ДО ГЮЛЧИ:
Честит рожден ден на синчето ти - да ти е жив и здрав и много усмивки желая на семейството ви.
Ти в коя клиника си??
ДО Mileto6:
Здравей, ние минахме през доста лекари, все с някаква надежда. Правих инсеменация в Тина Киркова, а ИКСИ-то в Св. Лазар - бяха много любезни до ЕТ и докато не си платих всичките 7 хил.лв., след това изобщо не ме потърсиха да ми дадат обяснение защо е неуспешно. Аз обаче настоях и единственото , което лекарят заключи бе че имам изчерпан яйчников резерв. Без обаче да са ми правени някакви изследвания за това. От форумите тук разбирам, че има такива. При нас също има мъжки фактор - съпругът ми има операция на варикоцеле през 09.2008г., но спермограмите преди и след операцията не се различават много, да не говоря че според всички лекари тя не е чак толкова лоша и би могло да стане по естествен път. Сега ходим при друга лекарка, не в клиника, която смята че спермограмата му е лоша и му даде да пие спимен. Миналата седмица ходих при нея за следене на ову, на 12-я ден яйцекл. беше 23мм, а на 14-я - 29мм. Тя каза че е много голяма и че по естествен път няма да стане - трябва инсеменация. Незнам какво да мисля. Тези инсеменации според мен са безмислица, още повече че имам и неуспишно ИКСИ.
Радвам се, че си успяла да се вредиш в Надежда, аз звънях, но записват часове за 07.2011. На колко години сте вие. Незнам дали имам шанс??