Милички... Смазана съм... Аз, която си мислех, че съм силна, оправна, че мога да се справя с всички предизвикателства....
Та, с две думи....
Бях споменала, че може да имам добра новина на сбирката в София, но уви
в 6 г.с. всичко приключи
Приех нещата горе долу добре, реших, че просто този път не е било писано, но ще продължаваме да се борим с моето мило и ще успеем...
За да ме разведри ме заведе на село, там родата му ни нападна "Айде бре, няма ли да има бебе", "Кога ще става това бебе"... той дума не продума, остави ме сама да се справям с тяхните въпроси... А не е моя работа, аз ги виждам за 1-ви път в живота си (това напълно сериозно)... Отблъснах въпросите горе долу (знам, че не иска да казвам, че сме проблемно забременяващи...)
Прибрахме се снощи, говорихме си за това, какви изследвания трябва да направим, за да видим откъде не се е получило, всичко беше добре...
А днес сутринта ми сервира: "Виж какво трябват ми 300 лева за коронки", и трябва да ги дадем този месец....
Все едно нищо не сме говорили, все едно, че не трябва да се правят изследвания, все едно, че не знае колко ни е зле семейния бюджет, все едно... ей така ни в клин ни в ръкав...
Незнам мили мои, и аз незнам какво да мисля...
Може би трябва да уточня, че той вече има син от предишния си брак, и мен все ме е страх, че той иска дете най-вече заради мен, не защото иска да има още едно дете...
Видя ме, че щях да се разплача от болка и обида, и тръгна на работа все едно, че нищо не е било...
Толкова съм объркана, не знам какво да мисля...
Притеснявам се, че може би постъпвам егоистично с това желание да имаме дете възможно най-бързо, но от друга страна времето тече, той е на 42, аз съм на 36...
Все си мисля, че със събките може да поизчакаме месец, два, по-важни са сега изследванията...
Кажете ми - права ли съм, какво да правя, толкова съм объркана....