0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #920 -: Септември 24, 2010, 16:31:45 pm »
Да, аз съм за 29.09 - сряда, но май ми се иска да го направя още в понеделник...ще видим дали ще устискам.
« Отговор #921 -: Септември 24, 2010, 16:44:47 pm »
Много се радвам за днешния ти успех marigri , много добра бройка сте извадили днес , дано да се развиват добре ембриончетата до трансфера , всъщност не се съмнявам в това , като знам , че нашият доктор Александров се грижи отлично за всички винаги !!!Успех на момичетата утре , които ще бъдат на пункция!!!

Честит  Рожден Ден на нашия любим д-р Александров !!! Желая Ви много здраве , щастие , любов и винаги да бъдете все така всеотдаен към своите пациенти , бъдете благословен и дано Бог Ви дава и за напред сили да вършите толкова много добрини към хората , които силно се надяват на вас !!!Бог да Ви пази и Вас и Вашето семейство!!!
*
« Отговор #922 -: Септември 24, 2010, 16:53:39 pm »
 :)доста изнервящо е това чакане... предполагам че и на 12 ден ще отчете теста, някъде четох че са достатъчни 10 дни да минат след поставянето на прегнил, а в някой случаи не показва, не показва, а после +++++ . Шантава работа!
Speranza, прекрасни думи, наистина да ни е жив и здрав нашия невероятен Док!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #923 -: Септември 24, 2010, 17:18:24 pm »
Честит рожден ден на д-р Александров! Да е жив и здрав, все такива хубави бебета да прави, каквито аз днес видях и гушках!

Относно тестовете - общо взето при всеки е различно, на мен и трите пъти при естественото забременяване теста ми показваше две черти още на 11-12 ден, е трябва си малко въображение, за да видиш, че са там, ама.... На Мънкито още на 8 ден й беше положителен, но пък друга позната на 17 ден не й показа.
Малко Ви остава момичета, търпение, ние Ви стискаме палци
marigri , радвам се, че всичко е минало ок, ще чакаме от теб новини утре.
Чуспито и Сузи, късмет и на Вас!

« Отговор #924 -: Септември 24, 2010, 17:19:13 pm »
bamboo , аз на 14 ден си направих теста и трябва да ти кажа , че хич не бързах , ако можеше изобщо нямаше да си го направя , но всички около мен чакаха новини , аз бях решила да си го направя когато си трябва , а не да пребързвам , за да съм сигурна , че ще е верен. Направих първо уринен и като видях  :bfp: чертички , направо плаках от щастие и не знаех къде се наримам, по- късно отидох и направих кръвен за да знам дали наистина съм бременна.Направи така , както го чувстваш вътрешно и ще видиш , че ще имаш успех!!!
« Отговор #925 -: Септември 24, 2010, 17:33:38 pm »
Да е жив и здрав д-р Александров и още дълги години да прави чудеса!  :happy_birthday_1:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #926 -: Септември 24, 2010, 18:15:56 pm »
по едно време беше станала лудница......бяха дошли доста майки с бебета да му честитят и общо взето настана голяма олилия :party:

Признаваме си...ние бяхме олелията:))))))Всяка година все по-голяма дай Боже:)
Да знаете, на късмет сме ви и дано имате прекрасен повод за радост скоро:)))))
*
« Отговор #927 -: Септември 24, 2010, 18:33:11 pm »
Красива олелия сте били като видях снимките, с толкова много малки красиви сладури. Нека стават повече и повече :)
« Отговор #928 -: Септември 24, 2010, 18:58:54 pm »
ехааа, Лиско.....не знаех че си била в олелията(аз прочетох историята назад и много се радвам за теб и твоите бебчета, да са ви живи и здрави),аз докато утидох до тоалетната мернах много колички и майки и непрекъснато се чуваха бебоците :lol:
точно това коментирахме че днес трябва да имаме късмет.....д-р Александров рожденик, анестезиоложка се казваше Марина, като мен....а и се оказа че е моята сънародничка, а и толкова бебета в коридора...........изобщо всичко беше като един добър знак :biglove:
заредена съм супер положително и на всички които им предстои процедурата го пожелавам от все сърце, всичко ще бъде наред.....само трябва да повярваме!!!!!!!! :balk_69:

айде, до година още повече олелия да има на 7 етаж :balk_50:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #929 -: Септември 24, 2010, 19:05:08 pm »
:)Marigri, с цялото си сърце пожелавам на теб и момичетата, които днес са имали пункции да сте в групата догодина:)
А пък сега ще видиш как всички маймунки от днес ще си признаят, че са били там:)))))
А какви нахални има измежду тях...не ми се говори:))))))) Добре, че доктора е търпелив:)))))))))))
Нищо не съм казала:)
« Отговор #930 -: Септември 24, 2010, 19:20:42 pm »
Мерси Лиско :bighug:
айде стискайте ни здраво палци и дано и нашата групичка да е много успешна, само с положителни тестчета!!!!!! stork-boy

имате ли някъде албум с бебчета, да ва видя маймунки такива :balk_69:
« Отговор #931 -: Септември 24, 2010, 19:33:53 pm »
Лисаноооооооооо  :D :D :D,да знаете че от днеска етажа е зареден с късметчета за една година напред,така че който е бил там или ще бъде в следващата година ще има +++++++ няма как  :lol: :lol: :lol:.
 Хихиихихихиих а маймунки мнооогооо и всички много нахални аз направо се хванах за главата  :lol: ,бива бива ама........Жив и здрав да ни е доктора ,да продължава да внася радост в семействата и сърцата ни  :D.
 Успешни процедури момичета и Рачо,успех от все сърце на всички  :P.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #932 -: Септември 24, 2010, 20:01:01 pm »
Здравейте на вси4ки 4ак сега успявам да седна на компа и какво да видя само хубави новини.Marigri браво мила много хубава бройка дано вси4ки се оплодят и после доки да избере най-хубавите за теб.Яни4ка ве4е аз нямам търпение а за теб незнам.Chuspito и на мен ми казаха в 8-8.30 да съм там.Благодаря на вси4ки за подкрепата и куража който ми давате.
« Отговор #933 -: Септември 24, 2010, 20:07:52 pm »
сега намерих албума с малки и големи бебета на форума :balk_118:

всички са големи сладури, да са ви живи и здрави момичета!!!!!!

Лиско....видях и твоите красавица и красавци,голяма банда....представям си какъв купон у вас :))))важно да е весело!!!!!! :D
*
« Отговор #934 -: Септември 25, 2010, 00:19:27 am »
Еха, голямо оживление настанало в темата! Заради многото процедури ли, заради рожденика док ли???????
Макар, че вече е началото на 25.09. и аз пожелавам на д-р Александров на патерица много, ама наистина много професионални успехи и здраве и щастие за него и семейството му!
Разбрах, че процедурата на Маригри е минала успешно. Само така до щастливия финал!
На Яничка и Бамбо още малко търпение до  :bfp:!
« Отговор #935 -: Септември 25, 2010, 14:51:05 pm »
Здравейте
сега се върнах от пункцията и давам отчет:около 30 фоликула,но 12 яйциклетки 2 не много добри 10 много добри.Надявам се утре като се обадя да са се оплодили всички,Сузи миличка стискам палци утре ще се чуем да видим какво е станало.Иначе се чувствам добре малко бе боли ама няма начин.Успех и стискам палци.

« Отговор #936 -: Септември 25, 2010, 14:58:24 pm »
аз пак с добри новини, от 15 яйцеклетки.....12 оплодени :D, д-р Александров каза на 5 ден ще правим трансфер, тоест на 29 в сряда......урааааааа!!!!!! :balk_46:
а момичето което беше с мен, от 22 яйцеклетки....16 оплодени и двете сме за сряда..........определенно вчерашната олелия ни донесе късмет :lol:

нямам търпение да си ги прибера при мен вече :D
иначе днес имаше доста пункции.....мернах едно момиче как излиза, Мария се казваше..., Сузи...Чуспито....може някой от вас да е бил :wink:, стискам палци силно силно...само за добри новини :crossfingers:

Яничка и Бамбо....още малко ви остана до резултатите, повече вяра и надежда момичета и всичко ще бъде наред, чакам с нетърпение да се похвалите :bfp1:
« Отговор #937 -: Септември 25, 2010, 15:02:35 pm »
ехааа, Чуспито...честито!!! все пак 10 добри яйцеклетки много добра работа :wink:,и утре всичките да се оплодят :crossfingers:
« Отговор #938 -: Септември 25, 2010, 15:05:13 pm »
Браво, момичета :D и  благодаря :D :D
« Отговор #939 -: Септември 25, 2010, 15:15:07 pm »
marigri аз бях Мария мен си видяла, много се радвама за теб дано всичко да върви наред.И то ще е......
Благодаря ви за подкрепата всички сте много мили