0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Има ли вече одобрени 3
« Отговор #580 -: Юли 09, 2010, 23:23:46 pm »
Благодаря, за милите думи. То дано когато и да е поне този път да стигнем до успех. Лека вечер Тенеза.
« Отговор #581 -: Юли 11, 2010, 22:54:24 pm »
момичета и аз подадох документи на 8.07 и съм номер 8504,жената във фонда ми каза най-рано ноември с резултат.Но ще чакаме,нямаме друг избор.
« Отговор #582 -: Юли 12, 2010, 18:05:49 pm »
 А след като сте одобрени после бързо ли се задейства процедурата или се чака още толкова да се преведат пари и т.н.? 8OСъжалявам ако въпросът ми не е за тук, но все още се чудя дали ще издържа на напрежението и чакането от фонда или да взема заем и да си платя за инвитрото..
*
« Отговор #583 -: Юли 12, 2010, 18:13:48 pm »
Стартирането на процедурата зависи от клиниката която си избрала и от теб самата!  Аз започнах веднага, но така се случи :)!
А чакането не е чак толкова напрягащо, ние самите си го правим такова! Можеш спокойно да подадеш док. и да си продължиш живота по старо му, няма да усетиш кога е минало времето! Успех!
« Отговор #584 -: Юли 13, 2010, 16:42:16 pm »
Здравейте на всички. Скоро писах, че съм №63.. и с нетърпение чакам да ми се обадят, но преди няколко дни бях на преглед и се оказа че съм бременна. Бях се побъркала от мисли, че може да е извънматочна, но всичко беше наред.Искам да ви кажа да не се отказвате, продължавайте напред и опитвайте всичко което ви казват. Преди 4г. ми откриха ендометриоза, проведох лечение с дефирилин и всичко беше наред.След като се омъжих обаче бебето не идваше, направих цветна снимка и се оказа че едната тръба е запушена, а другата нагъната и няма почти никаква пропускливост. Всички лекари казаха, че единственият начин да забременея е инвитро. Но чудото стана, така че вярвайте в чудеса и бъдете спокойни. Другата седмица отивам пак на преглед за да чуем сърдечния тон, надявам се че всичко ще е наред.Успех на всички.
« Отговор #585 -: Юли 13, 2010, 17:23:28 pm »
Браво, merian! Обещай ми, че ще се пазиш и много ще внимаваш да не се натоварваш с НИЩО! Аз пък имам информация, че вече номер 701* има обаждане от фонда, че документите му са разгледани, но с препоръка да си оправи един от документите. Значи всички с номера около 7000 могат да се надяват на обаждане скоро!!!

« Отговор #586 -: Юли 13, 2010, 17:37:38 pm »
merian,  много се радвам за теб. Дано всичко е наред докрай. Имам огромна молба. Може би е по-добре да ми пишеш на лични, защото не е по темата. Вчера на ЦС ми се получи картинка с тръбите подобна на твоята. Даже малко по-добра, зашото еднат ми тръба е разширена, но напълно пропуска. На теб някой предложи ли ти прекъсване на тръбите, за да не пречат на бъдещо ин витро. Аз съм в голяма паника, защото ми го споменаха. Също и заради възрастта ми-38. Ако се прекъснат, няма никакъв шанс за естествено забременяване. А както виждаме чудеса стават. И не си само ти. Много хубава новина. Всичко добро. Ако можеш отговори ми.
danteliageri, наистина ли е това? Те май вече не звънят за заповеди.
« Отговор #587 -: Юли 13, 2010, 18:31:56 pm »
Значи всички с номера около 7000 могат да се надяват на обаждане скоро!!!

това е прекрасна новина  :D
« Отговор #588 -: Юли 13, 2010, 20:15:42 pm »
danteliageri, наистина ли е това? Те май вече не звънят за заповеди.
аха, абсолютната истина. Но наистина, това позвъняване не е било за заповед, а за дооправяне на документите. Тоест, вярно е, че са разгледани до този номер, но дали сега ще се обадят за заповеди, не можем да знаем.
Но все пак БРАВО на фонда, че изчаква хората да си оправят всички документи, вместо да подхожда бюрократично!
« Отговор #589 -: Юли 13, 2010, 22:57:00 pm »
merian страхотно радвам се за теб .И дано това с номерата да е така , че и моя номер наближава 7808 

*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #590 -: Юли 14, 2010, 10:02:51 am »
Браво, merian много се радвам за теб.
« Отговор #591 -: Юли 14, 2010, 14:46:12 pm »
Честито и много да се пазиш!И аз очаквам обаждане от Фонда дано да е по скоро,номер 7134съм.Успех на всички! за много:bfp1:
Re:
« Отговор #592 -: Юли 15, 2010, 07:25:12 am »
Момичета, както виждате нямам нито едно менине във форума. Но вече не издържам. Моля ви, спрете да пишете такива неща в тази тема. Има поне 1000 номера, докато ви се обадят. Потвърдено е няколко пъти, че това ще се случи септември.

Моля ви, намерете други теми, в които да пишете и да се поздравявате, оставете тази за тези, които са получили обаждане от фонда.

Благодаря ви предварително и моля, не се обиждайте, не ме нападайте, а помислете реално за какво е тема "Има ли вече одобрени".
« Отговор #593 -: Юли 15, 2010, 08:43:36 am »
Здравейте и от мен.  Аз съм номер 6454. Вчера вече не издържах и се обадих във фонда и ми казаха че има прегледани молби но вече ще се обаждат към края на август началото на септември. Така че имайте търпение !
« Отговор #594 -: Юли 15, 2010, 11:21:21 am »
Здравейте,
След като вече свикнах с мисълта, че септември месец ще се обаждат от фонда, осъзнах една много важна подробност. Ако бяхме почнали този месец или август, то незнам как щях да издържа от лекарствата ми ставаше много усилно, аз февруари март месец обикалях по къс ръкав. а ако беше станало както аз исках щях да пукна сега във жегите. Така че вече открих положителната страна на това,че ще получа заповед през септеври. Ето и на вас една причина да се поуспокоите. Сега поне спокойно ще ходим на море и къде ли още не. Хубаво лято на всички.
« Отговор #595 -: Юли 15, 2010, 11:50:18 am »
подадох си заповедта 12.07 номерът мие 855. .остава ми само да чакам успех на всички :bighug:
« Отговор #596 -: Юли 15, 2010, 13:02:53 pm »
Хайде де, момичета! Спрете се малко с разтягането на локуми... моля модератори да започнат нова тема, тъй като тази стана говорилня.
« Отговор #597 -: Юли 16, 2010, 22:08:44 pm »
Няма оправия в тая тема.И аз по назад се изказах по въпроса, но уви , нема ефект.
Тук всеки си споделя каквото иска и стана една говорилня.Включително продължават да си обявяват номерата току що подалите.А това никого не интересува.
Темата  е за ВЕЧЕ ОДОБРЕНИТЕ, за да се ориентират чaкащите.
Няма ли кой да отвори нова тема-Подадох документи-алелуя!
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 23:36:28 pm от MilenaT »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #598 -: Юли 16, 2010, 23:21:12 pm »
Видно е за всеки че темата се посещава предимно от нови потребители, моля всички за повече толерантност! Ориентираните вече търпеливо да подминават постовете на неориентираните. Който може, с каквото може и ако желае - да помага, целта е една!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #599 -: Юли 21, 2010, 17:49:07 pm »
Здравейте и от мен.  Аз съм номер 6454. Вчера вече не издържах и се обадих във фонда и ми казаха че има прегледани молби но вече ще се обаждат към края на август началото на септември. Така че имайте търпение !

А защо чак тогава ще се обаждат?Няма ли да връчват заповеди този месец, какво обясниха?
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.