Привет на всички!!!yani4ka11 разбира се , че подкрепям и теб , аз просто известно време не съм влизала във форума и не бях запозната с твоя трансфер , но сега вече знам всичко и те уверявам , че няма място за притеснение относно , това , че си била на трансфер на 3 ден от трансфера. Аз също бях изненадана , че моя трансфер ще е на 3 ден , но после едно момиче от форума , на което много съм благодарна за подкрепата, ме успокои, че от 3 ден има много бременни и то дори с не добри ембриони . Така аз се успокоих и започнах да мисля по-позитивно и все повече да се надявам , че ще успея.Е по време на чакането след трансфера има много критични моменти , които аз самата си създавах , и по-точно относно болки и тъжни настроения , които бяха напълно излишни , тъй като всичко си беше наред и успях да видя на видеозона , че в мен се развива един нов живот - на моето бебче , което всеки ден расте и се нуждае от моето спокойствие и моята положителна нагласа. Така че , мисли само хубави неща , ако имаш нужда от нещо питай аз съм насреща.