Здравейте,
искам да поясня нещо - с това, което казах не искам да оплювам Майчин дом. Даже от младия д-р Яков съм много доволна и ми е безкрайно симпатичен. Бях на преглед в спешния кабинет, д-ра беше случаен, не е от репродуктивните гинеколози, просто човека беше на смяна. Предложи ми да си направя цветна снимка и аз му казах, че имам такава и тръбата ми е проходима и т.н. Както някой ми каза
може и да е искал да ми помогне, но според мен не е това начина. За първи път ме виждаше, не съм му била пациентка досега, не знаеше коя съм и каква съм. Но явно това не го притесни. За мен фалшифицирането на резултататите, макар и цел, не е нито морално, нито етично. Даже заради явно такава практика, част от клиниките не признават изследвания, които не са правени при тях. Еми как да имат вяра хората, като... От това страдаме естествено ние пациентите - загуба на време, загуба на финанси и допълнителен стрес.
Иначе чакам многооооо положителни тестове - момичета, когато някой каже, че е успял, вдъхва много надежда, че шанс има и за нас ... поне аз така се чувствам.
Сега малко смях - моята свекърва онзи ден ми се обажда, че ходила на някаква баячка, знахарка или гледачка, не запомних точно и тя и казала, че мъжа ми ще има деца, тъй че да се успокоя
. Пък аз й викам ти що не пита Весела дали ще има деца, то той мъжа ми може и да има
. Толкова интелигентна жена е, как може да се замъкне по шарлатани, не знам.
Исе, разходи децата на чист въздух