Здравейте момичета! Честит празник и от мен
shanoar, мисля си, че ще е най- добре да се консултираш и с доктор за всеки случай, но наистина чай, лимони и мед помагат, можеш да вземеш и осциликокцинум. Дано се оправиш по- бързо!!!
Надеее, откога те чакаме тук...добре дошла и не се притеснявай, ще видите точицата, имаш много стиснати палци
..
Raissa777,
Кристи, само така
Аз също съм с тази бременна хрема от 4-5 месец, но все пак успявам да дишам през носа, през нощта е по- зле, но през деня се поотпушва..не ми пречи особено.
Откакто във вторник бях на ЖК и разбрах, че бебето не се е обърнало си мисля все за тия техники за обръщането..та ако започна да ги правя и бебето се обърне без да разбера и аз като продължа, то може пак да се обърне седалищно...или не може
Вие как мислите? И още нещо: вчера както си лежах вечерта( по гръб) и изведнъж ми се зави свят и направо таванът и стените на стаята започнаха да се движат, а не съм мърдала..от какво може да е? Ниско кръвно ли, или бебето е притиснало нещо, защото бях по гръб? На някой случвало ли му се е?
П.С. И моя доктор каза, че по- добре да се ползват какпки за нос и да е отпушен нос, защото иначе не стигал достатъчно кислород до бебето...
Извинявам се за дългия пост