0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мразя го!!!!
« Отговор #20 -: Май 09, 2006, 12:16:47 pm »
Милчка Скрита, искам само да ти кажа - от пиянството няма връщане назад. И ако мислиш, че нещата се променят - не, не се променят, стават само по-зле и по-зле. За съжаление познавах такива хора. Наистина си една нежна, ранима душичка. И заслужаваш много обич и внимание. Един пиян човек не може да ти ги даде. Заслужаваш много повече, просто трябва да пребориш собствените си чувства. Никой не казва, че ще бъде лесно.  :bighug:
*
Мразя го!!!!
« Отговор #21 -: Май 09, 2006, 13:13:35 pm »
Аз се разделих с бащата на моя син поради това, че пиеше.
Минахме през обещания, сълзи, молби... Синът ми беше на 1 годинка, когато се разделихме окончателно. Това беше преди 15 години.
Той пие и до ден днешен и не поддържа никакъв контакт със сина ми!

А аз съм страхотно щастлива с мъжа на моя живот вече 9 години!
Мразя го!!!!
« Отговор #22 -: Май 09, 2006, 15:16:04 pm »
Мила СКрита,
сигурна ли си , че любовта ти не е навик? Странно е, но понякога хората не успяват да разграничат дълбоките истински чувства на обич и привързаност с привикването, с нагаждането към другия. А и често ни е страх от това,което ще ни се случи, още повече ако останем сами, та нали до вчера сме били двама, имало е някаква сигурност/илюзорна дори, но пак сигурност/....
Раздели един лист на две ,едната половина е за плюсовете,другата половина за минусите на връзката ви.Напиши...
Лично аз ти желая пълноценен живот и късмет!!!!
*
Мразя го!!!!
« Отговор #23 -: Май 09, 2006, 19:13:14 pm »
Мила Скрита,
няма да ти давам съвети.Знам за мен ,каквото и да ме съветват,аз си знам какво чувствам и какво ще правя,пък било то и грешно.Да,по-често грешим,за съжеление.Знам какво ти е.Била съм на такъв кръстопът доста пъти.Може би съм избрала трудният път,но за сега нямам сили и решителност да поема по другият.
Прегръщам те силно!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Мразя го!!!!
« Отговор #24 -: Май 10, 2006, 13:36:44 pm »
Скрита, ти никъде не си написала, че твоя любим системно прекалява с алкохола, нито, че е алкохолик, затова няма ди давам съвети относно това, ако е така обаче - жалко. Но аз съм на друго мнение. Ето го: Баща ми е най-добрия човек на света, не защото ми е баща, най-добрия е. Той е уникално състрадателен - едно от най-важните за мен качества, които говорят за природна интелигентност, душа, сърце, доброта. Не е алкохолик, може месец без капка алкохол, но има периоди, в които прави неколкодневни турове до безпаметност, има начален стадии на сериозно чернодробно заболяване, кара кола в пияно състояние, ходя да го прибирам, той избухва......трагедия. Аз съм на 28 години, а това започна преди 5 години. Т.е. имала съм прекрасно детство. Сега обаче понякога проклинам живота си, не защото баща ми тормози мен или семейството ми, защото тормози себе си, той сигурно осъзнава, че след като му е забранено да близва алкохол от 4 години става въпрос за нещо много сериозно. Стахувам се, че след поредния литър!!!! Водка ще умре. Проклинам се, че немога да му помогна, искам на мен да се случват лошите неща, не не него. Той понякога плаче и въпреки това неможе да спре, сам незнае защо. Скрита, такива хора са слаби и безпомощни, искат помощ, срамуват се, осъзнават какво се случва и ги е срам. Такива хора небива да се изоставят. Те обичат и след като предизвикват обичта ти, заначи има защо да се бориш. Не е вярно, че няма спасение - има, аз знам. Пиша това на теб, но искам и други хора да го чуят - заради баща ми и заради много като него.   :balk_145:
Та така, бори се и за детето, и за него, и за себе си, докато можеш. Вярно е,  че при мен е баща, а при теб мъж, но и в двата случая става въпрос за любим човек.
 :balk_145:  :balk_145:  :balk_145:

Скрита, с твоя помощ аз излях част от мъката си, всъщност единствената мъка в моя живот, която аз на никого не споделям, иначе аз съм много усмихнат и бих казала щастлив човек и много силен. Благодаря ти :balk_21:
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
Мразя го!!!!
« Отговор #25 -: Май 10, 2006, 15:48:34 pm »
До Нина
Прекрасно разбирам какво чувстваш.Алкохола е като наркотик, като цигарите.Зависимостта е такава.Моят приятел пие само уикенда.През седмицата е добър, любящ и внимателен.Той също не трябва да пие-не само защото е млад човек, но и заради проблеми с черния дроб.Изобщо всичко, което описваш съм го преживяла и най-интересното е че и аз като теб като го прибера, колкото и да сме се карали и да се опитвам да го намразя му помага да си легне и си го гушкам и мога да стоя до него будна в продължение на часове.Хубаво е че даваш "рамо" на баща си.Може би всеки има причина за своите малки "прегрешения".Бъди силна и продължавай да му помагаш.
До всички
Не можете да си представите каква утеха ми бяхте през двата дни в които бях в емоционален кошмар.Не спях, не ядях, не разговарях с никого.Снощи реших, че не мога да го напусна.Може би не искам, най-вече ме е страх от самотата.След по-малко от месец ставам на 30 и искам да съм с него на този ден.И знаете ли...в момента в който реших да не се разделяме ми олекна.Сякаш камък ми падна от сърцето.В него нищо не се е променило.Просто...не знам, но днес съм пак същия усмихнат и ведър човек.И все още надеждата, че той е моят мъж не ме е напуснала.
Може и да е временно състояние, може да е затишие пред буря или бомба със закъснител,но в момента такова е решението ми.
Не спирам да Ви благодаря за подкрепата и разбирането, които ми оказхте.
Ани
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Мразя го!!!!
« Отговор #26 -: Май 10, 2006, 15:53:25 pm »
Мила Ани,
безкрайно много се радвам за това, че си взела решение как да продължиш живота си. Ти най-добре знаеш какво ти подсказва сърцето. Бих иксала да ти пожелая чувствата ти да не са те подвели и да се радваш на много разбиране, любов и топлота от страна на любимия човек, а в най-скоро време и на едно мъничко създание:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Мразя го!!!!
« Отговор #27 -: Май 11, 2006, 07:53:56 am »
Мила Скрита важно е че си взела решение и че си спряла да се тормозиш.Искренно се надявам то да е правилно и да бъдеш много.много щастлива.И дано сега ,когато знаеш какво искаш да дойде и едно малко слънчице в живота ти .Едно слънчице което ще грее сърцето ти!!!!!!От все сърце ти го желая!!!!УСПЕХ!
Мразя го!!!!
« Отговор #28 -: Май 11, 2006, 08:43:16 am »
Скрита, с теб сме  :bighug:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Мразя го!!!!
« Отговор #29 -: Май 11, 2006, 10:57:55 am »
Ани, най-доброто решение е това, което сама успееш да вземеш. :balk_21:  Ще се моля никога повече да не попадаш в такава емоционална дупка и да не те виждаме тъжна и отчаяна, като при първата ни среща. Дано всичко между вас върви като по вода и създадете едно малко прекрасно бебче, ти да си щастлива и спокойна. Радвам се, че отново се усмихваш  :) Много целувки !