Кристи, много се радвам, че всичко е наред и с бебките, и с теб! А с този асансъор си си направо измъчена отвсякъде и закрепостена. Цвети, честит ти имен ден! Да ти е свято името и само за добро да се чува! Имам си панделки!!! Ако знаете само колко сме щастливи с таткото, колкото бяхме като разбрахме, че съм бременна. Професионалистът си е професионалист! Нямам думи за д-р Сигридов и всички в клиниката, но това си е друга тема. Вчера купих и трите кошарки, а колко дрешки само съм накупила, незнам дали няма да ми дойдат в повече в един момент, но меракът е голям, още повече сега, след като вече със сигурност си знаем половете. Че по едно време ми се беше отщяло да купувам само за момчета. Всичко покрай бебетата е много добре, двете вървят малко по- напред, а единият момък е в рамките на нормата за периода си. Те всеки път така симетрично си вървят в растежа, което е много хубаво. Хемоглобинът ми е паднал драстично спрямо предния път и започвам желязо и ампули витамин Б12. Ядат бебетата, не си играят на отлагане. Това е от мен. Хубав ден на всички и весел празник!