0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #560 -: Юни 26, 2010, 11:20:51 am »
ООО супер , а аз си правих на друго място за два дена и цена 24лв.Мерси Мънки
!!!
*
« Отговор #561 -: Юни 26, 2010, 18:24:19 pm »
 Seashell  :)честито и лека бременност ти желая.
silvi4ka  :) благодаря и да ти е живо и здраво зверчето  :lol:
« Отговор #562 -: Юни 28, 2010, 14:49:47 pm »
Благодаря на всички сладурки за милите пожелания!
 :bighug:
Сега ще чакам и Рачо да се включи :wink:
Пожелавам още по-успешна есенна серия!
Бъдете здрави и много щастливи всички!
*
« Отговор #563 -: Юни 28, 2010, 16:33:36 pm »
Направо съм включеееен!!! Хе хе ,ама то вече ме заболя главата и ръката от писане на пожелания! Ама още искам да ме боли! Честито Преличке,прекрасни новини и прекрасен период е тази пролет за всички! Вярвам ,че всичко ще е много спокойно и успешно,както за бременните ,така и за тези с предстоящи процедури! Няма по хубаво от това за всикчи нас!!! :oops:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #564 -: Юни 30, 2010, 16:55:43 pm »
Сейшел , честита ти линийка , ти май си с една седмица преди мен , надявам се при теб всичко да е наред , ти ходи ли на видеозон вече , аз още не съм, но ако всичко е наред ще ходя на 7 юли!!!Успех ти пожелавам и лека  бременност!! :bighug:
« Отговор #565 -: Юли 01, 2010, 15:07:48 pm »
Ей, Сперанца, ама колко е хубаво да говориш за видеозон, нали  :P
Браво, момичета, лека бременност на всички  :D
« Отговор #566 -: Юли 02, 2010, 10:09:19 am »
Сперанца,
Пожелавам ти да видите на видеозона това, за което си мечтаеш! :P
Успех на 7 юли! Стискаме палци!!! :balk_602:
« Отговор #567 -: Юли 02, 2010, 19:44:53 pm »
Здравейте момичета аз съм новичка в тая тема но искам да ви питам нещо. Как ви смятат гестационните седмици в АГ понеже на мен ми ги смятат от първия ден на последния цикъл питам защото според докито съм в 8г.с.и днес ме гледаха и установиха сърдечна дейност обаче забавена 71 удара в минута.Моляви да ми помогнете ако някой е минал по тоя път и искат да ми вливат имуновенин. Мн се радвам за всички успели момичета а на всички останали стискама палци скоро да се похвалят
« Отговор #568 -: Юли 02, 2010, 20:44:31 pm »
Здравейте момичета аз съм новичка в тая тема но искам да ви питам нещо. Как ви смятат гестационните седмици в АГ понеже на мен ми ги смятат от първия ден на последния цикъл питам защото според докито съм в 8г.с.и днес ме гледаха и установиха сърдечна дейност обаче забавена 71 удара в минута.Моляви да ми помогнете ако някой е минал по тоя път и искат да ми вливат имуновенин. Мн се радвам за всички успели момичета а на всички останали стискама палци скоро да се похвалят
съжалявам мила, но едва ли тук някой би могъл да ти помогне, просто защото в АГ Варна не се занимават със съмнитекни вливания.
Късмет
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #569 -: Юли 02, 2010, 21:03:23 pm »
Защо пък "съмнителни вливания" ?

Аз не се включих преди малко, понеже не ходя в АГ Варна.
Иначе принципно, гестационните седмици започват да се броят от първият ден на последния цикъл. Ако ти е дошло на 1ви Май - броят се седмиците от 1ви Май.

За имуновенина не съм наясно, но имаше една тема за една родилка, с много нисък хемоглобин...ама наистина много нисък - никой не искаше да я оперира ( секцио ) и само я разнасяха от болница в болница. Слава Богу, на края я оперираха в Майчин Дом, ако не се лъжа, и всичко мина успешно.
В други теми също чета, за бременни в ранни седмици, на които им правят такива вливания . Момичетата имат различни проблеми.

Та затова питам , аз доколкото разбирам , вливането на имуновенин не е " съмнителни вливания " . Все пак не сме лекари за да си вадим и да декларираме подобни заключения ! Все едно лекарите, които назначават подобно лечение са някакви шарлатани, които правят " съмнителни вливания " ...

Съжалявам Петрова, че не съм ти от полза ...
Намери си добър лекар, на който да имаш доверие и каквото той ти каже.
Дано всичко се нареди !
« Последна редакция: Юли 02, 2010, 21:06:57 pm от Raissa777 »
« Отговор #570 -: Юли 08, 2010, 12:48:17 pm »
Някой вчера трябваше да е бил на прегледче :)
Сперанца, не ни дръж в неведение, постоянно проверявам дали си писала...

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #571 -: Юли 08, 2010, 12:57:00 pm »
Някой вчера трябваше да е бил на прегледче :)
Сперанца, не ни дръж в неведение, постоянно проверявам дали си писала...

Да, даааааа! И аз чакам!
И още някой чакам, ама.........  :wink:
Ще си каже без бой  :lol:
« Отговор #572 -: Юли 08, 2010, 16:08:39 pm »
Ех , че сте сладурани , да ви се начуди човек , отдавна никой не е писал в тази моя любима тема и днес влизам и какво да гледам - има раздвижване някакво!!!Е добре щом ме чакате няма да ви оставя без новини , вчера бях ва първия си преглед и видях моето сладко бебче , което си имаше и пулс ,бебето се развива добре и се моля все така да продължава!Много съм щастлива от този прекрасен миг , който вчера изживях и който чаках от толкова години на мъки и страдание, пожелавам го от все сърце на всички момичета , на които им предстоят процедури през есента , не спирайте да вярвате и чудото ще стане!!! Обичам ви!!! :bighug:
*
« Отговор #573 -: Юли 08, 2010, 17:58:45 pm »
 speranza  :) честито ти сърчице.
 Това са най хубавите моменти които пожелавам на вяка една дама с проблеми като нас.
« Отговор #574 -: Юли 08, 2010, 18:33:59 pm »
Супер новина мила сперанса,все по хубави и вълнуващи срещи с мъничето ти желая :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #575 -: Юли 08, 2010, 20:16:12 pm »
Браво Сперанца, желая ти лека, спокойна и незабравима бременност  :D
« Отговор #576 -: Юли 08, 2010, 21:16:44 pm »
Ехее, прочетох новината аз, ама на работа нямаше как да пиша :)
Честито Сперанца, радвай се на всеки миг до срещата с бебо, пожелавам ти една красива, лека и безпроблемна бременност :bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #577 -: Юли 08, 2010, 21:57:29 pm »
чудесна новина сперанца:) Желая ти мн здраве и спокойствие:)
« Отговор #578 -: Юли 08, 2010, 22:30:05 pm »
Здравейте! Ако някой знае дали д-р Александров ще работи в оставащите дни на месеца,моля да ми пише.
Благодаря!

« Отговор #579 -: Юли 09, 2010, 07:56:55 am »
Ами едва ли някой знае с точност,най добре се обади и лично провери как седят нещата :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...