Рали, много ми е тъжно да науча че не са се развили благополучно нещата.
Но както ти е казала и Джам (подкрепям напълно нейното мнение)... Във всяка тъжна новина има и нещо хубаво.
Погледни от тази страна на проблема. И ще видиш че има доста неща които да те зарадват.
Знам как се чувстваш сега... и аз съм се сгрухала яко... но трябва да продължим напред... Защото хубавото е някъде там.... напред....
Назад и да се обръщаме.... миналото не можем да върнем.... и нищо не можем да променим... но виж... бъдещото .... можем да направим така че бъде хубаво.
Също мисля че не е чак толкова необходимо да трошиш много пари за спецални изследвания.... но ако си решила че това ще те успокои поне малко - направи ги.
Аз съм правила и генетични, и ДНК анализ на протробинов ген - всичко е ОК. Причината не се откри. Така че по всяка вероятност може би е било просто грешка....
Хубавото в случая е че не ти се е наложило да правиш кюртаж, и това значи че ако си починеш малко (колкото ти прецениш, за да се възтановиш емоционално) може веднага да продължите с опитите.
И още нещо.....
На мен що ли ми се струва че за да се случи това забременяване е помогнал чая от магарешки бодил?!!!!
Помниш ли какво ти бях казала преди....Само 2 месеца...Да си пие чая от бодил... и новините няма да закъснеят....аз съм му фен на бодила...след като и при мен се получи забременяването.
Много е тъжно, че освен и при мен и при теб бременноста не се разви благополучно....Но това пък от друга страна означача че сме на прав път....и че наистина има ефект от бодила. Нека продължава да го пие...пък идва и сезона на Магданозената салата...
Моя мъж продължава с чая...но спермограми нови не сме правили, та не знам точно какво е състоянието.
Относно това как реагира мъжа ти. Лали много кратко и точно го е казала.
Това е неговият начин да се спаси от страданието. Абсолютно съм сигурна, че много страда.
А.... за разговорите по темата с роднините.... Те мъжете нали ги знаеш какви са... все едно имат слива в устата....притеснява се човека какво точно и как да го каже.... за това е оставил на теб като по-оправна да намериш точните думи. Не му се сърди за това.... но се подплати с няколко реплики за да отклоняваш такива въпроси.
На мен собствената ми баба, като си идем на село...всеки път ме пита.."айде.... кога ще чуем че има радост?".... Е, не мога да й се сърдя и да я упреквам....въпреки че ми засяда буца в гърлото и думите не излизат от устата ми....Аз повече от всичко искам да има радост... ама явно не е концерт пожелание. Та... тези въпроси от страна на роднините са просто неизбежни...
Мила, горе главата.... абсолютно съм убедена че много скоро ще ни се похвалиш с хубави новини...и всичко ще е наред.
Целувки.
Надявам се да се видим на срещата и да си побъбрим повечко.