0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #800 -: Септември 15, 2010, 21:16:47 pm »
Яничка, сега се отдай на пълна почивка, само с хубави помисли  :wink:
От нас имаш стиснатите палци!!! Пожелавам ти да се харесате с ембриончетата и да сте си заедно цели девет месеца!
Маригри, и аз бях така по време на стимулацията-чувствах се по-жествена от всякога, никакви нерви, само ухилена до краен предел :lol:
Сузито, чакаме те да се появиш и да кажеш как е минал първия преглед.
EillesevveselliE - успешен старт утре, хахаааа, докато не боднеш първата игличка, още не усещаш толкова вълнението...Но после те обзема.Докато не започнах стимулацията, сякаш не осъзнавах напълно, че това се случва в действителност.
Рачкониии, пак се намърда сред мадамите тиии, опасен си ей :lol: :wink:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #801 -: Септември 15, 2010, 21:53:07 pm »
Здравейте на вси4ки току що се прибирам от работа и сядам да се отчета.Итака тази сутрин бях втора на диван4ето прегледа ме д-р Кова4ев и ми даде зелена светлина.Още не мога да осъзная какво ми се слу4ва,но чуствам,4е съм по близо до най-голямата си ме4та.А днес на работа така се крих докато си слагах инжекциите за да не ме видят и накрая се боцках в тоалетната като наркоманка.Има ли зна4ение ако си сложа следобедната инжекция около 6 ве4ерта,а на следващия ден примерно в 3.Вие спазвахте ли то4ен 4ас.Яни4ка никога не губи вяра сега е времето когато можеш да про4етеш някоя любима книга например и да пратиш лошите мисли другаде.
« Отговор #802 -: Септември 15, 2010, 22:00:54 pm »
Сузито, аз си ги биех в точните часове, +- половин час. Те по протокол ми бяха в 9 сутринта и в 9 вечерта. Аз ги биех в 8,30-9 часа и сутрин и вечер. Иначе съм закъснявала в дните за прегледи-тогава сутрешната я биех чак към обяд, а вечерната-навреме.Незная дали е толкова важно, но аз бих питала - нали съм си Тома Неверни...Иначе доколкото знам може и наведнъж само вечер да се бие цялата доза, но според д-р Александров по-добре се усвоявало лекарството ако е на два пъти.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #803 -: Септември 15, 2010, 22:24:21 pm »
Яничка, стискам палци и ти желая искрено поне едното ембрионче да се хване!
Сузито, не гледай точен час да спазваш при поставянето. Така или инъче в дните на прегледите сутрешната ти инжекция става обедна. Ако ти е притеснително да си биеш "дозичката" на работа, както между впрочем беше и при мен (говоря за дните когато бях на преглед), просто помолваш Ани да си я биеш в кабинета след прегледа.
« Отговор #804 -: Септември 15, 2010, 22:28:19 pm »
Ох, а моята доза еднократна 225 на ден.........има ли някой така?? май всичките имат на по 2 пъти на ден, сега се зачудих що така ми предписаха  :ask:
а и прегледа ми на 5 ден............не на 6 като по протокол, няква друга схема при мен явно.........

ама щом Д-р Александров го казал.........имам му вяра, явно нещо си има в предвид човека  :balk_87:
« Отговор #805 -: Септември 15, 2010, 22:45:52 pm »
Маригри, всяка една от нас е различен човек. Не може да бъдем сложени в калъп и да се подхожда към нас по един и същи начин. Щом така са нещата при теб, така е преценил за най-добре д-р Александров. Това не го мисли. Мисля, че Мънкито е била на 225 еднократно , но тя може би ще се включи да потвърди. При мен например стимулацията беше съкратена с един ден-тоест имах предписани 5 цитротида, а сложих 4, и един ден по-рано ми беше пункцията.
Вярвай на доктора срещу себе си и не си пълни главата с излишни мисли :wink:

« Отговор #806 -: Септември 15, 2010, 22:51:20 pm »
Не се безпокой Маригри и аз като теб преди време питах дали и моята доза от 225ед на ден е нормална и се оказа, 4е пове4ето моми4ета са с такава доза.Аз сутрин ще си бия 75ед а следовед останалите 150.Между другото днес като за първи ден се 4уствам добре надявам се и до края да бъде така.
*
« Отговор #807 -: Септември 15, 2010, 23:08:20 pm »
Споко Маригри, имай вяра на нашия доктор! Той е най-добрия!
Както ти пише Сиска81 всичко е индивидуално, хора сме и всеки е различен. При мен пък стимулацията се удължи с един ден.
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #808 -: Септември 15, 2010, 23:48:56 pm »
EillesevveselliE, успешна процедура и още по-успешен финал ти желая!  :bighug:
Сузито и всички, които започват или са вече започнали - Успех на всички, момичета!
Вече нямам търпение и аз да се включа към есенната групичка, но ще почакам още малко. До 10 дни чакам цикъл и започвам Регулон, а след 35-40 дни се надявам на истински старт :)
Дай Боже и нашата групичка да е така успешна, както беше пролетно-лятната! :)

« Отговор #809 -: Септември 16, 2010, 06:30:00 am »
Момичета мерси за подкрепа :grouphug:, знам аз че не трябва да се притеснявам......нали съм в най-добри ръце, а и верно че за всеки организм различна схема, не може за всички еднаква :D

на всички лек ден и само хубави работи :bighug:
« Отговор #810 -: Септември 16, 2010, 10:42:07 am »
Marigri - и аз съм била така на веднъж,честно казано даже го предпочитам,не знам как се усвояват и т.н.ама боденето е по малко и леко  :lol:.Иначе за протокола с цялата доза на веднъж направих 16 яйцеклетки,вторият пън с доза разделена на 2 пъти направих 12 яйцеклетки.Така че май не е чак толкова важно,боцкаи се там и това е, те яйчицата ще си бълбукат и в двата случая :))))))) .Успех момичета,като ви чета изживявам всеки трепет който аз имах преди време,вярвайте, а ние ще стискам палци за най хубавите резултата (макар че  при наш док. други няма ) ихиххихихихи.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #811 -: Септември 16, 2010, 12:47:23 pm »
Мерси Мамункеее, успокои ме окончателно......аз вече нямам търпение да дойде утре, да ми ги видят на къде са моите фоликулчета :D
*
« Отговор #812 -: Септември 16, 2010, 20:19:13 pm »
Здравейте момичета, днес беше моята пункция, всичко мина добре от около 10-12 фоликули извадиха 8 яйцеклетки. Малко се разочаровах, но Малена каза че това е нормална бройка.Това което повече ме притесни е,че не видях изобщо д-р Александров, защото пункцията ми прави проф.Козовски когото виждам за 1 път,попитах защо, отговориха ми който по-свободен ??? Аз мислех че той вече не практикува, както доц.Маркова, а е само съдружник, но уви. Наистина няма нищо страшно, докато гледах как ми поставят инжекцията с упойката и изгубих връзка.Явно упойката ми дойде силничка, много трудно се събудих, дойде време да си ходя по обяд, а аз спя. Мъжо ме довлече до колата и у нас продължих да спя до преди малко.  :D След малко пак лягам, направих се на героиня и не пих аулин и сега доста ме боли корем, но трябва да отмине вече. Надявам се утре на добър резултат, помолих Малена да предаде на д-р Александов да опита и по двата начина - инв. и икси, да видим какво ще сработи.  :crossfingers:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #813 -: Септември 16, 2010, 20:27:27 pm »
Бамбу, пункциите обикновено ги прави д-р Ковачев. Моите и трите той ги прави. Понякога и професора се включва, все още практикува. Мисля че д-р Александров не прави пункции, нали трябва да се погрижи веднага за яйцеклетките :D Ако него го няма, д-р Кисьов е на линия, той също е много добър ембриолог.
Поводи за притеснения нямаш, бройката ти е абсолютно в нормата. Начинът на оплождане по принцип го преценя док на място, според ситуацията. Разбира се, щом имаш конкретни желания, той би се съгласил с тях :D Стискам палци за успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #814 -: Септември 16, 2010, 20:30:40 pm »
Бамбо, дано всичките 8 се оплодят, за да избере после д-р Александров най-хубавите за трансфера!
И аз мислех, че д-р Козовски вече не работи, но явно другите доктори са били ангажирани.
Лягай мила и си почивай сега!
« Отговор #815 -: Септември 16, 2010, 21:55:16 pm »
Браво Бамбо, чудесна бройка! Моите бяха 10 бр., пункцията ми я прави д-р Ковачев, но който и от екипа да е, няма поводи за притеснения, все пак д-р Александров не може да бъде на няколко места едновременно :wink: Сега си почини, пък утре към стискаме палци за добри новини :crossfingers:
Явно упойката ми дойде силничка, много трудно се събудих, дойде време да си ходя по обяд, а аз спя.   :
Аз пък много бързо се събудих и после хич не ми се спеше :lol:

« Отговор #816 -: Септември 16, 2010, 22:46:36 pm »
Бамбо....стискам палци за хубави ембриончета, а те ще са такива :balk_602:
 аз в понеделник видях д-р Козовски......даже преглеждаше едно бременно момиче, явно негова пациентка......защото й се караше, колко отслабнала.....вместо да напълнее малко, а то милото в 3-4 месец .....40-45 кг..слабо...слабо

може да ма оринтирате......колко струва микробиология моята и на съпруга ми, да знам утре колко пари да си нося горе долу.......да не се изложа :oops:, и пак ли  толкова бързо трябва да се действа с неговия материал, както със спермограмата......до 1 час да се донесе, това имах в предвид....... :ask:
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 22:51:14 pm от marigri »
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #817 -: Септември 17, 2010, 00:04:03 am »
marigri [/b, микробиологиите са по 10 лева и се плащат, когато си получаваш резултата. Относно материала, не знам, ние нашия пресен, пресен го занесохме.
Аз днес бях на преглед. Няма да стартираме процедура, защото има един задържан фоликул, въпреки че пих противозачатъчни. Д-р Александров каза, че не можем да започнем и още един месец да пия противозачатъчни. Каквото каже, такова - тъй лесно се живее. Март месец луда го бях направила доктора - искам лапаро, ама без да ми режете тръбата, не искам лапаро, бийте ми метотрексат, не ми бийте, бийте, не бийте, ей и аз не знаех какво искам, много съм му благодарна, че успя да ме изтрае.
Бамбоо, аз докато чаках, д-р Ковачев обясняваше, че се появил някакъв спешен случай и затова предполагам проф. Козовски ти е правил пункцията. Важното е, че всичко е наред и ти пожелавам да имаш и точно толкова на брой чудесни ембриони.
А и забравих да ви кажа - моя мъж днес ми изтърси, че не бил разочарован, че процедурата се отлага, защото на него и безтуй това зодията, която щяло да се падне бебето, не му харесвала. Зодията е голям проблем да знаете osi_12 :lol: :lol: :lol: Лошо му стана, като разбра, че и да отложим, бебето пак ще е същата зодия :lol: :lol: :lol:

« Отговор #818 -: Септември 17, 2010, 07:02:28 am »
EillesevveselliE, мерси за инфото :)

а за отлагането не се ядосвай, нали знаеш че всяко зло за добро :crossfingers: а и твоя мъж виж колко тактично те подкрепя :hug2:

аз след обяд ще се похваля как мина при мен прегледа, май днес ще почвам цетротида вече :ask:, да свършват тея инжекции........че вече не мога да ги гледам при всяко отваряне на хладилника :D
а вчера голяма шматка съм, колкото ме е страх от инжекции.......вчера докато се боцнах с гонала, се осещам че не съм го заредила(пен)...........оле, пак извадих иглата и на ново се боцнах......така като бързам osi_13
« Отговор #819 -: Септември 17, 2010, 09:45:23 am »
Бамбо, 8 е добър резултат. Чакаме следобяд да се похвалиш, че всички са се оплодили и се развиват  добре :crossfingers:
Ейлесевеселие или накратко Ейле, че другото не мога да го изпиша дори  :wink:, наистина е за добро, ще видиш, търпение, мила.Маригри, и на мен ми се случи, но от бързане, вече бях задобряла  :lol: