0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте и от мен притеснена съм и незная към кого да се обърна за съвет.Чух че бюджета по фонд инвитро за 2010г е изчерпан а и аз съм от чакащите ,затова се принудих да пусна тази темичка .Ако някой знае нещо нека пише или поне през кой номер вече са стигнали аз съм7440 благодаря ви предварително.Успех на всички чакащи и дано слуховете се окажат неверни.
Здравейте момичета аз съм с един въпрос, току що приключи първия ми опит мога ли да си подам пак документите ако имам останали замразени?
Цитат на: Lailah в Август 23, 2010, 20:02:08 pmЗдравейте момичета аз съм с един въпрос, току що приключи първия ми опит мога ли да си подам пак документите ако имам останали замразени? Може.
Цитат на: rtfrtf в Август 23, 2010, 21:27:22 pmЦитат на: Lailah в Август 23, 2010, 20:02:08 pmЗдравейте момичета аз съм с един въпрос, току що приключи първия ми опит мога ли да си подам пак документите ако имам останали замразени? Може.А неможе ли да направиш само трансфер щом имаш замразени ,ако не се получи тогава да подадеш документите за втори опит.