mary_13, пишеш "при второто инвитро", два опита ли имаш и как беше при първия? По колко фоликула направи при него и при инсеменациите? Какви са ти стойностите на FSX, AMH, Inhibin B?
Прегледах по-старите ти постове и доколкото разбрах, си при Стаменов. Той категорично ли ти постави тази диагноза? Няма ли вероятност, да не е проблем с качеството на яйцеклетките, а просто да не е била подходяща точно тази стимулация за теб... примерно.. Само изказвам предположения!
Колкото до подобряване на качеството... трудна работа
Храната, начинът на живот, цигарите, всичко има значение разбира се, има и хранителни добавки, лекарства... обаче гаранция за резултат няма. Няма нещо, което да се нарече "лечение" за този проблем. Просто правиш много неща и се надяваш някое от тях да помогне, поне малко.
Аз пих разни добавки, от два-три месеца си забърквам един "коктейл" от тях, но дали помага... идея нямам... При мен самите стимулации като че ли подобряваха качеството (или поне отговорът на яйчниците), но сега се налага да ги спра и не знам, накъде ще тръгнат нещата.
Кажи, какъв беше коментарът на Стаменов? Аз се надявам хора като него да имат някаква идея и да ни кажат, какво да правим. И да правим ли въобще нещо или да не правим...
За генетични изследвания говорила ли си с него - има ли смисъл да се правят според него?
Извинявай, аз вместо да ти отговоря, май те затрупах с повече въпроси
. Но и аз се лутам и не знам, в каква посока да хвана...