Първо ще се извиня, ако съм малко груба! BlackG, тук няма място за послъгване, ако обичаш, защото тук всеки се моли да му дойде по-бързо номера, тъй като всеки се надява да постигне най-хубавото на света. Така,че бих искала да ми се извиниш, защото може би не си запозната с някой неща. Звънях във фонда и написах това, което ми казаха, а от там мила моя Олимед вземат техните молби в клиниката и там ги подписваме, а не ходим до София. Разбрали сега.... И да ти до оточня, като звъннах във фонда бяха стигнали до 8-9 номера преди моя, и казаха това което написах по-горе и поради почивката им от края на август пак ще започнат да звънят, а аз да си търся заповедтта от Олимед и дори се очудиха, защо не са ми званяли до сега. Така, няма да ти навлизам в подробности за Олимед, от там ми казаха - да заповедтта Ви е тук , НО тъй като имали доста започнати процедури за сега неможело да поемат още и евентуално да очаквам ноември месец..... Мислиш ли, че ми е до послъгваници да трябва да чакам за една процедура близо година, че може и повече, пък за бременност да не говорим. Как мислиш???? Извинявам се, ако съм била груба, а също и на другите тук, защото това не е мястото за изяснения, но не се стърпях, а на BlackG- препоръчвам ти преди да почнеш да говориш и да пишеш нещо, да се осведумиш по-добре. Желая успех на всички.