Хармони, много щастлива среща с дъщеричката ти Мая ти желая утре! Сталка, дано нямаш повече нежелани моменти и всичко мине нормално до постъпването ти в болницата (и аз не разбрах защо толкова рано ще постъпваш- за раждане ли?). Относно усещането на бебчетата толкова рано в 13-14 г.с., аз също тогава усетих нещо, което си мислех, че са били моите бебоци, но като казах на д-р Сигридов, той ми каза, че е по- вероятно да са червата ми. Аз също си мисля, че не бяха червата, а някое бебе. Сега обаче със сигурност вече са бебетата- от 3-4 дена всяка вечер ми казват "Здравей" и са много интересни, защото се редуват- първо започва момата, а после братята и едновременно от двете страни на корема ми се обаждат. Много са тактични към майка си, не бушуват едновременно, а ме щадят и ми удължават удоволствието. А още по- интересното е, че когато момата започне(след като съм се оплакала, че днес още не се е обадила) да си прави гимнастиките и поспре, аз в промеждутъка си помислям как братята и са по- мързеливи, и те веднага започват да ми доказват обратното. Убеждавам се, че всичко четено и гледано по филмите за бебетата в утробата е много, много вярно. Много хубав и прекрасен празник на всички утре!