0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #440 -: Юни 03, 2010, 12:28:13 pm »
Маймунче честито и от мен :D :D :D.Пожелавам ти лека,безпроблемна и красива бременност :D
                      :bighug:
Siska не се притеснявай ,при мен също беше така
В 6 г.с нямаше пулсация,но др. Александров ми обясни че при някои се случва малко по късно да се появи.И така седмица по късно когато отидох имаше пулс всичко беше наред. Вече съм в 33 г.с чакаме момиченце. Така че споко :wink: всичко щте бъде наред                  :bighug: :bighug:     

Пожелавам късмет на всички момичета :bighug:
« Отговор #441 -: Юни 03, 2010, 18:57:29 pm »
Ехоо, благодаря ви, че се включихте и ме успокоихте :bighug:
Днес съм много по-добре, гледам ведро на живота и това е. Чакам си другото прегледче, спокойствието ми се възстанови, абе изобщо гледам малко философски на нещата.Сега ме е яд, дето ревах вчера, да не съм навредила на бебо, но силно се надявам , че всичко е наред.
И може ли да ви попитам, днес малко по-силно ме наболява, пих едно но-шпа сутринта, но по-скоро за да е спокойна матката, а не че не се търпи болката.Та въпроса ми е, трябва или не трябва да се пие но-шпа при болки.Кое е по-добре?

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #442 -: Юни 03, 2010, 19:14:10 pm »
Аз лично смятам че е по добре да пиеш,пък незнам ... :? :D
 Когато ме заболи пия едно ношпа за да съм спокойна и така :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #443 -: Юни 03, 2010, 22:09:09 pm »
И аз продължавам да си пийвам от време на време, не че ме боли толкова, ами ей така, ако усетя леко напрежение нещо. Така че - по-добре си пийни едно, ако нещо те притеснява.
Сиска, радвам се, че си вдигнала главата! Нека е така цели 9 месеца  :wink:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #444 -: Юни 03, 2010, 22:33:16 pm »
Аз пък до 12та седмица си пих по 2-3 таблетки дневно, ей така, без да се стига нещо да усещам  :)

Та и аз мисля, че е по-добре да ти е мирна главата. В темата на бременните още в началото ми казаха, че тези хапчета не вредт - така че си ги пих спокойно. :D

( и сега ги почнах пак...с нови сили )
« Отговор #445 -: Юни 04, 2010, 00:58:57 am »
Ей, мацки - страхотни новини!  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

Мънкич, честито и от мен! Пожелавам ти здрава, лека и спокойна бременност и след девет месеца едно прекрасно малко буболече!

Сиска, миличка, сигурна съм че и при теб нещата ще са чудесни. Трябвало е да си поплачеш, да изхвърлиш малко нерви и сега спокойно да си чакаш следващия преглед. Ти си знаеш за позитивните мисли  :wink:
За хапченцата - не е ли по - добре да питаш док - поне да те ориентира за мах. доза на ден например.

Сперанца, как се чувстваш, миличка? Представям си как летиш в момента ...

Е-е-ей, такова вълнение ме залива с вас. Тоя форум е голяма работа - такава съпричастност, такива чисти емоции...
Искрено ви прегръщам, момичета!
 :bighug:
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 01:05:37 am от patyas »
*
« Отговор #446 -: Юни 04, 2010, 02:14:45 am »
Сиска, стискам палци и знам, че всичко ще е наред. Колкото до но-шпа-то максималната доза е 3*2 дневно. Като имате болки, пийте го за успокояване на матката. Не мисля, че ще навреди.
Раиска, не е ли вече късно за но-шпа. Доколкото си спомням имаше нещо с действието му и срока на бременността и това, че в по-горните седмици няма смисъл да се пие....нещо такова беше.
Успех и на останалите, нямам много време да ви изчета, но пък ви следя изкъсо  8) Все пак това е любимата ми темичка!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #447 -: Юни 04, 2010, 04:27:58 am »
Здравейте момичета,съвсем от скоро съм в форума и не съм наясно къде точно трябва да пиша-към коя тема...,но ще съм благодарна ако някой ми помогне!Интересува ме някой знае ли дали доктор Александров ще работи месец юли и август?Не живея в България и това са месеците през които ще се прибирам ,много се надявам да имам шанс за преглед при него-изчетох куп хубави неща за този доктор.
Желая успех на всички с процедурите и много  здрави бебчета :P
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #448 -: Юни 04, 2010, 08:10:19 am »
Здравей Микона,със сигурност ще е на работа ,но и със сигурност ще излезе отпуска ,та за най правилно те съветвам да се обадиш в клиниката и да попиташ за тези месеци как стоят нещата и да се разберете :)
 Избрала си най готиния лекар на планетата земя  :wink: :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #449 -: Юни 04, 2010, 08:20:38 am »
Сиска ,пий спокойно нош па на мен ми беше изписано 3х2 да пия +босколизин 3х1, папаверин също може но там вече трябва да говориш с лекаря си,аз ги редувах 1 нош па 1път папаверин. И все още си пия нош па но само ако ме боли корема а в началото го пиех до 16г.с без да го спра.И никакви ревове ,че пречат на бебчето :)
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #450 -: Юни 04, 2010, 08:43:47 am »
Честито на всички момичета с положителни тестове и на тези който са си видяли тупкащите сърчица също както и на тези дето ще ги видят със сигурност след 10дни.Пожелавам ви да изкарате най спокойните и вълнуващи месеци в живота си пазете се и хубави сладки бебенца на финала.А относно но шпа можете да си пиете като усещате дори и лек дисконфорт без да се притеснявате той отпуска коремните мускули просто успокоява матката не вреди в никакъв случай така че спокойно си го пийте.Мисля че може да се пие по всяко време на бремеността до края защото като влизах за профилактика на дробчетата на бебетата ми слагаха но шпа на инжекции и много ме успокояваше и спях спокойно вече понеже ми беше доста тежко към края на бременоста като ми сложиха едно но шпа и ми ставаше много леко.Успех на всички !
« Отговор #451 -: Юни 04, 2010, 16:05:07 pm »
Здравейте на всички !!! Сиска радвам се , че вече си по-спокойна и не се притесняваш толкова , то няма и за какво ,ще видиш , че твоето бебче другия път много ще те зарадва !!! Относно дали ще работят екипа през юли и август , мисля , че не , но все пак можеш да провериш Микона по телефона!!!Аз съм добре за радост и все още не летя , защото не ми е дошъл момента , но и това ще стане , надявам се !Наближава края на моята процедура и вече започнах да се притеснявам , което е неизбежно , разбира се .Между другото имам 3 гонал-ф , които ми останаха  със срок до края на юни 2010 г. , ако някой се нуждае мога да му ги подаря .
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #452 -: Юни 04, 2010, 19:22:08 pm »

Раиска, не е ли вече късно за но-шпа. Доколкото си спомням имаше нещо с действието му и срока на бременността и това, че в по-горните седмици няма смисъл да се пие....нещо такова беше.

И аз така разбрах и точно затова ги спрях.
Но..имам контракции  :( Казаха ми да се пазя и да пия нош-па и Магнерот. Аз магнезия си го пих де, сама си го назначих...но по 1 таблетка. А сега трябва да взимам 6 на ден! То дано се успокоят нещата де...и по 12 ще пия  :lol:
Също ме сюрпризираха, че имам сърцевидна матка, вероятно усложнения...  8O След толкова прегледи, изследвани, че и цветната снимка...как никой не видя това ?!? Чак сега разбирам ( ако е така изощо ) .

Сперанца, продължаваме с палците!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 19:25:48 pm от Raissa777 »
« Отговор #453 -: Юни 04, 2010, 19:52:15 pm »
Сперанца, хайде миличка , не остана, а ние не спираме да стискаме палците. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Усещам, че не си загубила доброто си настроение, бравос на тебе, така те искам!
Да, нормално е към края вече да се притесняваш малко, нооо, си в ръцете на най-добрия док, така че, спокойно :bighug:
Успокоихте ме за но-шпато, че от вчера нещо си ме наболява, вчера пих две, днес трички, и ме отпуска.А иначе го пих до теста, след това много рядко, само ако силно ме болеше, незнаех, че дори и при малко неразположение трябва да го пия...Ама нейсе, сега поне ще зная, то сигурно затуй бебо се сърди и си крие сърчицето :wink:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #454 -: Юни 05, 2010, 00:12:17 am »
Здравей Микона,със сигурност ще е на работа ,но и със сигурност ще излезе отпуска ,та за най правилно те съветвам да се обадиш в клиниката и да попиташ за тези месеци как стоят нещата и да се разберете :)
 Избрала си най готиния лекар на планетата земя  :wink: :D

[/quo

Monkey,обадих се още преди месец но не можаха да ми кажат дали ще работят или не ,и те самите май не бяха наясно:)Дано имам късмет и скоро да започна да се включвам и аз с инфо относно моите процедури:))
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #455 -: Юни 05, 2010, 09:22:40 am »
Микона , успех  :D
« Отговор #456 -: Юни 06, 2010, 10:59:53 am »
Микона, със сигурност Александров и екипа му ще работят поне в началото на юли - за тогава ми е насрочил лапароскопията. За след това - не знам със сигурност, но поне аз останах с впечатление че няма да правят процедури. Все пак говори с док разбира се - вече трябва да имат ориентир.
поздрави на всички  :bighug:
« Последна редакция: Юни 06, 2010, 11:02:43 am от patyas »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #457 -: Юни 06, 2010, 14:53:36 pm »
С процедурите приключват до края на юни месец. След това наблягат на лапароскопии и после излизат в отпуск.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #458 -: Юни 07, 2010, 15:41:29 pm »
Хей, защо ми се струва, че някой е време да дава отчетче след пункция  :wink:
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #459 -: Юни 07, 2010, 16:25:00 pm »
сперанца мила нядавам се пункцията де е минала нормално и  да си дала най хубавите яйцеклетки.Стискам палци.