Боби, като те слушам единственото кофти е, че ти се изнервяш, а не трябва...
Иначе аз отдавна съм разбрала, че жените са къде къде по-оправни и мъжете уж са силния пол, но за сумати неща разчитат на нас...
Лошото е, че сега сме по-сетивни и и малкото ни се вижда много.
При мен : - какво ще вечеряме? - къде ще ходим на почивка, намери ли хотел? - какво ще правим почивните дни? - искам да ми купиш къси чорапки, няколко фанелки с къс ръкав и 2 чифта къси панталони, едните да са камуфлажни... - а и да ми занесеш сакото на химическо... - кога ще ходим в метро и практикер, искам хамак да си купя? - изглади ли ми дрехите ? - а черната фанелка къде ми е ? - за кучето взе ли витамини ?
и т.н. т.н.
Такива - как си? кога са ти изпитите? трябва ли ти нещо? да ти помогна ли ? - са толкова редки, че изобщо не разчитам. Ако ми трябва помощ - си казвам.
Че аз дрехите му купувам
как да разчитам че ще купи нещо подходящо за бебчо? Или аксесоарите...нали аз ще ги ползвам. Изобщо не мога да разчитам че ще вземе нещо по-добро от това, което ще избера аз. Тъй като той е абсолютно наясно с тези факти - изобщо не се бута и не изявява никакво желание да пазарува сам каквото и да било. Единственото нещо, което заяви, че той щял да купи е коша за кола и то големия! Който е в посока движението...не за друго, ами неговите приятели от работата, които имат малки деца, ще му покажат какво да вземе. Той сам ...
трагедия.
Може и твоя мъж за това да не се бута да избира, понеже предварително знае, че няма да се справи на твоето ниво.
Вчера питам ( абсолютно на шега ) дали иска да ходим заедно на лекции. Отговорът беше - ама аз какво ще правя там..
Аз изобщо не го искам с мен, само да ми пречи, но исках да се посмея на бисера, който ще изръси.
Но пък знам, ако е нещо важно, сериозно - винаги мога да разчитам на него.
Имам усещането, че мъжете си ги делят нещата и всичко свързано с децата - е женска работа. Като поотраснат не, но докато са малки...не ги търси .
Ти не се ядосвай
Кой да се сети за теб - еми ти ще се сетиш