Ох, чак сега успях да седна зад бюрото и какво да видя ...
ЧУДЕСНА НОВИНА, СИСКА! БРА-А-А-ВО-О-О !!!
Е-е-й, голяма радост! Сто пъти днес си мислех за теб. Супер бройка изкара. Направо няма празно!
Оракул Мънкич - моите уважения!
Наистина златна ти уста. От сега си давам поръчката, ей. Ха-ха-ха, направо няма такова съвпадение!
Човече, значи устискваш на пустите цигари.
Браво, миличка. Аз, като бивш пушач, на който твърде често му се допушва, та дори и година и половина след като ги отказах - мога да те разбера. Всеки ден си е победа - нали знаеш.
При мен боцкането върви наред. И аз се вълнувам и гледам постоянно да си представям как тези хормончета си вършат работата в мен. Мъча се да визуализирам, да мисля позитивно, пък да видим до къде ще я докарам
Само дето сега ми вкараха друг филм в главата - на вас правили ли са ви имунологични изследвания и до колко е желателно провеждането им при инвитро. Като чета - то ми изглежда че направо си е задължително да се направят. Моя позната, която прави инвитро при Малинов, каза че след неуспешен първи опит доктора й казал, че били
пропуснали да направят това изследване и от там излязъл и проблема. Казал че ако са знаели за това - изобщо нямали да започнат с процедурата преди да извършат лечение. Доколкото знам Александров е против всякакви допълнителни изследвания, но това не е ли достатъчно важно?