0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро след нормална бременност
« Отговор #20 -: Март 22, 2010, 20:42:18 pm »
Галка, много ти е сладко мъничето. Да тие живо и здраво
Много багодаря! :)))

Да ти е живо и здраво и твоето детенце и много скоро да го зарадваш с братче или сестриче!
 :bighug: :bighug:
*
« Отговор #21 -: Март 22, 2010, 20:44:56 pm »
До Галка,

Здравей Галка, ти в коя клиника прави процедурите и преди колко време?
Радвам се, че сподели с нас и че си имала успех от първия път.

Здравей DESSIPAUN!
Опита ми беше м. октомври 2007г. . М. юни 2008 се появи моето слънце на бял свят:)))
Пациентка съм на център София, д-р Владимиров.

Ако мога с нещо да помогна - насреща съм! :)))
Успех!
« Отговор #22 -: Март 27, 2010, 08:56:46 am »
Момичета здравейте,
да ви кажа една лоша новина, не стана не съм бременна. Правих тест отрицателен е а и ми дойде. Сега мисля ведна да пускам пак документи във фонда, но някой знае ли колко време минава до одобрението.
« Отговор #23 -: Март 27, 2010, 09:01:08 am »
Според мен зависи от това колко номера ще има пред тебе.Съжалявам за неуспеха ти мила,дано следващия път да е успешен  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #24 -: Март 27, 2010, 09:49:51 am »
Благодаря,
Гадно мие, но няма да се дам така лесно. В най-скоро време ще пусна документите. И мисля,че по принцип трябва малко време да мине преди опитите, тъкмо докато излезе заповедта. Нали съм зодия телец и все с рогите напред вървя, не се отказвам лесно като наумя нещо. Особено като вероятността да имаме бебче е голяма.
 Благодаря ти отново за подкрепата.
« Отговор #25 -: Март 29, 2010, 10:25:17 am »
Съжалявам Гюлчи  :hug2:, но борбата продължава.
Подай си документите и си чакай спокойно реда. В момента се чака от 6м до година.
Успех!

« Отговор #26 -: Март 29, 2010, 22:11:09 pm »
Благодаря за съчувствието.
 Днес даже подготвих документите и ги изпратих утре ще са там. Продължава ме разбирасе сега една почивка и после пак атака :)
« Отговор #27 -: Март 31, 2010, 22:44:36 pm »
Аз също имам едно дете, нормална бременност преди години.От 7 години се борим за второ детенце. Излезе проблем при съпруга ми - малък брой сперматозоиди, лоша морфология. Две инсеминации, неуспешни, две иксита, неуспешни, второто на естествен цикъл и с положителен тест, но за кратко - биохимична бременност.
Чакам одобрение от фонда за втори път. Много искам да стане третия път.
« Отговор #28 -: Април 02, 2010, 09:41:51 am »
Здравей Силви,
И ние от от 8 години пробваме  /имам едно дете на 12 /и не става сега приключих първия си опит по фонда и той ако си чела по горе е отрицателен. Пуснах документи и сега ще чакам няколко месеца. Все се надявах че след като е инвитро нещата ще станат по лесно но май хич не е така. Тази тема я пуснах за да споделяме опит такива като нас. Но не се отчайвам знам че е възможно да стане за това има много по тежки случаи и пак стигат до положителни резултати. Така че горе главата и продължаваме  напред. Желаяти от все сърце успех.
« Отговор #29 -: Април 04, 2010, 17:50:24 pm »
Аз имам син на почти 6 години, желана, планирана бременност-стана от първия път.
Сега отново опитваме, но вече не става. Лоша спермограма, ще видим дали ще се повлияе в резултат на добавки и витамини, ако не се получи бебето в рамките на една календарна година, ще правим инсеминация.
Поне това са плановете и за съжаление не може да си позволим да чакаме.
Пожелавам ти успех.
« Отговор #30 -: Април 15, 2010, 20:44:55 pm »
Здравей, Имел
Не искам да те отчайвам принас добавките хич не помагат. Моят мъж пи какво ли не и пак няма резултат, дано при вас се получи. Успех
« Отговор #31 -: Април 16, 2010, 11:44:31 am »
Здравейте!Мислех си ,че само ние сме "луди" да правим инвитро ,въпреки че имаме едно дете на 6 години от норм.бременост.При нас също се появи мъжки фактор.Правихме 2 инсеминации-неуспешни.След това ИКСИ-забременях от първия опит.Имам бебче на 4м.Пациентка съм на КИРМ-Плевен.Моят съпруг пиеше проксиид.Имаше промяна към по-добри стойности,но не достатъчно ,за да настъпи забрем.Това, което ще ви кажа е да не се отказвате.Много мъчно ми е беше като ни казваха"какво толкова нали имате едно здраво дете".Когато ми се наложи да ползвам повече болничен почти са ме гонили от каб. и са ми казвали" махай се оттук това са капризи".Излизала съм със сълзи на очи,спрях да споделям дори с най-близките ми хора за това.Искам само да подчертая,че екипа в КИРМ е страхотен и нито веднъж не са се чудили защо правим всичко това.Но вярвайте резултата си заслужава!Успех на всички!
« Отговор #32 -: Април 16, 2010, 23:02:36 pm »
Наистина е така. Много пъти са ме питали "ама защо, траябва да си мазохист за да се подлагаш на всичко това след като си имаш дете". Но  аз просто не искам детето ми да остава само. Преди години ми викаше " Да вие сега си говорите моя брат  така сестрами иначе, а аз никой си нямам" ставаше ми мъчно. В крайна сметка ние не сме вечни. Сега уж вече не иска но след трансфера започна да мърмори само да ме видеше, че нещо правя и ме заплашваше, че ще се обади на баща си зада ми се скара. Така че иска още бартче или сестриче. Е ще се потормозим малко, няма как.
*
« Отговор #33 -: Април 17, 2010, 14:15:12 pm »
Е ще се потормозим малко, няма как.

Тормоза си заслужава. :D

Нямаме финансова възможност иначе бих се потормозила и за трето.:)))))