0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #740 -: Септември 10, 2010, 10:28:37 am »
EillesevveselliE, цикъла ми дойде на 4 ден след спиране на регулона.
Момичета не съм си представяла че лекарствата излизат толкова много по-евтино от Румъния! Какво тогава става с цените в Б-я??? Разликата е огромна... Радвам се че сте успяли да ги вземете изгодно, хайде чакаме ви с нетърпение и вие да стартирате  :D, Рачо за къде сме без теб?
*
« Отговор #741 -: Септември 10, 2010, 13:40:39 pm »
Eeee,честно казано предпочитах да сме само "наблюдатели" и "леко списващи"тук!!!!Ама,то ако ставаше винаги,супер щеше да е! Да ,лекарставата в "братска"Румъния спестяват много средстав! Особоне ако ви трябва повечко Гонал-ние последно ползвахме 60 хи хи ,смятайте сами какво спестихме??? Ще чакам инфото  Ви за лекарставата! Ще ни е от полза! на всички ,на които им предстои  чакане на "диванчето"- успех!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #742 -: Септември 10, 2010, 14:55:53 pm »
Днес на 6 ден от стимулацията минах УЗИ и нещата са много добри! Док не брои точно, но аз видях около 10-12 фоликулчета  :lol:! Вече освен прегнил ще слагам и оргалутран. В неделя отново съм там на УЗИ,мисля че тогава е пункцията на yani4ka, ще стискам палци отвън!
« Отговор #743 -: Септември 10, 2010, 19:14:12 pm »
Тогава е Бамбо, ще чакам да видя някой със стиснати палчета на диванчето, хихихиих. И аз съм с толкова фоликулчета, Александров каза ''Отлично''  :D.
Добре се чувстваш, нали?
« Отговор #744 -: Септември 10, 2010, 19:15:01 pm »
Здравейте момичета.Извинявам се че не пиша конкретно по темата,но тй като всички сте пациентки на Д-р Александров /както и аз/ ми трябва информация от някоя,която е правила инсеминация при него.По-точно ме интересува колко излиза инсеминацията + прегледите...всичко общо.Може и на ЛС.
Само не ме хокайте много,че питам тук  :oops:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #745 -: Септември 10, 2010, 21:53:40 pm »
Рачо, пожелавам ви скоро да скочите пак в джаза и да е за последно !
Много много ще се радвам да се похвалиш възможно най-скоро :) !

Успех на всички започващи процедури !!!
« Отговор #746 -: Септември 10, 2010, 22:42:59 pm »
Браво на есенната групичка, момичета, много добър старт, пожелавам ви да е така до края. :crossfingers:
Идеални бройчици Бамбо и Яничка, чакаме сега Сузито , Чиспито, Ейлесеввеселие(брех че дълго амаааа), да ви последват подобаващо.
Чиспито се загуби някъде, дано всичко да е наред.
Рачкони, така еее, братята румънейшъни много ни помагат, че то и без това трудно събираме паричките, не е зле като спестим някоя друга монетка :wink:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #747 -: Септември 11, 2010, 11:37:41 am »
Здравейте вчера бях при Александров, тъй като най-после ми дойде.Сега ме вика във вторник, защото съм имала много лигавица в матката за изхвърляне и започваме инвитрото.Но проблема е че може да се получи хиперстилулация тъй като съм с поликистоза и то много ярко изразена.Каза че ще измислим специална схема с по лека стимулация и вече много ме хваща страх. Обясни ми какви могат да са последствията от хиперстимулацията- пълнене на корема с течност, подуване абе никак няма да е лесно. Пуснах изследванията и сега чакам вторник да видим какво ще става.Момичета много ме е страх... 

« Отговор #748 -: Септември 11, 2010, 11:48:24 am »
Чуспи, в добри ръце си, не се тревожи, мисли за мечтата  :D . Успех, мила, всичко ще бъде наред, д-р Александров ще намери точната схема за теб!
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #749 -: Септември 11, 2010, 13:28:24 pm »
chuspito, кураж! Все пак лекарите си знаят работата, ще те следят внимателно и всичко ще бъде ок, аз съм сигурна в това :D
Яна, утре кога си на пункция, ще те чакаме после да се отчетеш с хубави новини :D
Аз днес ходих да давам кръв за изследванията и в понеделник следобед ще ходя да ги оставя в АГ, заедно с едни документи, дето трябва да ги попълня, а аз дори още не съм ги разгледала и прочела ... ама те са бла, бла, бла бюрократични някакви.

« Отговор #750 -: Септември 11, 2010, 16:28:44 pm »
Утре към 8.30-9.00  Дано да са хубави новините :D
*
« Отговор #751 -: Септември 12, 2010, 14:58:10 pm »
Яна нямам търпение да пишеш как мина, днес докато чаках за УЗИ излязоха от пункцията и питах как си, Малена за малко да ме вкара при теб да ми разкажеш  :lol: казаха че всичко е наред! Днес определиха и моята пункция на 16.09, много се вълнувам, чувствам се много добре, нямам проблеми за сега.
Chuspito няма страшно щом док знае за проблема ще направи лек протокол,специално за теб и ще те следи по-внимателно.
EillesevveselliE наистина има доста декларации и документи за попълване, формалност.
iliana2311 моите инсета бяха в началото на годината на ест.цикъл без стимулация, цената беше 250 лв. Ако се наложи стимулация - купуваш и лекарствата. Успех!
« Отговор #752 -: Септември 12, 2010, 15:27:28 pm »
Бамбо, трябваше да влезеш да се видим наживо :D Благодаря ти, мила, наистина всичко е наред. Извадиха ми 12 яйцеклетки, казали на мъжа ми, че върви леко и яйчицата излизат лесно. Излязох бързо от упойката после хапнах и полежах докато ме пуснат да си ходя. По-неприятната част е чакането докато заспиш, после остава единствено болката в яйчниците, но с аулин нещата се оправят. Малена беше супер внимателна и следеше постоянно дали съм добре, моят ангел, както и казах  :D :D Мъжът ти може да е с теб в стаята, докато се свестиш, а и преди пункцията също. Поръчай му след пункцията да ти донесе нещо вкусно, че аз поне се събудих гладна. Ще хапнеш, ще погледате малко телевизия и после вкъщи в леглото  :D
« Отговор #753 -: Септември 12, 2010, 17:25:43 pm »
Радвам се че всичко е минало наред yani4ka11 стискам палци всичо да продалжава да е наред.Успех и на другите аз ще доклавам във вторник. Благодаря на всички за подкрепата.

« Отговор #754 -: Септември 12, 2010, 20:36:59 pm »
Браво Яни4ка трудното мина след няколко дни ще ти върнат  :bori_007: :bori_004:сладки бебока и вси4ко ще бъде наред.Бамбо на 16 със сигурност и аз ще съм на диванчето така,4е може да се видим.Много късмет на всички останали.
« Отговор #755 -: Септември 12, 2010, 20:54:54 pm »
Яничка, супер бройчица, стискаме палци утре всички да са се оплодили  :D
Радвам се, че пункцията е минала добре, аз не бях гладна, обаче много ме беше страх от упойката-не че е имало защо :wink:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #756 -: Септември 12, 2010, 20:59:09 pm »
Яничка,ех че хубава боройкаааа,моята беше такава при последното ми успешно инвитро  :wink:,сигурна съм че и при тебе ще е такъв резултата.Остани си с усмивка на лицето,и ти желая утре да ти кажат че всички са се оплодили и се развиват много добре ;)))))))).
 Успех милички :)))).

Сисееее да вземеш скайпа ли да си пуснешш ?????? хааххха
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #757 -: Септември 12, 2010, 22:07:36 pm »
Благодаря ви, момичета, всички хубави неща да ви се връщат  :D :D
*
« Отговор #758 -: Септември 12, 2010, 22:29:20 pm »
yani4ka11 сега се включвам, супер новини! Много, много се радвам за теб, дано и ние всички след теб продължим така добре :crossfingers: :crossfingers:, желая ти хубави ембриончета и успех до края!
*
« Отговор #759 -: Септември 12, 2010, 22:44:47 pm »
Ох забравих да ви питам момичета... може ли една част от яйцеклетките да се отделят за инвитро, а другите за икси, това преди пункцията ли се уточнява или док го решава докато ги наблюдава на следващия ден? С този наш неизяснен стерилитет не зная какво да очаквам...