Ами pop4o там трябваше да попълня, ама ме накараха да го оставя празно. Те щели да го допълнят Абе смятам, че е станала грешка и напразно се притеснявам. Големи са сладури всички в клиниката, ама от толкова мн работа номално да се допускат грешки. Не ми се вярва да са направили ИКСИ оплождане без да ме информират, а и при условие, че никога не сме имали проблем със спермограмата - даже напротив...
Защо се притесняваш, нали си бременна!? Много често ако яйцеклетките ( например ) са малко се практикува ИКСИ, за да се избегне твърде неприятната новина, че
не е настъпило оплождане а повярвай това се случва доста често. Тогава щеше наистина да имаш повод за притеснение. Ембролозите преценят как да постъпят в настоящата процедура.
Ние също имаме прекрасна спермограма но ни се случи по-горно описаната ситуация.
В документите има бланка, в който ти би трябвало да упоменеш, че не желаеш и не разрешаваш ИКСИ оплождане ако не си го направила, няма защо да разсъждаваш сега.
Сори за спама... Аз доплатих 951лв.за процедурата в Клиника "Малинов" отделно се заплаща ако са се използвали и допълнителни лекарства като
growth hormone но това е част от лечението, което по принцип не се покрива от Фонда.