0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 6
« Отговор #380 -: Май 26, 2010, 20:31:48 pm »
Мънки, и аз за това легло, на което беше,  съм чувала, че е много късметлийско, две е най-малкото число там май  :), а като ти гледам ЧХГ-то, ти ще си от двойките  :wink: :bighug: :balk_46:
« Отговор #381 -: Май 26, 2010, 21:56:05 pm »
Ей сладурани, ЧЕСТИТО ви положително тестче!
От сега нататък ви пожелавам от все сърце лека, безпроблемна и неусетна бременност!!!!
Много ви прегръщам и много ви се радвам!!!! 
за сиска :bighug: и за маймунчо :bighug:
« Отговор #382 -: Май 27, 2010, 00:12:23 am »
Маймунчик, миличка, намирисва на двойна порция щастие ...
 :bori_015: :bori_004:
:pipy_longstocking: :pipy_longstocking: :pipy_longstocking:
« Последна редакция: Май 27, 2010, 00:21:24 am от patyas »
« Отговор #383 -: Май 27, 2010, 13:24:39 pm »
Привет на всички , браво за тези хубави резултати на Мънки , желая й да се увеличават занапред все повече!!!! Искам да кажа , че от днес и аз съм в групата на състезателите , стартирах с първия гонал и съм много положително настроена , ще се надявам , че това мое настроение няма да бъде напразно , а ще се подплати от положителни резултати на финала!!!Целувки и прегръдки !!! :balk_64:
« Отговор #384 -: Май 27, 2010, 15:41:52 pm »
Браво сперансааа,честито ти първо Гоналче и успешен старт ти желая,а за настроение и като се има впредвид в коя темичка пишеш емиии няма как да не енакрая ++++  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #385 -: Май 27, 2010, 16:12:36 pm »
Успех и от мен speranza:) Много усмивки и положителна нагласа  :grouphug:
« Отговор #386 -: Май 27, 2010, 17:45:16 pm »
Мерси момичета за подкрепата , радвам се на това хубаво форумче , че го има и ни сплотява!!! :grouphug:   Между другото , чух нещо за някакво легло много прословуто напоследък дано да имам късмета и аз да полегна на него :balk_137:
« Последна редакция: Май 27, 2010, 17:53:24 pm от speranza »
« Отговор #387 -: Май 27, 2010, 17:56:31 pm »
Ехееееее, те в АГ-то май всички легла са вълшебни  :wink:
Успешен старт, Сперанца, и още по-успешен финал след около 9 месеца!
И както каза Мънкича - темичката си е положителна, така чеееееее  :lol: ++++++++
« Отговор #388 -: Май 27, 2010, 20:39:12 pm »
Такаа, дойде време и аз да напиша два-три реда :)Понеже споменахме късметлийското легло във втора стая, да кажа, че и аз полежах на него и резултата е на лице  :D Този път процедурата ми протече съвсем различно, гладко, като по учебник, както казва док  :) Теста ми беше на 6ти май, изчаках си датичката, въпреки агитациите на док и на някой девойки /фитилджийките да се познаят/  :wink: На 6ти се събудих в 4 часа и веднага направихме теста, едва дочаках да стане 8, за да звънна на доктора  :D Прегледа ми трябваше да бъде на 18ти, но за разлика от теста, този път търпението ми липсваше, отидох още на 13ти, д-р Александорв се съгласи да ме види , поне за да видим колко са  :) Когато обърна монитора и видях две точици сърцето ми спря, за пръв път нямах думи  :wink: За наше щастие още тогава видяхме сърчицата и на двечките  :D Днес беше втория преглед, всичко е наред, порастнали са дечицата, вече съм в 8ма седмица  :D
Незнам дали някога ще мога да се отблагодаря на д-р Александров, за това, което прави за нас толкова години :D Благодаря Ви Докторе! Много Ви обичаме!
Освен това искам да благодаря и на няколко невероятни момичета, които през цялото време бяха с мен, плакаха и се радваха с мен, изтърпяха мрънкането и хленченето ми  :D Те си знаят кои са, но все пак - Вени, Петя, Злати, Гардже, Исе, Ели, Веси   :bighug: Благодаря ви момичета, много, много ви обичам :D  Благодаря и на всички в темичката, защото с вас открих истинското прителство :bighug: :D

P.S. Извинявам се за дългия пост, но понеже нямам дневник и реших да споделя тук, ако е спам, ще изтрия сантименталната част  :wink:
« Последна редакция: Май 27, 2010, 21:26:44 pm от *sunny* »
« Отговор #389 -: Май 27, 2010, 20:44:29 pm »
Оооооооо божееее е са джурнах вече една бира няма как  :drunk: ,време беше Сънииии голямо чакане голямо нещо бе жена  :lol: :lol: :lol:
 Така така сега и тука да ти кажа ,дебелей си на воля ,безгрижно и щастливо минавай през всеки следващ преглед, излизай от кабинета на док по щастлива от преди ,а на щастливия финал едни прекрасни слънчеви дечица да държиш обятията си  :D
 Ти заслужаваше този двоен приказен финал  :wink:
 Цунки и гунки и сега нали знаеш че е мой ред да ти мрънкотя иххихххи е аз вече съм почнала де  :D :D :D :D :D :D

Пу пу пу пу пу пу пу ....... да не те урочаса някой без да иска :)
« Последна редакция: Май 27, 2010, 20:46:17 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #390 -: Май 27, 2010, 21:13:21 pm »

Я-я-я, партизанина се обади  :lol:
Крайно време беше, бях те забравила  :lol: :lol: :lol:
Аз преди време нали ти виках, че няма проблем в "мрънкането" ти
до теста, защото ще му се наслаждаваме 9 месеца  :D :lol:
Нямам търпение за следващите прегледи на твоите две "торбички"  :wink: :lol:

« Последна редакция: Май 27, 2010, 21:17:47 pm от Black_rose »
« Отговор #391 -: Май 27, 2010, 21:14:43 pm »
Сперанца, успешен старт, давай право напред с положителните мисли и добро настроение... :bighug:Няма как, комбинацията от вълшебните ръце на доктора,вълшебната темичка, вълшебното легло и стиснатите ни палци ще е най-добрата комбинация :wink:
Ех, Съниии, насълзиха ми се очите мила! Знаеш, Мънки го е написала-радвай се на всеки приказен ден, който те доближава до срещата с двете малки същества, изживей миговете на щастие от самото начало, до финала, когато ще ги гушнеш...И да, наистина всички тук незнаем дали и как ще успеем да се отблагодарим на доктора за това, което прави за нас...Но усмивките, които вижда на лицата ни, и сълзите от радост, които се топят в очите ни, мисля, това е неговата награда!
Офф, развълнувах се.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #392 -: Май 27, 2010, 21:20:28 pm »
Ехехехе, най-после, Сънчоооооо  :lol:
Видя ли - хич не е страшно да се запишеш  :wink:  :lol: Майтап бе  :lol:
Леки и успешни останали ти месеци!
И заповядай вече и в бременната темичка  :wink: Време ти е!
*
« Отговор #393 -: Май 27, 2010, 22:06:41 pm »
Честито Съни  :). Момичета пожелавам Ви от тук нататък да бъдете поне толкова щастливи както сте сега.
*
« Отговор #394 -: Май 27, 2010, 22:30:29 pm »
Голямо честито, Съни! Много се радвам за теб, крайно време беше. Имах съмнения точно за теб и съм била права  :lol: Хайде сега спокойна и лека бременност и най-сладките бебоци на края. А че д-р Александров ги майстори прекрасни примери имаме много  :wink:.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #395 -: Май 27, 2010, 22:39:25 pm »
 Съни, много те обичам бееееееее ... Уф, какви чувства ме връхлитат само ...
Целувки, много, много целувки.
Убедена съм, че бебетата много ще те слушкат и по-късно ще ми даваш да им пипам ритничетата :)

Момичета, за да не се питате какво става с мен - аз преминах и през ЗЕТ. За съжаление пак неуспешен, но здраве да е :) Бъдещето е пред мен :)

Хубава вечер на всички и да знаете, че всички много ви обичам и означавате много, много за мен.
 Хубаво лято за всички вас :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #396 -: Май 27, 2010, 23:30:03 pm »
Съжалявам Гардже,  :( в такъв момент не мога да намеря правилните думи, ако изобщо има такива.
Прегръщам те силно.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #397 -: Май 28, 2010, 00:07:57 am »
Сънииии, ти си знаеш, колко те обичам! Нямам нищо против да ми мрънкаш още няколко месеца до щастливата среща :lol: :lol: :lol: После като се родят - пак :lol:
Гардже, съжалявам, миличка! Дано следващия път е последен!
Сперанца, успешен старт, мила! Тоя сезон е много силен, ще валят положителни тестове :D /Гардже, да не мислиш, че ще ти се размине :lol:/
Успех на всички, които са започнали или им предстои процедура! На бременните - прекрасни месеци до финала!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #398 -: Май 28, 2010, 08:58:09 am »
Гарче много съжалявам,но вдигай пак главата и смело напред към успеха ,ще успеш това е ясно само имай вяра и сила  :D
 Ииии другия път може да не си инкогнито (туко виж ти провървяло  :wink:).
Успех на всички ,мъчно ми е че в темата никой не пише вече ,нооооо явно ще е така  :( :( :( ,пък преди беше една от най веселата и вдъхващата ми надежда тема .

Ох найде стига съм дрънкала че.....Успех Дами в начинанието да станете Майки :)
*
« Отговор #399 -: Май 28, 2010, 08:58:55 am »
Ей развълнувахте ме ,ще ме разплачат нашите мадами :)
Съни  :D честито миличка и лека бременност до края.
Сперанца :) успешен старт и лек финал :wink:
Гардже  :( съжелявам но знай че и твоя щастлив момент предстои.