0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #900 -: Септември 23, 2010, 11:42:46 am »
dani, luna, отбой - и аз се притесних малко, ама явно ми е убягнало осмислянето на това при превода:

Цитат
На базата на доказателствата за основната роля на ЧХГ в развитието на ОХСС прилагането на ниски дози ЧХГ (5,000 IU вместо стандартните 10,000 IU) е разумно решение за пациентите с висок риск за развитие на ОХСС (18). Като алтернатива може да се използва GnRH агонист (например леупролид 0.5–1.0 мг подкожно) вместо ЧХГ, за да се стимулира ендогенния пик на ЛХ за крайната фаза на матурация на яйцеклетките и индукция на овулацията (46). Този подход ще е полезен само в цикли без предходно подтискане на хипофизата с дългодействащи агонисти или при приложение на GnRH антагонисти (например ганиреликс, цетрореликс).
пълния текст >>
« Последна редакция: Септември 23, 2010, 11:45:57 am от cygnus »
*
« Отговор #901 -: Септември 23, 2010, 12:27:20 pm »
 8O Ай сега,вземи да го преведеш и на нас!!!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #902 -: Септември 23, 2010, 12:28:42 pm »
Rа40, превенция на хиперстимулационен синдром се явява това :)
« Отговор #903 -: Септември 23, 2010, 12:31:00 pm »
здравейте девойки и Рачо!!! :D
ох, аз вече хем нямам търпение да дойде утре.......хем сърцето ще ми изскочи от страх :?дано всичко да мине добре :sleeping:и нищо да не осетя :D

аз уж нямам кой знае какво количество фоликули, но тая нощ се себудих от страшно гадене, наложи се да заспя с орбит, аз пак помислих че от прегнила ми се догади :?

утре стискайте палци :crossfingers:
« Отговор #904 -: Септември 23, 2010, 12:49:17 pm »
Привет на всички!!!yani4ka11 разбира се , че подкрепям и теб , аз просто известно време не съм влизала във форума и не бях запозната с твоя трансфер , но сега вече знам всичко и те уверявам , че няма място за притеснение относно , това , че си била на трансфер на 3 ден от трансфера. Аз също бях изненадана , че моя трансфер ще е на 3 ден , но после едно момиче от форума , на което много съм благодарна за подкрепата, ме успокои, че от 3 ден има много бременни и то дори с не добри ембриони . Така аз се успокоих и започнах да мисля по-позитивно и все повече да се надявам , че ще успея.Е по време на чакането след трансфера има много критични моменти , които аз самата си създавах , и по-точно относно болки и тъжни настроения , които бяха напълно излишни , тъй като всичко си беше наред и успях да видя на видеозона , че в мен се развива един нов живот - на моето бебче , което всеки ден расте и се нуждае от моето спокойствие и моята положителна нагласа. Така че , мисли само хубави неща , ако имаш нужда от нещо питай аз съм насреща.
« Отговор #905 -: Септември 23, 2010, 16:04:37 pm »
Благодаря ти, Сперанца, когато влязох във форума течеше твоята процедура и наистина много се зарадвах като писа, че си бременна, дано да имам твоя късмет.
*
« Отговор #906 -: Септември 23, 2010, 16:19:11 pm »
И момичета,като минат пункциите и вече се устремите стремглаво към++,не забарвяйте,ако ви естане някоя ампулка Гонал75 или Цитро,да ми я предложите ! За покупка!  :lol:
« Отговор #907 -: Септември 23, 2010, 17:58:15 pm »
Рачо....ампулки нямам, но с 2 цетротида мога да услужа :D.......само стискай палци да не ми потрябват повече :crossfingers:
« Отговор #908 -: Септември 23, 2010, 20:39:35 pm »
Marigri утре много късмет мила и едни стиснати пал4ета от мен.Утре ще 4акаме с нетърпение да кажеш как е минало,4е ние с Chuspito сме вдругиден да няма празно :D
*
« Отговор #909 -: Септември 23, 2010, 21:26:52 pm »
Маригри, стиснати палци и от мен утре на пункцията! Няма страшно минава бързо! Можеш и да честитиш на д-р Александров рождения ден! Утре остарява с една година.
Стискам палци и на Сузи, и на Чуспито за в събота, защото утре вечер съм на парти и няма да имам възможност на вляза в нета. Гледам да си наваксам с ходенето преди моята процедура.
Успех момичета!
« Отговор #910 -: Септември 23, 2010, 21:40:29 pm »
Миркас...Сузи, мерси момичета за стиснати пръстчета :bighug:
Ако знаете колко ме подкрепяте, много се радвам че съм в този форум и малко или много се зареждам  с много положителни емоции :grouphug2:

ауу, задължително ще поздравя д-р Александров.....даже жалко че сега разбрах, иначе щях да му измисля някое подаръче...сувенирче :balk_87:

утре....като се върна, ще драсна някой ред как мина yahoo_33
за сега лека вечер на всички и само положителни мисли!!!!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #911 -: Септември 23, 2010, 23:25:23 pm »
marigri, късмет и от мен утре - всичко да мине леко и безпроблемно!

*
« Отговор #912 -: Септември 24, 2010, 11:05:44 am »
Marigri чакаме те с хубави новини!
Яничка ти лежиш ли повечко или само след утрогестан? Аз само след като сложа таблетките полежавам около час и после се мятам да домакинствам,а мъжо е много щастлив - жената в къщи, винаги е сготвено...  :D :D :D вече корема ми поспадна, не чувствам никакви по-различни симптоми, ти как си?
« Отговор #913 -: Септември 24, 2010, 11:34:06 am »
marigri,късмет и от мен.Сузи готова ли си за утре, наближава нашия ден и мен ме викат към 8-8.30

*
« Отговор #914 -: Септември 24, 2010, 12:45:58 pm »
Май е време,нкяой да се похвали с добри резултати и успешна пункция,освен ако не спинка още,де!!!??? :lol:То дне ще е лудница при Док с този РД,но пациентките са с предимство!Ако не успея да се включа по-късно,то желая успешни резултати и на утрешните процедури,на нашите форум"членки"- Чуспито и Сузи!! Спокойно момичета-всичко ще е супер! Уверен съм!!
« Отговор #915 -: Септември 24, 2010, 14:37:27 pm »
Привет и от мен :D

преди малко се завърнах, много съм щаслива и доволна.....все пак 15 яйцеклитки :lol:, пункцията мина добре....моля никой да не се притеснява, нищо не усещаш и като се себудиш вече всичко свършило,сега съвсем леко ма наболява....все едно като ти идва.....но не болка за умиране :wink:

утре в 10.30 ще ходя да видя как се развили нещата и ще се реши кога ще е трансфера :D,така че утре пак стискайте палци за добри новини :crossfingers:

иначе предадох поздрави на д-р Александров и му пожелах много здраве yahoo_17,по едно време беше станала лудница......бяха дошли доста майки с бебета да му честитят и общо взето настана голяма олилия :party:

Сузи и Чуспито утре късмет момичета, стискам палци за вас :crossfingers:
*
« Отговор #916 -: Септември 24, 2010, 14:57:54 pm »
Eeee, супер ,браво!! И бройката супер! Дано да е така от тук нататък!!!
*
« Отговор #917 -: Септември 24, 2010, 15:14:19 pm »
Поздравления marigri ! Ще стискаме палци утре всички да се оплодят! Приятна почивка!
« Отговор #918 -: Септември 24, 2010, 15:59:57 pm »
Браво,Маригри ! :D Успех и нататък!  :D
Бамбо, и не мен ми отслабнаха симптомите, коремчето поспадна и гърдите не са толкова напрегнати... В луда паника съм последните дни, не знам от медикаментите ли, или от чакането, но съм бомбичка любимка, както казва мъжът ми  :wink: Иначе и аз лежа само след утрогестана, разхождам се доста. Стискам ти палци, кога ще правиш тест?
*
« Отговор #919 -: Септември 24, 2010, 16:29:26 pm »
yani4ka11 датата на теста ми е 03.10 чак другата неделя !!! Ти си няколко дни преди мен, нали? Утре започвам естрофем