0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Съсипана съм...
« Отговор #20 -: Май 09, 2006, 15:28:29 pm »
Рали, убедена съм, че скоро ще има с какво да се похвалиш, недей да гледаш времето, а своето спокойствие.Мисленето позитивно май е по-лесно като съвет на думи, но наистина  човек се променя като е по-ведър и неотчайващ се/мъжът ми от нерви е с постоянно главоболие, уморява се лесно, има неспокоен сън/.
СТраничните наблюдатели на живота ни, близки или не, често не се усещат какви ги говорят.
Лейди, мъжът ти ще се оправи!!Може би няма да стане всичко наведнъж, но и ти едва ли пришпорваш нещата и тъпчеш ситно с ядни сълзи защо не става еди-кое си. И къщата , и здравето ви, и ангажиментите ще се канализират...Дано е скоро!
*
Съсипана съм...
« Отговор #21 -: Май 09, 2006, 19:30:09 pm »
Ей,момичета какво става с нас???
Уж е пролет,разнася се аромат на люляк,пеят птички,грее слънце,а всички сме изпаднали в едни ужасни ситуации.
Нищо не е наред,всичко е надолу с главата.Нали пролетта събужда страстите..........
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Съсипана съм...
« Отговор #22 -: Май 09, 2006, 20:47:57 pm »
Не мога да се стърпя и аз да измрънкам... :oops: Знаете,че моята връзка не издържа на "напъна". Направи ми впечатление една тенденция " той има дете от предишен брак и незнам дали иска друго" и " иска само заради мен". Е ,и аз съм от отбора  :? Моя приятел също имаше дете от предишен брак и го даваше доста по-безгрижно то мен . Даже накрая имаше изречения от сорта "аз дете си имам" 8O
Съсипана съм...
« Отговор #23 -: Май 10, 2006, 10:21:12 am »
Мили момичета, липсват ми думите, за да ви благодаря за огромната подкрепа и разбиране, което получих от вас... БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО  :bighug:

Та - да се отчета :lol:

Хванах аз моят "домашен любимец" на къс пас снощи, да си изясняваме ситуацията, и човекът каза, че лошо се бил изразил, и че за него нещата по бебеправенето си били текущи, а това за зъбките било нещо, което е желателно да стане, защото трябвало...

Ще го  :twisted: вземат, пак му се ядосах... Ама може ли да има сливици в устата, хем ме знае и ме познава, и да не се доизкаже, а да чака от мен да гадая какво е искал да каже... хем знаеше, колко ми беше мъчно и тъжно....

Важното е, че аз вече започвам да вдигам нос, и тържествено обещавам на срещата в събота да видите една супер нахилена Рали  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Съсипана съм...
« Отговор #24 -: Май 10, 2006, 11:41:05 am »
е ще му оправите и зъбите де...ама друг път :lol: . по-точно след като решите текущите неща. мъже. шъ им се не знае. ай сиктир от тука.

радвам се че сте се изяснили и всичко е наред :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Съсипана съм...
« Отговор #25 -: Май 12, 2006, 07:08:21 am »
Рали мила радвам се че всичко е наред!!!!Радвам се ,че взе нещата в свои ръце!Давай смело на пред  и успех!!!!целувам те  :balk_21:
*
Съсипана съм...
« Отговор #26 -: Май 12, 2006, 08:41:29 am »
rally_pat, миличка,
те "мъжките" са си такива, очакват да разбираме какво мислят и без думи. Не мога да намеря картинката с прегръдката, но да знаеш, че те прегръщам силно!
*
Съсипана съм...
« Отговор #27 -: Май 12, 2006, 13:00:37 pm »
Рали, много ми е тъжно да науча че не са се развили благополучно нещата.
Но както ти е казала и Джам (подкрепям напълно нейното мнение)... Във всяка тъжна новина има и нещо хубаво.
Погледни от тази страна на проблема. И ще видиш че има доста неща които да те зарадват.
Знам как се чувстваш сега... и аз съм се сгрухала яко... но трябва да продължим напред... Защото хубавото е някъде там.... напред....
Назад и да се обръщаме.... миналото не можем да върнем.... и нищо не можем да променим... но виж... бъдещото .... можем да направим така че бъде хубаво.
Също мисля че не е чак толкова необходимо да трошиш много пари за спецални изследвания.... но ако си решила че това ще те успокои поне малко - направи ги.
Аз съм правила и генетични, и ДНК анализ на протробинов ген - всичко е ОК. Причината не се откри. Така че по всяка вероятност може би е било просто грешка....
Хубавото в случая е че не ти се е наложило да правиш кюртаж, и това значи че ако си починеш малко (колкото ти прецениш, за да се възтановиш емоционално) може веднага да продължите с опитите.
И още нещо.....
На мен що ли ми се струва че за да се случи това забременяване е помогнал чая  от магарешки бодил?!!!!

Помниш ли какво ти бях казала преди....Само 2 месеца...Да си пие чая от бодил... и новините няма да закъснеят....аз съм му фен на бодила...след като и при мен се получи забременяването.
Много е тъжно, че освен и при мен и при теб бременноста не се разви благополучно....Но това пък от друга страна означача че сме на прав път....и че наистина има ефект от бодила. Нека продължава да го пие...пък идва и сезона на Магданозената салата... :wink:
Моя мъж продължава с чая...но спермограми нови не сме правили, та не знам точно какво е състоянието.

Относно това как реагира мъжа ти. Лали много кратко и точно го е казала.
Цитат на: Lali

Това е неговият начин да се спаси от страданието. Абсолютно съм сигурна, че много страда.  

А.... за разговорите по темата с роднините.... Те мъжете нали ги знаеш какви са... все едно имат слива в устата....притеснява се човека какво точно и как да го каже.... за това е оставил на теб като по-оправна да намериш точните думи. Не му се сърди за това.... но се подплати с няколко реплики за да отклоняваш такива въпроси.
На мен собствената ми баба, като си идем на село...всеки път ме пита.."айде.... кога ще чуем че има радост?".... Е, не мога да й се сърдя и да я упреквам....въпреки че ми засяда буца в гърлото и думите не излизат от устата ми....Аз повече от всичко искам да има радост... ама явно не е концерт пожелание. Та... тези въпроси от страна на роднините са просто неизбежни...

Мила, горе главата.... абсолютно съм убедена че много скоро ще ни се похвалиш с хубави новини...и всичко ще е наред.
Целувки. :kiss:
Надявам се да се видим на срещата и да си побъбрим повечко.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

Съсипана съм...
« Отговор #28 -: Май 12, 2006, 14:31:25 pm »
Роми, мила, и ти, и Джамата сте прави... Наистина има светлина в тунела, всяко зло за добро, и аз съм много щастлива от този факт...  :lol:

Просто в един момент жестоко се сринах, много ми дойде... Явно всеки си има такива моменти, но важното е че вдигаме глави и продължаваме напред

А на срещата задължително ще си поговорим  :bighug:  :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!