Здравей те момичета първо,ако темата я има вече моля Модераторите да я преместят.Ще ви разкажа на кратко от началото.на 05.02 първи ден от последния МЦна 12.03 тест+ и веднага при док.с 4D вагинален-бременна в 5г.седмица на 17-ти вечерта кафеникаво зацпвне,обаждам се на док.и казва да си слагам вагинално Утрогестан и да пия Нош па,но по-късно малко по наситено кафяво към черно и пак се обаждам на док.и на др.ден пак при него и бебето го нямаше вече в матката.И каза да се прибера понеже аз съм от Русе,а мая док.е в Тутракан(може да си срещала и др.момичета който са при него тук в Зачатие,има и цяла тема за него),ако усетя някаква срязваща болка или кръвотечение да отивам.Ако ли не в Понеделник пак при него с готовност за престой в болницата за лапаро.То това на мен ще ми е 2-то лапаро,при първо клампирна лява тръба,дясна проходима и така.За сега нямам остри болки само от време на време леко придърпване и пак от време на време мн.слабо и бледо кръвотечение.Много съм изплашена сега стоя и чакам "на педал"нещо да ме заболи нещо да усетя в момента в съм в абсолютен страх какво ще става.