Такаа, дойде време и аз да напиша два-три реда :)Понеже споменахме късметлийското легло във втора стая, да кажа, че и аз полежах на него и резултата е на лице
Този път процедурата ми протече съвсем различно, гладко, като по учебник, както казва док
Теста ми беше на 6ти май, изчаках си датичката, въпреки агитациите на док и на някой девойки /фитилджийките да се познаят/
На 6ти се събудих в 4 часа и веднага направихме теста, едва дочаках да стане 8, за да звънна на доктора
Прегледа ми трябваше да бъде на 18ти, но за разлика от теста, този път търпението ми липсваше, отидох още на 13ти, д-р Александорв се съгласи да ме види , поне за да видим колко са
Когато обърна монитора и видях две точици сърцето ми спря, за пръв път нямах думи
За наше щастие още тогава видяхме сърчицата и на двечките
Днес беше втория преглед, всичко е наред, порастнали са дечицата, вече съм в 8ма седмица
Незнам дали някога ще мога да се отблагодаря на д-р Александров, за това, което прави за нас толкова години
Благодаря Ви Докторе! Много Ви обичаме!Освен това искам да благодаря и на няколко невероятни момичета, които през цялото време бяха с мен, плакаха и се радваха с мен, изтърпяха мрънкането и хленченето ми
Те си знаят кои са, но все пак -
Вени, Петя, Злати, Гардже, Исе, Ели, Веси Благодаря ви момичета, много, много ви обичам
Благодаря и на всички в темичката, защото с вас открих истинското прителство
P.S. Извинявам се за дългия пост, но понеже нямам дневник и реших да споделя тук, ако е спам, ще изтрия сантименталната част