0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Има ли вече одобрени 3
« Отговор #640 -: Август 12, 2010, 14:29:59 pm »
Съжалявам,че първата ми публикация във форума допринесе за поредния скандал.Знам че не е по темата,за което се извинявям,но реших че така поне мога да ориентирам тези които се чудят до кой номер са стигнали подадените документи,а не само и одобрените(тези на които им предстои да вземат номер,също следят темата).На никои не му е лесно и всеки брои дните,надява се и прави планове.Следя форума от миналия май,почти от създаването на темата,доста момичета се включват с номера който са им дали,пожелание за успех на одобрените и търпение на чакащите,реших така да направя и аз.Знам че не е лесно,но от излишни нерви никои няма нужда.Предния път се регистрирах когато ме одобриха,но не писах,въпреки че исках да зарадвам чакащите около моя номер,да ги информирам,нали затова сме тук,но заради голямото разминаване в номерата което будеше нерви от една страна и разочарование и притеснение от друга,реших че няма за какво допълнително да подклаждам огъня.Нервите пак са повече от желанието за помощ и разбиране.Искам да напомня на всички че в този форум участват хора които имат един и същ проблем,голям и много важен проблем,болката на всички е еднаква и на никои не му е лесно!
*
« Отговор #641 -: Август 12, 2010, 19:27:27 pm »
Здравейте!
Току що се регистрирах във форума. Подадох си документите още през Май,но не знам кога ще получа отговор! Входящият ми номер е 7276. Има да почакам ............
Надявам се да получа полезна информация от тези които вече са минали по моя път!
Успех на всички! :D
*
« Отговор #642 -: Август 13, 2010, 09:48:54 am »
Току що звънях във фонда. Казаха,че са стигнали до номер  6600. Струва ми се,че послъгват. Прочетох, че на 06.08.2010г е одобрен 6571,а заповедта й била в клиниката от месец.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 10:25:31 am от BlackG »
« Отговор #643 -: Август 13, 2010, 10:15:20 am »
BlackG, очаквай началото на октомври да ни се обадят, че сме одобрени. Аз съм някъде 200номера след теб. Поради отпуската август се получи малко забавяне. Септември и темата ще е по-оживена :)
*
« Отговор #644 -: Август 13, 2010, 11:07:36 am »
Толкова далеч звучи...........
Надявам се да ни изненадат по-рано!
« Отговор #645 -: Август 13, 2010, 12:18:43 pm »
Първо ще се извиня, ако съм малко груба! BlackG, тук няма място за послъгване, ако обичаш, защото тук всеки се моли да му дойде по-бързо номера, тъй като всеки се надява да постигне най-хубавото на света. Така,че бих искала да ми се извиниш, защото може би не си запозната с някой неща. Звънях във фонда и написах това, което ми казаха, а от там мила моя Олимед вземат техните молби в клиниката и там ги подписваме, а не ходим до София. Разбрали сега.... И да ти до оточня, като звъннах във фонда бяха стигнали до 8-9 номера преди моя, и казаха това което написах по-горе и поради почивката им от края на август пак ще започнат да звънят, а аз да си търся заповедтта от Олимед и дори се очудиха, защо не са ми званяли до сега. Така, няма да ти навлизам в подробности за Олимед, от там ми казаха - да заповедтта Ви е тук , НО тъй като имали доста започнати процедури за сега неможело да поемат още и евентуално да очаквам ноември месец..... Мислиш ли, че ми е до послъгваници да трябва да чакам за една процедура близо година, че може и повече, пък за бременност да не говорим. Как мислиш???? Извинявам се, ако съм била груба, а също и на другите тук, защото това не е мястото за изяснения, но не се стърпях, а на BlackG- препоръчвам ти преди да почнеш да говориш и да пишеш нещо, да се осведумиш по-добре. Желая успех на всички.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #646 -: Август 13, 2010, 15:52:00 pm »
Момичета, моля ви спрете. Не прочетохте ли поста на Елфи? Достатъчно красноречив беше.
На тези, на които не им се чака - ами съберете пари или теглете заем и действайте. Много сте ми интересни - тоооолкова далече ви се струват 2-3 месеца. Я да видим колко време ще ви трябват да съберете 5000 лв примерно? Има ли предположения? За пореден път се убеждавам, че българинът не е свикнал да чака. Иска всичко сега и веднага. Ок, няма лошо, като бърза, да вади парите и да действа. Не си мислете, че не ви разбирам. Пределно ми е ясно, че всяка секунда ви се струва цяла вечност.
Изпитала съм го на гърба си. Имам 3 опита ин витро - със собствени средства.
Разберете, че от мрънкане и конфликти няма да си помогнете. Само си образувате излишни нерви.
BlackG, несериозно е да даваш такива оценки на Фонда - били послъгвали 8O Този Фонд работи перфектно вече повече от година. Над 4000 семейства са получили своя шанс...това на послъгване ли ти прилича? Друг път, преди да правиш такива генерални заключения вземи се информирай малко. Прочети, поинтересувай се, пък тогава давай оценки.

П.С. Моля ви, недейте да създавате конфликти повече, моля ви. Направо е нелепо, като в детската градина станахте. А на нас модераторите вече ни е неудобно да правим забележки. За всички ще има, не виждам какво има да делите....Абсурдно е.
« Последна редакция: Август 13, 2010, 15:57:29 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #647 -: Август 13, 2010, 16:12:27 pm »
Момичета, моля ви спрете. Не прочетохте ли поста на Елфи? Достатъчно красноречив беше.
На тези, на които не им се чака - ами съберете пари или теглете заем и действайте. Много сте ми интересни - тоооолкова далече ви се струват 2-3 месеца. Я да видим колко време ще ви трябват да съберете 5000 лв примерно? Има ли предположения? За пореден път се убеждавам, че българинът не е свикнал да чака. Иска всичко сега и веднага. Ок, няма лошо, като бърза, да вади парите и да действа. Не си мислете, че не ви разбирам. Пределно ми е ясно, че всяка секунда ви се струва цяла вечност.
Изпитала съм го на гърба си. Имам 3 опита ин витро - със собствени средства.
Разберете, че от мрънкане и конфликти няма да си помогнете. Само си образувате излишни нерви.
BlackG, несериозно е да даваш такива оценки на Фонда - били послъгвали 8O Този Фонд работи перфектно вече повече от година. Над 4000 семейства са получили своя шанс...това на послъгване ли ти прилича? Друг път, преди да правиш такива генерални заключения вземи се информирай малко. Прочети, поинтересувай се, пък тогава давай оценки.

П.С. Моля ви, недейте да създавате конфликти повече, моля ви. Направо е нелепо, като в детската градина станахте. А на нас модераторите вече ни е неудобно да правим забележки. За всички ще има, не виждам какво има да делите....Абсурдно е.
:good_post:

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #648 -: Август 14, 2010, 00:55:44 am »
МНОГО ВИ МОЛЯ !!!!!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ не ви прилича ТАЗИ ТЕМА СЕ ПРЕВЪРНА В кавги и разправии все пак всеки влиза да види до кой номер са вече одобрените а не да чете глупости( извинявам се за израза)

*
« Отговор #649 -: Август 14, 2010, 09:26:09 am »
Мari_eta аз имах в предвид,че от фонда послъгват (на всеки дават различна информация),но ако съм засегнала теб или някои друг - ИЗВИНЯВАЙ! Изходих от информация написана от теб (която не поставям под въпрос) за да охарактеризирам тях. Извинявам се още веднъж ако съм обидила някой!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #650 -: Август 14, 2010, 10:20:58 am »
Предлагам последната страница да бъде почистена от модератор  :D - грозна е, неполезна е. И тъй като е достатъчно намазана ще използвам случая да кажа ЧЕСТИТО СИКСЕНС  :grouphug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #651 -: Август 14, 2010, 23:11:37 pm »
Всяко следващо мрънкане ще бъде изтривано! Моля който има претенции за модериране - да ползва бутона - "информирай модератор". Темата е свободна за коментари!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #652 -: Август 14, 2010, 23:50:28 pm »
Права си evro съгласна съм с теб. Точно това трябва да стане

*
« Отговор #653 -: Август 17, 2010, 08:22:26 am »
добро утро!
някой знае ли до кой номер са одобрените  за фонда  ?
благодаря ви предварително !
успех на всички момичета и дано всички ни одобрят !
« Отговор #654 -: Август 17, 2010, 09:46:53 am »
Доколкото знам са около 6600. Но в момента са в отпуск и не се обаждат за нови одобрени. Надявам се, че от септември пак ще почнат да звънят, аз съм номер 6911 и съм в очакване. :D
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*
« Отговор #655 -: Август 17, 2010, 13:25:46 pm »
След всички тези разправии в темата, ми идва нещо на ум, моля Елфи да ме извини, но не знам къде да го напиша...или по скоро е към Стеф,

Няма ли някаква възможност ФОНДЪТ ДА ИМА САЙТ, където ежедневно да се изнасят одобрените номера от цяла България, тъй като не всички кандидати пишат в Зачатие.

Би било чудесно :)
« Отговор #656 -: Август 18, 2010, 15:11:57 pm »
Момичета,до кога са в отпуск от Фонда?
« Отговор #657 -: Август 18, 2010, 17:05:19 pm »
имаше момичета, които щяха да ходят за вземане на заповеди от следващата седмица. Предполагам, че жените, които са там ще работят и се надявам да започнат пак да се обаждат за заповеди. А комисията, която одобрява не зная дали също се връщат на работа.
« Отговор #658 -: Август 18, 2010, 19:54:33 pm »
Zdraveite, momicheta! Nova sam vav foruma i bih jelala da razbera do koi nomer sa stignali pri razglejdane na molbite vav fonda. Sled kato napravih celiya cikal izsledvaniq se okaza che mato4nite mi trabi ne sa zapu6eni, a sa silno naganati. Spored lekuwa6tiq mi lekar (kojto mi naprawi laporoskopiyata) nqmam 6ans da zabremeneya po estestwen pat zatowa me naso4i da podam dokumenti vav fonda. Nomerat mi e 8894. Molya, ako nyakoya ima moq problem da mi pi6e.
Celuwki na wsi4ki
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #659 -: Август 18, 2010, 20:03:39 pm »
Здравей!
Първо ще те помоля да пишеш на кирилица или да ползваш кредор.
Второ - прочети няколко поста назад, има отговор на въпроса ти за номерата. Всъщност, добре е да прочетеш и първия пост в темата, където е систематизирана най-важната информация.
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!