0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графика на cdrandarova
« -: Март 25, 2010, 20:53:59 pm »
Не исках веднага след като съм се регистрирала да пускам такава тема тук, но чакането започва да ме поизнервя, силно се надявам вещицата да не дойде.
:-) Ако някой погледне тук, моля да каже мнение :-)

Гуш всички!  :bighug:

*
Re: Графика на cdrandarova
« Отговор #1 -: Март 25, 2010, 21:59:34 pm »
Честита ти темичка и Успех!

Как мериш Т.?
В първата фаза е много ниска.
« Отговор #2 -: Март 25, 2010, 23:26:03 pm »
Ох, Snegina, аз БТ тотално я сбърках тоя месец. В началото мерех орално, по някое време около О., почнах ректално, та много много не разчитам на нея като достоверен показател. Повече ми се иска тия сърчица да са си на правилното място :-D

*
« Отговор #3 -: Март 26, 2010, 08:05:35 am »
 Имаш добре разположени сърчица спрямо тестовете за овулация.Иначе от температурата едва ли може да се разбере много, не е трябвало да променяш начина на измерване, за да да ти служи графиката.
*
« Отговор #4 -: Март 26, 2010, 13:06:15 pm »
..В началото мерех орално, по някое време около О., почнах ректално..
Да, с тази информация вече е по-лесно да се коментира. Най-добре е като правиш такива промени да ги отбележиш и тях в бележки.
Според мен, ову е на 15/16 ден и ако си много нетърпелива, добър тест вече може да отчете. Успех!  :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #5 -: Март 26, 2010, 15:44:21 pm »
..В началото мерех орално, по някое време около О., почнах ректално..
Да, с тази информация вече е по-лесно да се коментира. Най-добре е като правиш такива промени да ги отбележиш и тях в бележки.
Според мен, ову е на 15/16 ден и ако си много нетърпелива, добър тест вече може да отчете. Успех!  :crossfingers:
Абсолютно подкрепям мнението на Оливчето, днес ти е 13-ти ден от Ову и би трябвало да има резултат, дано да е  :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #6 -: Март 26, 2010, 16:21:14 pm »
Сууупер, Дано!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #7 -: Март 26, 2010, 17:11:21 pm »
Дано, дано  :D Аз обаче съм търпелива, имам всички предпоставки за М. и ще изчакам още поне ден...
Нещо странно: всяка вечер почти за около час ми се гади, не е било това, но и ме е страх да не се вглеждам твърде много в себе си.
Утре ще взема тест и ще моля за стиснати палци за неделя сутрин (ако дотогава се задържа).
Благодаря ви много, милички, за подкрепата :-)

« Отговор #8 -: Март 26, 2010, 19:02:51 pm »
Идва :( Вече я има почти налична гадта...

*
« Отговор #9 -: Март 26, 2010, 21:07:09 pm »
Всъщност при този спад на Т. е много вероятно да се появи МЦ.

Но следващия месец е пред теб и ние много ще  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #10 -: Май 28, 2010, 16:35:47 pm »
Хооооооп още едно момииче на старта!Успех :bfp: :crossfingers:

« Отговор #11 -: Юни 04, 2010, 21:42:40 pm »
Ама тоя месец на замръзване го карам :-)))

*
« Отговор #12 -: Юни 05, 2010, 07:59:22 am »
еееее пак си по-добре от мен ,щом стигнах до 36.20 :D,успех  yahoo_17 preggo yahoo_17

*
« Отговор #13 -: Юни 09, 2010, 15:38:13 pm »
Миличка, едно въпросче да ти задам - как реши, че вчера ти е ову-то, след като нямаш + ову. тест   :ask: Дано е минала или е днес, вие работете, пък ние ще стискаме палци :D
« Отговор #14 -: Юни 09, 2010, 16:47:16 pm »
Много вероятно въобще да не е :-) Обаче с този спад така реших, а и би трябвало да е на този ден по принцип. Продължавам с Ову тестовете... И ако не се появят две еднакви чертички, а Т се покачи, ще реша, че съм изпуснала пика на ЛХ някъде :-)

Благодаря много за подкрепата :-)

« Отговор #15 -: Юни 10, 2010, 11:45:29 am »
Този месец както и да го гледам, май е ановулаторен... Не спирам с Ову тестовете, но и БТ не е добра, така че...

« Отговор #16 -: Юни 10, 2010, 12:22:29 pm »
Може О да е късно, при мен е 20-22 ден, но аз имам дълъг цикъл по принцип. Искам да кажа, че е рано да се каже дали е ановулаторен, затова е добре поне през ден да слагате сърца  :wink:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #17 -: Юни 10, 2010, 14:24:03 pm »
Неееее, не се отказвай, и аз така като теб, и после по късното, по никое време на цикъла хоп две чертички на теста ... Е, вярно, че БТ ми е тъпа, ама... ще видим

Така че стискам палци още днес да видиш положителен теста за О  :wink:

*
« Отговор #18 -: Юни 10, 2010, 14:30:09 pm »
Този месец както и да го гледам, май е ановулаторен... Не спирам с Ову тестовете, но и БТ не е добра, така че...

Никакво отказване  osi_6 .Аз веднъж се отказах да правя до край Ову тестовете защото с 10 теста не видях две чертички започнах ги на 8 ден ,аз съм със 27 дена МЦ ,и се оказа ,че него месец а и на следващия Овуто ми е било на 18 ден .Затова смело напред .
Стискам силно  :crossfingers: :crossfingers: скоро да се появи положителния Ову тест
 :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck:.
« Отговор #19 -: Юни 10, 2010, 14:45:42 pm »
Слушам и изпълнявам :-)!