Маймуняк, Сисе успех момичета. Ше ви стискам палци. Чакането е най-гадната работа от всичко то е ясно. Само спокойстве и силна храна! Всички сме с вас:)
Досега писах огромен пост и компютъра се рестатира сам, направо откачих...
Искам да ви кажа че вече съм шаш и паника, направо не знам откъде да я хващам.
Днес пуснахме с мъжо кръвни, и на мен МБИ. Кръвните моите трябваше да излязат днес, но изпуснах 13 часа затова утре ще ги взема (направо ъррргххх), а на мъжо чак в сряда заради хламидията.
Проблема че микробиологията излизала в отпуск за месец и ме пратиха на друго място, там моята ще е готова чак във вторник. А съпругът ми днес само кръвни, утре за спермограма, а в понеделник за МБИ, която сигурно ще излезе в петък. Цялото шашкане че на мен трябва да ми дойде на 6-07.05 (въобще не знам как ще работят по празниците нашите хора), и няма да имаме пълен набор изследвания на практика. Ужасно съм притеснена, днес единствено успях кръвната група да си разбера, и да получа една две-оферти да ми продадат кръвчица пред кръвният център:)
Към момента разполагам само със снимката, хормони от 3-ти ден на миналият цикъл и кръвна група:(
Другата драма е че гоналчето във фарма плюс за 45 лева е годно до юни, което за момента е ОК, но ако отложат процедурата за другият месец заради резултатите от изследванията, няма да мога да го ползвам и сега се чудя да го купувам ли или не... На всичкото отгоре в графика ми пише 17 дози гонал 75, а в рецептата сестрата ми е писала 20. Абе луда работа.
Дайте акъл че откачих!