0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Има ли вече одобрени 3
« Отговор #560 -: Юли 08, 2010, 14:30:09 pm »
Здравейте момичета и аз да се разпиша тук с номер 8509 от 08.07.2010г. голямо чакане ще пада!  :D
« Отговор #561 -: Юли 08, 2010, 15:01:37 pm »
Здравейте,сядам да ви драсна някой ред и малко да ви успокоя,не бързайте толкова за заповеди и т.н до тук сме стигнали нека, бъдем малко по търпеливи Важен е накрая резултата нали.?Аз бях като вас много нерви а за какво да питам сега вас взела съм решение и съм си подала док. за осиновяване паралелно с това имам и номер 8169 който чакам и ще отложа поне докато мога не защото не искам,защото трябва малко да си почина от всичко това чакане и неуспешни финали.На всички вас ви казвам търпение и усмивки ще ви трябват за бебоците ай после за внуците :D :wink:
*
« Отговор #562 -: Юли 08, 2010, 16:10:27 pm »
И мен ме е яд на късмета ми:Подадох документи септември 2009 г. за да направя опит през май 2010 г.Сега подадох за втори опит през юни 2010г и както гледам ще правя опит зимата на 2011 г!!!Такъв ми бил късмета....
Обаче искам да благодаря за появата на фонда , защото пък доплатих само 31 лв за първи опит!
« Отговор #563 -: Юли 08, 2010, 17:08:04 pm »
Предполагах че няма да ме разберете правилно. Разбира се хубаво е че фонда го има, но все пак той работи с наши (държавни) пари. Тук не става дума за месец-два , а въпроса е принципен. Явно никой от вас не е склонен да си търси правата в тази държава. Същото е да си пенсионер и да си благодарен на държавата, че ти дава пенсия. Не съм се регистрирала, за да плюя както се изрази Мерилин - и аз съм в същата ситуация като вас, седя и чакам. Въпроса е, че там пише един месец и въобще не е извадено от контекста - това е текста в правилника! Затова ви попитах какво трябва да се промени, за да се спазват сроковете. Август месец фонда ще почива?!?!?
Комисията заседава веднъж седмично?!?!? Лично аз, като изляза в отпуск работата в моята фирма не спира, а ако имам повече работа мисля начин да наваксам. Регистрирала съм се в този форум за да си изразя мнението по въпросите, които всички ни вълнуват и не мисля, че критикувайки нещо което не работи добре обиждам форума или вас.
« Отговор #564 -: Юли 08, 2010, 17:22:01 pm »
Цуци, ако се върнеш малко по- назад в темата ще видиш ,че неколкократно е имало такива дискусии, предизвикани  от хора, които току що са се регистрирали.
Добре е обаче да не се чете правилника избирателно. Не прочете ли ,че се разглеждат максимум по 400 молби на месец , това сигурно има резон , замисли ли се колко са клиниките, които ще поемат одобрените пациенти и имат ли физическата възможност да ги обсулжат и няма ли да е жалко да имаш заповед , но да и изтече срока в чакане  лекаря да успее да стигне до теб.
Още една проста сметка - фонда работи от април 2009 , това са 15 месеца ( календарни) х 400 молби на месец , това прави 6000 молби, а сега се обаждат на номера около 6300. Не мислиш ли,че плана е преизпълнен, независимо ,че и миналата година почиваха август, неависимо ,че има и официални почивни дни за всички в тази държава.
Призовавам да престанете да плюете по фонда и служителите, защото това е все едно да пикаете в кладенеца, от които после ще пиете вода
« Отговор #565 -: Юли 08, 2010, 17:30:53 pm »
Едно последно нещо ще напиша и повече даже и не смятам да влизам в тази тема.Аз подадох документи за финансиране по фонда през м.април 2009 г. През м.април 2010 г. получих заповедта си за втори опит,тъй като първия през ноември беше за съжаление неуспешен.Излиза,че в рамките на една година от м- април 2009г. до м.април 2010 г. съм получила финансиране в размер до 10 000 лв.Питам се-ако трябваше да ги събирам тези пари какъв ли период от време щеше да ми отнеме?Тя даже и банка нямаше да ми отпусне кредит и да ме рефинансира следвашата година със същата сума.
Ето за това скъпа cuci1,думите ти звучат като плюене,а не като критика.И това ако е лоша работа на Фонда-нямам думи!!!Въпреки всичко желая на всички нас успех.Аз повече не възнамерявам да пиша.

« Отговор #566 -: Юли 08, 2010, 18:00:38 pm »
Явно никой от вас не е склонен да си търси правата в тази държава.
Мда, сигурно ти извоюва да го има този фонд  :lol:...

Мерилин добре е дала един нагледен пример как за една година могат да се направят два опита, благодарение на Фонда. Както тя, така и аз, това с лични средства не мога да си го позволя. И не живея с мисълта, че някой ми е длъжен.

« Отговор #567 -: Юли 08, 2010, 18:49:45 pm »
Не мисля, че това е мястото да обяснявам на някой за правата му.
Тъжно ми е да чета манипулирани от финансова зависимост доводи. Всички ние като работодатели на този фонд можем да дадем предложения - да сключи договор с още клиники, комисията да заседава по-често - все пак става въпрос за бъдещите данъкоплатци на тази държава и никой не ни прави лична услуга с финансирането. 2 години чаках за преглед в клиника, още 6 месеца минаха до локализиране на проблема. Подадох документи през май и все още резултата е много далече. Сигурна съм, че за някои от вас проблема е с по-дълга история, за това искам да кажа, че ВРЕМЕТО е фактор! Просто изразих мнение.
« Отговор #568 -: Юли 08, 2010, 19:01:42 pm »
Тъжно ми е да чета манипулирани от финансова зависимост доводи.
На мен пък ми е забавно как някой се появява и започва да се взима много на сериозно  :lol:.
А защо чака две години? Има клиники, в които не се чака...
« Отговор #569 -: Юли 08, 2010, 19:11:19 pm »
За всички времето е фактор. Много хубво са написали момичетата, защитили работата на фонда. Това според мен е едно от малкото неща в БГ, които работят добре. Не може по-бързо. Особено за чакащите за втори път. Трябва да мине време между 2 опита-организмът  да си почине. Какво като имаме заповеди, а трябва да чакаме. И моята възраст не работи в моя полза, но не може да се прави опит след опит. Хайде спокойствие и успех на всички.
« Отговор #570 -: Юли 08, 2010, 20:30:08 pm »
Явно нищо то това което съм написала не сте прочели.Ако не сте доволни, ваша работа ако искаш инвитро сега дай 4000лв. писнами, само да мрънкате без да действате ако искате ме спамете ако искате не.Хвала на модераторите че ви търпят макар да са тук на добра воля
« Отговор #571 -: Юли 08, 2010, 20:36:59 pm »
На мен пък ми е забавно как някой се появява и започва да се взима много на сериозно  :lol:.

теб те разбрах - щом дават пари, значи работят добре.... не е нужно за се заяждаш.В такова общество искрено се изненадвам, че фонд въобще съществува.
*
« Отговор #572 -: Юли 08, 2010, 21:01:23 pm »
  Ех, как ли щяхме да си чешем езиците ако го нямаше Фонда, просто не знам!

Хайде стига с това мрънкане, плачене, хленчене и интригантстване по темата за Фонда!Когато заповедите са готови - ще ви се обадят, досега никого не са пропуснали!Тая тема от информативна се превърна в съскалник!Половината страници са изписани с постове от типа:"на мен не ми се обаждат","защо не ми се обаждат" и тем подобни.Дайте да загърбим тъпите спорове и да се придържаме към темата!

Момичета,дайте да се стегнем малко,ако мрънкаме за всякакви глупости,какво ли ще стане като дойде време да се ражда!?!

Цуци, айде нема нужда .....Такива провокатори доста са минали през Форума.Като искаш подаваш документи за Фонда,като не ти харесва чакането се самофинансираш.

« Отговор #573 -: Юли 09, 2010, 07:49:11 am »
Ох, много пъти вече е казвано, но аз да напомня - бъдете благодарни, че го има фонда. А ако го нямаше кого щяхте да оплювате и какви цитати щяхте да вадите? Не мога да разбера как някои хора се регистрират тук, само за да всяват смут, а други пък да им се връзват...
И друго не мога да разбера - защо ги слагате тия звездички на номерата  :lol:? Какво криете и от кого? Като че ли някой ще иде да проверява в списъците на еди кой си номер кое име отговаря...
И аз съм на мнение, че не трябва да се критикува, защото да работиш с хора и то с проблемите им е трудно и много натоварващо, д-р Лалев е човек който е помогнал на много хора и то в момент когато никой не им е подал ръка, защото има много хора на които документите не са в ред и те с пълно основание могат да ги отхвърлят и да откажат парите, но не го правят, а казват на хората какво трябва да направят, единственото нещо което не е добре е, че сумата не стига за някой случаи и хората трябва да доплащат, но тези 5000 наистина са огромна помощ! osi_9
съгласна съм с вас момичета, но просто в очакване да изберат номера им хората се изнервят.аз съм номер 6874 и се обаждам един път седмично до софия но просто хората ми казват  че най-вероятно септември ще ми се обадят.имайте малко търпение и на тях не им е лесно.хубавите неща стават бавно :)
« Отговор #574 -: Юли 09, 2010, 08:42:03 am »

теб те разбрах - щом дават пари, значи работят добре.... не е нужно за се заяждаш.В такова общество искрено се изненадвам, че фонд въобще съществува.
Явно не си щом мислиш че се заяждам.
*
« Отговор #575 -: Юли 09, 2010, 09:05:43 am »
Тези, които не са доволни от чакането, да прочетат правилника, за да разберат къде могат да се оплачат и да престанат да спамят форума на Зачатие.
Моля да прекратите спора и темата да се ползва по предназначение.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #576 -: Юли 09, 2010, 12:44:43 pm »
Тези, които не са доволни от чакането, да прочетат правилника, за да разберат къде могат да се оплачат и да престанат да спамят форума на Зачатие.
Моля да прекратите спора и темата да се ползва по предназначение.
Здравейте, аз мисля, че нещата ще тръгнат като се върнат от отпуската август месец и септември ще наваксат, така че почивайте лятото и събирайте сили за новите опити и дано да са за  всички успешни те! :bfp: :bfp: 8)
« Отговор #577 -: Юли 09, 2010, 14:54:16 pm »
Знаете ли направо съжалявам, че споделих, че съм звъняла. Съжалявам че споделих,че мие гадно,че ще трябва да чакам още. Успокойте се. И нека наистина темата да се използва по предназначение. Някой може би иска да сподели добра новина с нас, но от нашите разпри да не смее. Хайде момичета спокойно... поне се знае че не трябва да чакаме този месец и можем да планираме почивката си за лятото. Хубаво лято на всички и успех с процедурите...
« Отговор #578 -: Юли 09, 2010, 21:29:06 pm »
Не се извинявай мила, просто си притеснена всичко си идва по место само имай малко повече търпение :)
« Отговор #579 -: Юли 09, 2010, 23:21:55 pm »
Гюлчи, не съжалявай. Наистина е хубаво, че сподели информацията с всички. Важно е да знаем и да можем да планираме лятото си и времето си. Разбирам огорчението ти, че не можеш да започнеш. Всички сме нетърпеливи. Аз броя седмиците до септември и чакам есента. Хайде пожелавам и аз едно хубаво лято. Май няма да излизат други номера през юли.