Мая Благодаря! Ще почета
Боби ,абсолютно е така тук...аз още не съм се замисляла сериозно, защото ми е рано. Но всичките ми познати родиха секцио и ме съветват и аз така да раждам. Било много по-лесно, вместо да се пънеш...
Мен не ме е страх от болка, а от някакви усложнения и ... може да звучи странно, но съм чувала ужасни истории за проблеми с влагалището. Разкъсвания, шевове...ужаси.
Имам една по-възрастна колежка ( около 60 е ) , много е готина и си общуваме доста. Та тя ми разказа, че е получила "изсипване" на влагалището. Цял живот почти не е правила секс, защото супер много я е боляло...( родила е на 21 ! ) А сега трябва да си прави операция, защото има риск да започне да се напикава...
Тя като чуе за нормално раждане ме заклеймява, че съм луда.
И дори стария ми доктор, ми каза, че колкото и да е, влагалището се разширява и после не се прибира до първоначалните си размери.
И съм гледала снимки...някак срамните усни се обръщат навън.
И друго...казаха ми , че е доста наследствено колко голямо бебе ще родя. Майка ми , милата, е 160 см. , 50 кг., а е родила 2 деца по 4 кг.
Живот и здраве, доста вероятно е да имам голяма девойка. А и мъжо е много далече от дребните...
Извинете за поста!
Като цяло аз съм ЗА водното раждане.
Жаси,много си ми е веселичко днес
Смея си се като пълна изперкулясница ( нова дума! ), но с това слънчево време не мога иначе. Даде ми снимки ,на едната бебка е с отворена уста - говори много, бърборица като майка си
. Диск изобщо не са ме питали искам ли. Не знаех, че се предлага.
Дрешки.. не..страшно ми е още.
Оглеждам се за количка. Даже не се оглеждам вече - харесах финално!
О! И аз като Комбозола бях на салфетка
Раши,ранната ФМ до колкото четох е между 11-14 г.с.
Не си я изтървала, просто записването е трудно и в повечето случаи е за след месец.
Във Фемина се записва по-лесно, аз записах от тази за следващата седмица. Така че, ако искаш да отидеш мисля че имаш спокойно достатъчно време.