0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #780 -: Септември 14, 2010, 15:27:02 pm »
Девойки...за гонала ми лесно, иглата супер тънка и наистина този пен ми се вижда голямо улеснение, а после цетротид и прегнил сами ли се боцкате пак?? 8O.......много мразя инжекции по принцип :x

в Румъния ми набутаха прегнил 1500.....нямаше по 5000,сега май ще купувам от тук от 5000, ако на някой му вършат работа от 1500......да пиши, иначе Малена каза че можем да замажем положението някак си..... :?

Бамбо успех с пункцията и от там към заветната мечта preggo
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 17:19:13 pm от marigri »
« Отговор #781 -: Септември 14, 2010, 15:30:17 pm »
Цетротида също само ще си биеш,но за прегнила ще те посъветват медицинско лице да го сложи.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #782 -: Септември 14, 2010, 16:09:13 pm »
Мдаааам,Мамунчето е права! Той се бие мускулно и се изисква някакъв опит,поне е желателно! Но във всеки кабинет срещу 2.40лв сестрата няма да ти откаже! Ние поне така се справяхме!
Дойбре дошли на новите момичета!! Marigri, не се притеснявай за правописа,краснописа,пунктоациите и т.н. Тук аз пиша най -неграмотно,ама то защото съм заобиколен само от красиви и интелигентни жени,а това не може да не вълнува....!!!
Mirkas и н тебе-добре дошла! Всичко тук е положително и най-вече резултатите+++++!!
Успех на утрешните пункции и трансфери! Само спокойствие ви желая,защото няма нищо,ама нищо страшно!
Вервайте ми!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #783 -: Септември 14, 2010, 16:11:35 pm »
marigri да не бъркаш прегнила с пурегон? Пурегон или Гонал са в пен с тънки иглички и си ги слагаш сама по протокол, първата ще ти покажат как, а ти ще продължиш сама. По моя протокол на 6 ден се включва и Оргалутран, който се поставя веднага след инжекцията Пурегон сутринта. Много е лесно, не се притеснявай, Малена всичко обяснява много подробно, а и винаги можеш да и звъннеш и да питаш. Прегнила се бие около 1о ден след като свършиш стимулацията с Пурегон/Гонал/Оргалутран за да узреят яйцеклетките преди пункцията, но се слага в мед.център, защото е мускулна инжекция и е в точно определен час еднократно. Успех!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #784 -: Септември 14, 2010, 16:16:01 pm »
Marigri, това че Прегнила е по 1500 единици не е проблем. Може да се смесии всичкото сухо вещество в един или два разтворителя/зависи колко е разтворителяя/ и се бие наведнъж, не е нужно всяка доза да ти я бият поотделно.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #785 -: Септември 14, 2010, 17:32:15 pm »
ох, голяма шматка съм........вместо гонала бях написала прегнил :D, поправих си изказването :wink:, Бамбо мерси че ми обърна вниманието :wink:

мерси за инфото относно инжекциите......значе за прегнила ще се наложи да ходя при личната :nurse_1:
единственно ма притеснява че доза прегнил по 1500.....как ще ги изчислят да направят точно 10 000, моя мъж вика да дам 40 лв и да купя 2/5000 и да ни е мир на главата :?

иначе и при мен с отпуска много сложно, сега работя на смени...дневна, нощна....2 дена почивам, за сега стискам.....ще видим как ще си натаманя смените по време на пункцията, да имам 1 ден  да си отпочина, а след трансфера задължително отпуска.........иначе тези нощни много убийствени ми идват :x

Маймунка....как вървят нещата при теб, понеже чета всички страници от начало(някъде по средата съм) и с голям интерес прочетох всичките ви преживявания, как е бебо....в кой месец си?
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 17:36:40 pm от marigri »
« Отговор #786 -: Септември 14, 2010, 17:51:28 pm »
marigri ами цъкаш на маймунката и там се вижда бебко ;))))),аз също докато бях в процедура и после до теста четях старите теми ,много е зареждащо :)))).Вярвай с сърце че нещата ще са наред  :D.
 Благодаря ти че попита :)))).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #787 -: Септември 14, 2010, 20:23:51 pm »
Здравейте момичета днес ми е 1 ден от цикъла и утре съм на преглед и ми е малко притеснено защото незнам в какво ще се състои т.е. как ще ме прглежда доктора нали съм в цикъл.Яничка утре в колко часа ти е трнсфера аз ще стскам палци още от сутринта и после ще бързам за Бургас 4е работа ме 4ака.На новите момичета  :goodluck:
« Отговор #788 -: Септември 14, 2010, 20:53:54 pm »
Маймунка....лека бременност и само положителни емоции до края и след това :bori_014:

Сузи, не се притеснявай.........и аз при първия преглед в цикъл бях много притеснена, взех си мокри кърпи....като се съблякох, позабърсах хубаво и цопнах се на креслото,иначе ще ти правят вагинален видеозон.....нищо страшно и болезнено, като приключи доктора, ще ти даде селфетка.........повярвай нищо срамно и страшно няма, мисли само за хубавите неща дето те чакат :sbabygirl: :babyboy:
а сондиране правиха ли ти???  защото на мен го правиха предния месец, бях 2 ден от цикъла.....болеше малко, но за кратко........като свърши процедурата на 2 секунда бях забравила за болката и за всичкото :wink:
« Отговор #789 -: Септември 14, 2010, 21:24:09 pm »
Благодаря ти маригри сега ве4е съм по спокойна след като знам какво ме очаква утре.И аз като първолак на първия си у4ебен ден запо4вам със стимулацията :lol:
*
« Отговор #790 -: Септември 14, 2010, 21:32:07 pm »
Hi!
Абе вие много пишете! Мен цял ден ме няма и като вляза вечерта страничката от 39 станала 40!
И предишния ми опит и този е по къс протокол - това за EillesvveseliE (аз май от много четене в темата не се сещам някой да е по друг). И този път ще съм с пурегон и оргалутран.
Bamboo не се притеснявай можеш още на следващия ден след пункцията да ходиш на работа, предполагам, че не е тежка физическа. За цялата процедура за си взех само един ден отпуск за пункцията, трансфера се падна в почивните дни. Просто в момента беше невъзможно да отсъствам от работа. Притеснена като теб говорих с Александров и той каза, че не е необходимо да се лежи и можеш да възстановиш ангажиментите си (аз работя на бюро) още в деня след трансфера. Този път обаче съм решила да помързелувам и ще изляза в отпуск.
Marigri по отношение на боцкането - пурегона си поставях сама, малко ме беше страх в началото, но с всичко се свиква. Оргалутрана и прегнила ми ги боцка позната мед. сестра. Чета във форума, че някои момичета си ги поставят сами, но със съпруга ми преценихме, че е излишно да се притесняваме да не оплескаме нещата. Все пак вътре в спринцовката има въздух (в оргалутрана), а прегнила е две ампули - сухо вещество и разтвор.
Не се притеснявайте момичета, всичко ще бъде наред!
В най-добрите ръце сме все пак!
*
« Отговор #791 -: Септември 14, 2010, 21:33:53 pm »
Споко Сузито няма нищо страшно!
Чакаме утре да се отчетеш! Успешен старт!
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 21:46:02 pm от mirkas »
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #792 -: Септември 15, 2010, 09:01:08 am »
Добро утро, момичета и Рачо!
На мен тази сутрин ми дойде цикъл - утре съм на преглед и започвам гоналчетата. Досега като че ли не се вълнувах особено, но днес такива нерви ме тресат :oops:. Предупредила съм мъжа ми, че скандалите били задължителни като утрогестана след трансфер :D /по думите на други девойки/, та да не ми се връзва на нервните изблици, ако има такива.
Сузи, успешен старт.
yani4ka11, ако не се лъжа днес ти е трансфера, късмет мила!
Аз по време на стимулацията ще ходя на работа, а от пункцията нататък ще съм в отпуска. Не съм почивала, откакто януари бях в болнични заради извънматочната, и тогава дори не си ползвах целия болничен, а се върнах на работа две седмици по-рано. Та така, чакам с нетърпение да мога малко да си почина, че доста ми се насъбра.

*
« Отговор #793 -: Септември 15, 2010, 09:28:44 am »
Успех EillesevveselliE,suzito! И аз бях предупредила мъжо че от мен може да се очаква всичко, но слава богу нямаше такива изблици, даже станахме още по-нежни един към друг  :D!
Яничка имаш нашата подкрепа, чакаме те с нетърпение да дойдеш на линия, успех!
*
« Отговор #794 -: Септември 15, 2010, 10:48:22 am »
Успех на "първокласничката" Яничка!!! Сигурен съм ,че след обяд ще получим един много ведър пост!!
Абе,честно казано,времето на стимулацията си е едно изпитание и за нас,мъжете!!! Ама,пусто нали всички сме "впрегнати" да я орем тая нива,къде ще ходим! Стискаме зъби,прибираме се по рано,вместо да се застояваме на бира с приятели,готвим и пр. "мъжки" работи!
Ама нали и на нас ни се дюндюркат бебоци,ще го изтраем,че и повече!
 :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #795 -: Септември 15, 2010, 18:13:56 pm »
Здравейте, момичета и Рачо. Току що се върнах от трансфер - наложи се да почакаме на пътя няколко часа, тъй като спряха движението заради колоездачната обиколка. И така, не знам колко да съм позитивна , но имам надежда - върнаха ми 2 ембриончета. За съжаление до днес вече само едно се развиваше добре, второто се раздели само на 4 клетки. Доктор Александров каза, че е малко разочарован от развитието им, очаквал е по-добри резултати, и че едното има добри шансове. Но пък историята помни чудеса, нищо не се знае, не си отписвам и второто  :D Много се надявам поне едно от моите първолачета да изкласи цялата учебна година  :lol: :D  Успех на Бамбо, ще чакаме отчет   :D Успех и на Сузи и всички момичета, които стартираха.
« Отговор #796 -: Септември 15, 2010, 18:57:11 pm »
Яничка.....не губи надежда, ще се хване ембриончето.....ще видиш yahoo_33

важно да мислиш само позитивно и да се разсейваш с нещо приятно....почивка и релакс :balk_177:

ох, аз вече нямам търпение и аз да съм в очакване на чудо......за сега 3 ден с гонала добре ми се отразява, осещам някакъв прилив на енергия вътрешна......някаква женственост ма обзе........ :balk_102:

« Отговор #797 -: Септември 15, 2010, 19:08:44 pm »
Благодаря ти, marigri. Ей сега ще се изнижат дните и ще си чакаш тестчето  :D Пожелавам ти лека стимулация, моята почти не
« Отговор #798 -: Септември 15, 2010, 19:10:07 pm »
Та, нещо прекъснах  :wink: , моята почти не я усетих :D. Успех!!!
*
« Отговор #799 -: Септември 15, 2010, 21:04:53 pm »
Яничка, силна вяра и надежда! В този живот всичко е възможно, мисли позитивно! Ние сме с теб, благодаря и на теб за подкрепата  :)