Не знам как да разбирам коментара-затова няма да го мисля изобщо.
Кого визираш или обиждаш или не знам какво, няма да мисля... Изказването е двусмислено, неясно и може да се тълкува по различни начини.
Не знам защо търсиш под вола теле, и въобще четеш с негативна нагласа...
Разбира се, че не визирам абсолютно никого от тук.
И мисля, че съм се изразила ясно...говоря за работата си и хората с които се сблъсквам ежедневно. Никого не обиждам, просто ситуацията е такава.
Ето, ще дам пример, с него ще отговоря и на въпроса защо розовите етикети за мен са тотална лъжа.
Покрай работата ми познавам почти всички производители на вода в БГ и съм ходила във фабриките им. Знам, че има само една фабрика , която спазва стандартите и е сравнително нова. Не е от известните - Девин, Г. Баня , Банкя и т.н..
Едно е да чуеш/прочетеш , съвсем друго е да видиш. Чета в лъскавия сайта на една от известните води, как тече производствения процес при тях и всичко звучи така прекрасно...А истината е, че в производственното отделение се разхождат хора с кални ботуши и затварят капачките с чукове...
Само да спомена, че в Европа е забранено да има човешки допир до незапечатана бутилка с вода. Тоест всичко трябва да е автоматично.
Повечето води имат толкова висок минерален състав, че са направо вредни. Също хлор и варовик...за ПХто да не говорим. Машинките , които идват при нас за сервиз ( диспенсърите ) са с изядени гърнета обвити във варовик ...
Точно тук идва българската простотия...
За пари са готови да сътворят страхотни лъжи, без да се замислят, че от тази вода ще пият деца.