можем да подминем и този фактор! Започвам да сравнявам!
Успех отново на всички!И не забравяйте-правете това което ви харесва,за да се получи това което трябва!!!  
« Последна редакция: Септември 22, 2010, 19:40:13 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #887 -: Септември 22, 2010, 20:34:14 pm »
Здравейте момичета.
Рачо, цените в Аптека "Фарма Плюс" във Варна са "Гонал пен 900" - 794,00 лева, "Цетротид" - 74,00 лева
« Отговор #888 -: Септември 22, 2010, 21:07:30 pm »
Chuspito в неделя ще има две пункции и затова моята ще бъде в събота защото Александров каза 4е ще му бъде трудно с 50 яйцеклетки,така 4е най вероятно и твоята пункция ще бъде в събота.Надявам се да се видим.Доколкото разбрах и в петък ще има две абе доста положителни тест4ета се о4акват следващия месец. :lol:
« Отговор #889 -: Септември 22, 2010, 21:42:30 pm »
ra40 това е един мой стар пост, става въпрос за цени на Пурегон, надявам се да съм ти полезна.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41942.msg739217#msg739217
Успех.
« Отговор #890 -: Септември 22, 2010, 22:37:26 pm »
Дано Сузи златна ти уста - само положително тестове!!!Утре ще кажа кога ще е пункцията.

*
« Отговор #891 -: Септември 22, 2010, 23:22:27 pm »
Здравейте мацки и Рачо!
Рачо, във връзка с твоето запитване относно цените на гонал и цитротид, преди около 2 седмици проверих в аптека Фармаплюс във Варна (намира се точно срещу синьото пазарче, или ако това нищо не ти говори - точно зад операта), моята информация по отношение на цените е същата като на Ала. Аптекарката каза, че в момента имат в наличност гонал 900. Не зная защо цената на гонал 900 е със 100 лв. по-висока от тази на пурегон 900, но щом сте намерили на по-изгодна цена част от гонала, значи търсите гонал.
Успех на момичетата на които им предстоят пункции, а от Бамбо и Яничка очакваме добрите новини!
« Отговор #892 -: Септември 23, 2010, 06:22:44 am »
и ве4ерта в 22 4аса вместо прегнил ще си сложа декапептил.
Не го прави, моля те сложи си прегнил вместо декапептил, ако вече не е късно.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #893 -: Септември 23, 2010, 08:36:14 am »
Ledena luna защо смяташ,4е не трябва да послушам доктора и да сложа прегнил вместо декапептил преди пункцията.Моля те отговори ми ве4е съм достатъ4но ошашкана ,4е пункцията ми е на 11 ден,а сега и това.
*
« Отговор #894 -: Септември 23, 2010, 09:05:49 am »
Сузито, обади се на Ани или на доктора за всеки случай и питай, за да си сигурна. Обикновено преди пункция се слага овитрел или прегнил и затова е малко странно това с декапептила. А за пункция на 11-ти ден не знам кое те притеснява. Моите също са били на 11-ти ден.

« Отговор #895 -: Септември 23, 2010, 09:22:56 am »
Моми4ета свързах се с Малена и тя ми обясни 4е няма грешка просто имам много фоликули и да не се полу4и хиперстимулация се слага декапептил,а в деня на пункцията ще ми сложат 1500ед прегнил.Ве4е мога да отида по спокоина на работа лек ден на вси4ки.
*
« Отговор #896 -: Септември 23, 2010, 10:40:28 am »
chuspito, suzi, успех!  :crossfingers: :crossfingers: 
« Отговор #897 -: Септември 23, 2010, 11:05:55 am »
Сега се върнах от док пункцията ми е в събота Сузи там ще се видим.И аз довечера ще си слагам декапептил, че и аз имам много фоликули, ама много.Снощи ме болеше в ляво долу и така ми се повръщаше док каза че е нормално при толкова фоликули да има странични реакции.Вече наближава първата важна стъпка.И започва да ме хваща страх....Страшна ли е пункцията момичета?Веднага ли ще ме приспят или парво има промивки и чак тогава?

« Отговор #898 -: Септември 23, 2010, 11:16:53 am »
Чуспи,първо са промивките,поне при мен беше така. Не се плаши, минава много бързо, и после си казваш 'трудното мина'  :wink: Пожелавам на теб и на Сузи много леки пункции, а явно ще са плодотворни, щом сте си отгедали толкова фоликулчета  :D Успех, момичета!!!
*
« Отговор #899 -: Септември 23, 2010, 11:39:17 am »
Страшна ли е пункцията момичета?Веднага ли ще ме приспят или парво има промивки и чак тогава?
Не, отиди с нагласата да си поспиш - нищо страшно няма :)