0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Има ли вече одобрени 3
« Отговор #800 -: Септември 16, 2010, 12:12:16 pm »
Момичета, Стефи ви е отговорила, а Джина ви е дала линк, който е добре да прочете.

Потребителката 3004 е единичен (непроверен)случай и за това трябва да си потърси правата в клиниката, която посещава.

Молбите продължават да се разглеждат и одобряват. Както виждате, всяко момиче,  което е одобрено и пише в нашия форум, веднага съобщава за това в темата. Не забравяйте все пак, че не всички жени получили заповеди пишат в Зачатие.

Призовавам ви да си успокоите и да се придържате към темата. Всяка една от нас ще си получи заповедта.

Успех!
« Отговор #801 -: Септември 16, 2010, 12:28:45 pm »
Мецани много си права. И моя доктор ми каза, че временно преустановяват работа с фонда поради некоректност относно пращанията, но не и за постоянно. Парите се бавели, защото вместо директно от фонда, плащането към клиниките минавало чрез МЗ, а те от своя страна вече знаете как са финансово. Но и аз мисля, че пари ще се осигурят и всички ние ще си получим подкрепата и шанса за  :bori_002: :bori_015:
Аз чакам одобрение за втори опит № 7805, но не губя надежда. Защо да се изнервям допълнително.

« Отговор #802 -: Септември 16, 2010, 12:29:15 pm »
Благодаря за отговора :)
« Отговор #803 -: Септември 16, 2010, 15:33:23 pm »
Здравейте! Ето какво прочетох:

Re: *ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 3!
« #157 Вторник, 14 Септември 2010, 18:24 »
Днес ми се обадиха,че съм одобрена за 3тия си опит,казаха,че съм първата за този опит!Номер 6780 съм.За първи път не се зарадвах на одобрението обаче,защото не чаках фонда,а съм бременна вече от 8то си ИКСИ.
Пожелавам на всички скорошен успех и да правят по-малко опити от мен!   
*
« Отговор #804 -: Септември 16, 2010, 16:03:31 pm »
Здравейте момичета, искам да ви задам един въпрос, ако той не е за тази тема моля да ме извините. Имате ли информация какво става с молбите, които не са удобрени. Обаждат ли се за да уведомят, че молбата е отхвърлена или просто продължават напред?
« Отговор #805 -: Септември 16, 2010, 18:20:49 pm »
Момичета, почти два месеца не са били разглеждани молби, затова има забавяне, но сега всичко е наред и във Фонда продължават работа!!! Успех на всички!
« Отговор #806 -: Септември 17, 2010, 21:11:57 pm »
Вече втори ден или трети ден никой не пише. Щом цяло лято са почивали, сега би трябвало всеки ден да валят заповеди, а то мъртвило. Така сигурно и до 2012 няма да се доредим. Цяло лято живях с мисълта за есента и идващата процедура и това ме крепеше. Сега като виждам какво става, не издържам вече. Пусти пари.
*
« Отговор #807 -: Септември 17, 2010, 22:14:34 pm »
Мая, може просто да са се обаждали на жени, които не пишат във форума. Трудно е да бъдем спокойни, но нека опитаме.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #808 -: Септември 17, 2010, 22:17:27 pm »
не всички, които подават документи към фонда влизат тук или в бгмама
« Отговор #809 -: Септември 17, 2010, 22:35:10 pm »
Да така е трябва да запазим малко спокойствие.Трудно е това чакане изнервя всички.Имаше малко раздвижване а сега затишие.Късмет на всички ни. :grouphug2:

« Отговор #810 -: Септември 17, 2010, 22:36:09 pm »
Зная, че е така, момичета. Но ми е натоварено и трудно, като на всички вас и на моменти едвам издържам. Дано да са се обаждали тия дни.
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #811 -: Септември 17, 2010, 22:46:02 pm »
Момичета, колкото и да се отклонявам от темата ще си позволя да изкажа дръзко мнение.
Освен ако нямате медицински причини успокойте се малко, не бързайте толкова, не живейте само с мисълта за първа, следваща или поредна процедура. Чакайки Фонда имате възможност малко да отклоните вниманието си и да живеете нормален живот. След като не зависи от вас старта, до като чакате си починете от предходна процедура, използвайте времето да си направите пропуснати или новоназначени изследвания, или се захванете с начинания, които не бихте могли да проведете след като забременеете. Ако живеем само за самата процедура и ако/ не пожелавам на никого, но все пак е твърде вероятно/ се сблъскаме няколко пъти с отрицателен резултат, що за "парцали" ще сме когато станем майки, от къде нужната енергия да отгледаме поне едно жизнерадостно дете? В крайна сметка и по естествен път не става по поръчка, никога не можеш да си плануваш толкова добре живота, че всичко да е по желан график.
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
« Отговор #812 -: Септември 18, 2010, 11:13:26 am »
Момичета,в БГ-МАМА едно момиче пише ,че нейна приятелка е одобрена с №6994.Фонда работи и се обаждат,трябва само търпение.И нашият номер ще дойде.Успех :balk_602:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #813 -: Септември 18, 2010, 13:08:40 pm »
Момичета, колкото и да се отклонявам от темата ще си позволя да изкажа дръзко мнение.
Освен ако нямате медицински причини успокойте се малко, не бързайте толкова, не живейте само с мисълта за първа, следваща или поредна процедура. Чакайки Фонда имате възможност малко да отклоните вниманието си и да живеете нормален живот. След като не зависи от вас старта, до като чакате си починете от предходна процедура, използвайте времето да си направите пропуснати или новоназначени изследвания, или се захванете с начинания, които не бихте могли да проведете след като забременеете. Ако живеем само за самата процедура и ако/ не пожелавам на никого, но все пак е твърде вероятно/ се сблъскаме няколко пъти с отрицателен резултат, що за "парцали" ще сме когато станем майки, от къде нужната енергия да отгледаме поне едно жизнерадостно дете? В крайна сметка и по естествен път не става по поръчка, никога не можеш да си плануваш толкова добре живота, че всичко да е по желан график.
няма по добър и хубав пост. подкрепям с две ръце. наистина почивката по времето на очакване обаждане от фонда е необходимост за всички. бъдете търпеливи и пожелавам успех на всички.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #814 -: Септември 19, 2010, 13:25:37 pm »
И аз заставам зад думите на Dolphin! Трябва да имаме търпение и да пазим силите и нервите си, защото ще ни трябват за самата процедура! Опитайте се да живеете нормално, срещайте се с приятели, спортувайте дарявайте с любов  партнйора си и ако можете поръсвайте около себе си с прашец от добрини, за да ви се върне и осмислите живота си с чудото да сте майки! Аз съм номер 9040, незнам кога точно ще ми се обадят, но дотогова ще се опитам да запазя тялото и ума си достатъчно здрави за да дочакам збъдването на мечтата си! Не се ядосвайте на фонда, само си помислете за колко хора е спасение точно тази институция , и ако имаме нещо което да не ни харесва в работата му, по скоро да се опитаме да му помогнем отколкото да го съдим. Ние сме много , и заедно ще сме по силни!!!!....незабравяите че трябва да ви води само и единственно доброто вътре във вас!
« Отговор #815 -: Септември 19, 2010, 19:17:33 pm »
 osi_9 :bighug: точно така и аз съм на това мнение
:* :* :*
« Отговор #816 -: Септември 20, 2010, 08:47:37 am »
 Момичета как са удобрили момиче с номер 6994 като аз съм 6874 и на мен никой не ми се е обадил още.Как ги удобряват тези номера незнам,ама вече ми писна.Миналата седмица като звънях във Фонда една много нелюбезна жена ми се развика защото аз я попитах точно за това- как ще е удобрена жена с 100 номера над моя, а нейният отговор беше-"как звъним,на кой звъним и кога звъним си е наша работа,като дойде вашият ред ще се обадим и на вас."- и ми затвори телефона.Направо съм потресена.Между другото в петък(17.09.2010)звъннах пак и ми казаха че са наближили моя номер и може би към 20-24.09.2010г. ще ми се обадят,ама беше по-любезна дама на телефона  :),така че тази седмица очаквам обаждане дано и мен да ме огрее.късмет на всички останали.
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #817 -: Септември 20, 2010, 10:28:05 am »
Подкрепям и аз с двете си ръце Dolphin и guga!!!! :bighug:
Браво и много благодаря,че ми припомнихте как трябва да се отнасям и към себе си и към роднини и приятели!!! :D
Нека се съхраним и така ще си помогнем!!!!!
Хубав ден!!!И търпение!!!

P.S.Удоволствие е да съм с вас! :youwoman:
« Отговор #818 -: Септември 20, 2010, 12:20:58 pm »
 Мили бъдещи мами , номерът ми е 6801 и днес ми се обадиха че съм ОДОБРЕЕЕЕЕЕЕНААААААААААААААААААААААА.За първи път подавам документи и ми е първи опит.Чакам това ДА от април месец...
*
« Отговор #819 -: Септември 20, 2010, 12:25:34 pm »
Честито, желая ти успешен опит!!! :D