0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #640 -: Август 09, 2010, 16:10:10 pm »
bamboo , не не съм. Цикълът ми подрани доста и затова от следващия. Отложи ми се и прегледа на 10ти август. Сега чакам да ми дойде около 23 август и започвам.


Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #641 -: Август 09, 2010, 22:43:13 pm »
Успешен старт ти пожелавам bamboo и успешен финал !!!Добре е , че си решила да пиеш регулона , аз също го пих и явно имаше ефект. Иначе докато го пих ме болеше само главата и нищо друго , но си заслужаваше , защото си свърши работата .Много се радвам , че вече започва есенната група , която ще завърши подобаващо в това съм сигурна , като се има предвид мястото, на  което са попаднали и хората , които ще се грижат за тях . Успех момичета и момчета!!!
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #642 -: Август 10, 2010, 18:48:09 pm »
Здравейте, момичета и Рачо! Доста отдавна не съм писала какво се случва с мен :oops: Мисля, че е време да го направя. В края на май месец, след лечение на мен и мъжа ми, започнах третата си процедура ин витро. В интерес на истината започнах заедно със Сперанза :wink: За разлика от предните пъти, когато бях относително спокойна и уверена в успеха, този път много ме беше страх, ама много...Изпитвах неистов ужас, че всичко ще се ....потрети....Но връщане назад няма, пътят за мен е само напред и нагоре. Стимулацията мина добре, пункцията също - отново извадиха 19 яйцеклетки. Този път, обаче, спермограмата беше перфектна :lol: Док направо беше във възторг. Реши да остави всички яйцеклетки на ин витро, като в края на деня ги провери за всеки случай, да няма издънки. В крайна сметка, имах 4 оплодени от ин витро, а останалите той иксира, като накрая имах отново 13 ембриона. Дотук добре, но моя горчив опит сочи, че това далеееч не е достатъчно. През цялото време бях на тръни. Трансферът трябваше да е на 5 ден, но за всеки случай се разбрахме да се чуем на 3-ти. Е, с моя "късмет" рано на трети ден док ми се обади с лошата новина, че са останали само 5 ембриона, които мърдат и да ходя за трансфер. Подкосиха ми се краката. Всичко се повтаряше..опа, не...потретваше. Наревах се едно хубаво и с натежало сърце тръгнах за Варна. На трансфера маааалко се поуспокоих, върнаха ми 3 ембриона, от които все пак един беше идеален, според думите на док. Да, ама дали е достатъчно, си мислех аз. Прибрах се вкъщи и зачаках...Аз си знам как изминаха тези ужасни 2 седмици. Беше кошмар, но ги преживях все пак...Реших да направя теста на 13 ден. Станах сутринта и със свито сърце, ужасно треперещи ръце и потоци от сълзи, напишках проклетия тест....Едвам дочаках 5-те минути. Продължавах да плача....настъпи момента на истината, със замъглени от сълзите очи, отворих прословутото прозорче и видях една черта - контролната :( Вече нищо не виждах.....Но след секунди, забелязах, че не съм отворила прозорчето до край. вече едвам не изтървах теста, дръпнах още малко и.....тя беше там....по-бледа, но ясно открояваща се....моята втора черта....Не вярвах на очите си. Разревах се още по-силно....Започнах да обикалям от стая в стая, в истеричен плач и взирайки се в теста, мислейки, че халюцинирам. Обаче, не халюцинирах, беше истина.....бременна съм. Едвам дочаках мъжа ми да се върне. Обадеих се на док, а той беше толкова щастлив, че сто пъти ме пита дали е вярно и ме заразпитва как изглеждала чертата, колко била дебела и т.н. Изпратих му снимка :lol: :lol: :lol:
Реших да пусна кръвен тест на другия ден, за всеки случай - ЧХГ - 280,30 - нямаше съмнение - бременна съм. след 2 дни още един - 870. Напраео ме знаех къде се намирам. Още ми се струва, че всичко е сън. сякаш това не се случва с мен. Толкова бях свикнала бременността да е нещо, което се случва на другите...Но ето, че след 3 опита, много болка и сълзи, най-сетне слънцето огря и на нашата улица.
След 2 седмици отидох на преглед. Видяхме сърчицето - ами...пак се разплаках, така както си лежах на магарето и гледах в монитора. Истина беше - там беше моето бебе :D Днес беше втория ми преглед - всичко е наред, бебето се развива перфектно и аз вече осъзнавам какво ми се случва...дори си имам и коремче, макар че днес влизам в 12 седмица.
Ами....това е, мили приятели! Моето чудо се случи! Нямам думи, с които да опиша чувствата, които напират в мен. Не знам дали някога ще успея да се отблагодаря на д-р Александров и прекрасния му екип за щастието, с което съм изпълнена. Разбира се, далеч не се чувствам успяла все още. Това ще стане, когато гушна моето чудо, което очакваме края на февруари, началото на март.
Има много хора, на които трябва да изкажа огромна благодарност, хора, които бяха до мен през цялото време. Но на първо място, искам да благодаря на Зачатие! ако го нямаше него, изобщо нямаше да се запозная с толкова прекрасни и стойностни хора, да намеря толкова много приятели, нямаше да открия своя ЛЕКАР, нямаше да стигна дотук...Благодаря и на д-р Александров, на Ани, на Малена, Нели, д-р Кисьов и д-р Ковачев - невероятни ХОРА, но вие вече го знаете :D Благодаря на моите скъпи приятелки, които в един друг пост специално ще спомена, че този стана много дълъг. Те заслужават оътделно внимание и признателност, те се знаят кои са :lol:
Моля се на всички богове, всички в тази тема да стигнат до тук и съм убедена, че рано или късно /по-скоро рано :lol:/ това ще стане :D С нетърпение чакам есенната група да продължи този маратон от положителни тестове и всички дружно да задръстим един друг подфорум :lol:
Ами, това е от мен...Сега се моля всичко да е наред до края и когато му дойде времето, да гушна своето малко чудо.
Обичам ви!
« Последна редакция: Август 10, 2010, 21:31:56 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #643 -: Август 10, 2010, 20:07:36 pm »
Ами какво да кажа,това е една страхотна новина.Sixsens много ме развълнува с твоята история вярвай,че оттук насетне ти предстоят само щастливи моменти и живот и здраве една дълго  очаквана среща с малкото бебчe.
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #644 -: Август 10, 2010, 20:55:52 pm »

Злати, с нетърпение чакам завършека на това неповторимо
пътуване и началото на един още по-прекрасен период  :D
*
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #645 -: Август 10, 2010, 21:38:40 pm »
sixsens, колко много ме зарадва! :D Ура, ура, ура!

Изстрадана и дълго чакана радост... Отдавна чаках тая новина и изненадата не можеше да е по-хубава!

Най-добри пожелания за успешна и лека бременност. :D
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #646 -: Август 10, 2010, 22:47:27 pm »
Много се радвам за теб ,Златина!!! Знаех си , че днес трябва да си на преглед и цял ден мислех за теб и се ядосвах , че малко избързах с моя преглед , иначе ти знаеш , че днес трябваше и аз да съм на втория си преглед и щяхме да се видим , но нищо важното е че си видяла бебчето си и си щастлива!!! Знам как се чувстваш днес , сигурна съм , че е най-прекрасния ти ден и искаш да не свършва.Мило ми става като чета всичко , което си написала по-горе , някак наново преживях всеки един миг от това велико чакане , всеки един момент след трансфера беше важен за нас и особено момента когато видяхме теста за бременност , че е положителен , а после и първия преглед когато видяхме малките точици , които носим в себе си и най-вече първия туптеж на сърцето, това са чудни моменти и незабравими.Радвам се , че сподели с всички от форума твоята радост , защото аз толкова много исках докато се радваха на мен и ми честитяха  :bfp: тест и ти да бъдеш там и на теб да честитят  и ми беше някак пусто без твоето присъствие в този момент , защото знам , че заедно усетихме тези радости и ти също трябва да почувстваш щастието да споделиш своя миг , в който видя полож. тест , сега съм щастлива , че вече ще се радват и на теб , защото и ти го заслужаваш!!! Много , много целувки от мен и от бебчо!!!
*
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #647 -: Август 10, 2010, 22:57:03 pm »
Злати  :bighug:. Много се радвам за теб.
     
*

    Scarlet_

  • **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #648 -: Август 11, 2010, 01:39:45 am »
Ех, Злати, това е чудесна новина! Много се радвам за теб и ти пожелавам най-леката бременност и на финала най-прекрасното бебче!  :balk_7:

Аз общо взето само ви чета и много рядко се включвам, но наистина много се вълнувам за всяка една и просто не се сдържах при тази новина. Октомври или ноември и аз започвам първата си процедура и силно се надявам да има една невероятно успешна есенна групичка :)




Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #649 -: Август 11, 2010, 08:03:35 am »
Златиии,Залтиии мнооогооо се радвам че музата те удари вече  :wink: :lol:,ам така де женаааа от кога чакам ,накрая аз щях да те обявя в сайта охооххохохх.
 Ти знаеш колко се радвам за теб,но хайде да кажа и тука едно голямо честито и една безпроблемна бременност докрая с пухкаво беборанче.
 Ииииии готви сеее момичеее, почнах боза да пия  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:,няма да ви се дам на тебе и на Сънитоо неееееее  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #650 -: Август 11, 2010, 08:59:17 am »
Ето го и нашето партизанче,появи се най-после  :D Златии, айде едно силно честито вече, лека и безпроблемна бременност и само хубави емоции от тук нататък :bighug: А другото.......ти си знаеш  :wink:
Хахаха, Маймунчее, леко с бозата, лекооо, да не съжаляваш после  :lol: :lol: :lol:
Успех на всички в темичката и особено на септемврийската групичка, да задръстите темичката от двойни чертички :D
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #651 -: Август 11, 2010, 09:21:37 am »
sixsens, Честито, желая ти една лека и безпроблемна бременност, изпълнена с много, много положителни емоции.
Много дигнахте летвата, дано и при нас да се изсипе такъв дъжд от положителни тестове :D


*
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #652 -: Август 11, 2010, 10:42:39 am »
Еееее,един ден само не съм влизал в сайта и гледай какви чудеса са сстанали....!!! Да взема да влизам по рядко ли??!! :lol:
Злате,дочака и ти свой момент,момиче! Само ти си знаеш какво ти струва това,но за това заслужаваше да го преживееш и да ти се случи! Страшно ти се радвам!!Нека е безпроблемно до края и февруари да имаме вече истински снимки на бебо!!Бог да поживи целия екип от АГ-то и да ги пази!!Нямам какво да добавя повече! Виждам,че силната вяра в успеха и огромното желлание сами по себе си ,могат да доведета до успешне край! Естествено с малко помощ от провилните хора! Най-добрите на света! За това пожелавам на всички ви-вяра!!!Нямам какво повече да кажа, освен -вярвайте момичето и чудото ще се случи!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #653 -: Август 11, 2010, 10:59:02 am »
Sixsens, честито, миличка,за такава радост думите не стигат, но от твоите думички се просълзих. Аз вчера минах през пробния трансфер и цветна снимка и вече нямам търпение... Желая ти лека бременност и прекрасно бебче и ти благодаря, че вдъхваш позитивизъм и надежда на тези след теб  :D
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #654 -: Август 11, 2010, 14:02:42 pm »
Честито, Sixsens!
 :balk_21:
Много се радвам и за теб! Всичко ще бъде наред, само спокойствие!
Замислям се обаче с какъв ли % успеваемост е била Майската серия в АГ-Варна :pleasantry: при такъв бум на  :bfp:
Браво! Господ здраве да дава на целия екип!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #655 -: Август 11, 2010, 15:28:29 pm »
Ехаааа, това е супер новина:) Честито Sixsens:) Това са най-заслужените радости в живота:)
Ние продължаваме да се трудим, този месец пак задържах фоликул и сега съм на дуфастон, та да се изчистя, направо ще ми се пръсне тумбака.
Плана е до октомври да се оставим на съдбата, ако не стане, запрятаме крачоли към АГ отново пък ще видим какво ще правим с моята крива шийка:)
Поздрави момичетааа!
« Последна редакция: Август 11, 2010, 15:32:18 pm от choveche »
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #656 -: Август 11, 2010, 15:53:42 pm »
Choveche, и аз като теб задържах фоликули.Четири месеца ме връщаха заради него.Дуфастона не помогна и накрая една мацка ме посъветва да правя по 70 коремни преси на ден и на третия ден се спука.Усетих рязко пробождане в яйчника и на другия ден като отидох на преглед казаха ,че се е спукал.И да ви попитам мили дами, има ли много хора при др. Александров.Искам да си запиша час при него и се притеснявам да не ми каже чак след месеци.
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #657 -: Август 11, 2010, 16:38:51 pm »
Честито, Sixsens!

Желая ти лека бременост и едно хубаво и сладко бебче в края на февруари!!! Явно ще е рибка като мен.  :D

Дано и нашата есенна групичка се представи подобаващо!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #658 -: Август 11, 2010, 19:49:30 pm »
От три дни не съм влизала във форума, пък тоооооо вижте какви работи станали :D
Сиксенс, честито миличка, няколко пъти четох поста ти, насълзявах се, после преглътвах сълзите и накрая се разплаках.....Толкова щастие, любов....лъха от него!
Желая ти искрено, от сърце, да имаш една безпроблемна бременност, да се радваш на всеки ден, който те доближава със срещата с вашето бебче, и накрая....да го гушнеш и то да почувства цялата ви любов!
Успех на всички, започващи процедури, вярвайте, не спирайте да вярвате и да се борите!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #659 -: Август 11, 2010, 19:56:32 pm »
Благодаря ви, момичета за прекрасните пожелания! Да ви се връща всичко тъпкано тази есен :lol: :lol: :lol:

И понеже обещах, че специално ще благодаря на приятелките си тук, защото го заслужават, време е да го направя. Отсега правя уговорката, обаче, че реда, в който ще ги изброя няма нищо общо с важността на всяка от тях, защото всички по равно бяха моите подкрепа и късмет през цялото време.
  Благодаря на *Sunny*, че беше с мен постоянно, в буквалния смисъл. Тя идваше с мен на абсолютно всеки преглед, подкрепяше ме и търпеше изблиците ми в скайп. Даде ми един късметлийски Цитротид :lol: Дойде и на пункцията ми. Беше с мен и на трансфера, когато ми донесе икона на Богородица, специално поръчана и опята за мен :thankyousign: Толкова ме трогна тогава с този жест. Благодаря ти, Сънчо! Много те обичам, ти си знаеш!
  Благодаря на Маймунката, за потока от положителна енергия. За писалката Гонал, която ми отстъпи, за нестихващия оптимизъм. Мънкич, колкото и боза да изпиеш, няма да ни стигнеш със Сънчо :lol: :lol: :lol: Пък и не ти и трябва, много е гадно да имаш големи гърди :lol:
  Благодаря на Speranza за нейния късметлийски Гонал, който буквално ми спаси последния ден от стимулацията. За подкрепата през цялото време, която си обменяхме в скайп, за вярата й в успеха ни!
  Благодаря на Lisko, която дойде на пункцията заедно със Съни. Естествено, доведе и трите малки лисичета, които мачках цял ден, за да ми донесат късмет. Това беше най-хубавата ми пункция. Сигурна бях, че този път всичко ще е наред. Особено като се има предвид, че бях видяла Сиска на нейната пункция /Сиска, благодаря ти и за твоя Цитротид  :balk_21:/ и лежах на късметлийското легло.  Беше много  весел ден, изпълнен с аромат на бебета и щастие :D Лисе, обичам те много! Обичам и малките талисманчета!
  Благодаря на гицките :lol:, които също бяха до мен през цялото време и стискаха палци за успеха - Елфи, Рали, Стефи, Сигнус, Мини, Пешек, Евро, Джам, Зайко, Ледена луна. Благодаря ви, момичета, че вярвахте в мен и че ми показахте пътя! Обичам ви!
  Благодаря на Мели за лечението на съпруга ми! Ако не беше тя, нямаше да успея. Мели, жива и здрава да си, много те обичам!
  Благодаря на всички момичета, които знаеха, че съм в процедура и ме подкрепяха. Няма да изброявам, че ще пропусна някого, а не искам. Момичета, моля се и вярвам, че тези от вас, които още не са успели, съвсем скоро ще ме последват!
  Да си призная, в момента направо си плача, докато пиша този пост и си спомням как всяка една от вас беше с мен постоянно!
  Ако съм пропуснала някого, моля за извинение :oops: Нямам думи, с които да изразя благодарността си към всички в този форум. Помощта ви е неоценима във всяко едно отношение. Колкото и да се опитвам, не мога да придам на думите си чувствата, които ме вълнуват, направо ми се струват постни :oops: и недостатъчни, но се надявам, че вие ще ме разберете.
 Не на последно място :
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗАЧАТИЕ!!!ТИ ЩЕ БЪДЕШ ВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!!!
  

Извинете за дългия пост :oops:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!