0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Как да пазаруваме от чужди сайтове
« Отговор #400 -: Февруари 02, 2011, 21:58:10 pm »
в първото поле, където пише факс си пишеш номера на телефона без кода за България, а в долното поле може да не пишеш нищо, ще ти го приеме.

Само с едно уточнение, че не е факс, а телефон фикс. Пишеш си там мобилния телефон без кода за България.
*
« Отговор #401 -: Февруари 02, 2011, 22:12:24 pm »
опс, грешка, фикс исках да напиша, благодаря сиа :lol:
*
« Отговор #402 -: Февруари 03, 2011, 10:38:51 am »
Благодарско, оправих се. С телефоните де, френския още ми се опира силно и ще се окаже голяма спирачка. Аз автоматично пускам преводача на Гугъл на английски, но той не превежда цялата съответна страница, а само "заглавните" думи - а именно те са най-лесни за нацелване :-) Нейсе, и френски ще научим!
« Отговор #403 -: Март 17, 2011, 23:15:23 pm »
Момичета моля за помощ, на 11.02 изтеглиха ни парите от Ла Редуте за прословутия комплект на Авент шишета....но от тогава поръчката все се обработва, вече им писах 2 емейла....ама никакъв отговор не получих  :(
всички други покрай мен отдавна си получили комплекти......ама при нас нищо...
някой ако имал подобен проблем, моля да сподели.....
*
« Отговор #404 -: Март 18, 2011, 00:45:57 am »
Ами случвало се е почти на всички, които пазарят в редута. Аз съм имала поръчки и над 2 месеца чакане. Докато не мине срока на доставка, който са обявили, май няма да ти обърнат внимание.
Аз взех комплект от 3 бр. Авент от 260мл. за 16 лв.
Момичета, май до тук бяхме с редута, нещо са ни отрязали яко. Нямах време да чета в мамата, за да видя какво точно е, но днес се опитах да пусна една поръчка за около 25Е, ползвах код за БД и на втора стъпка ми се начислиха 12 Е и кусур. А без код трябва да платим 20Е доставка.
Не знам колко изгодно вещо трябва дя  купя, че да прежаля 12Е доставка при положение, че има код.
« Последна редакция: Март 18, 2011, 00:48:04 am от Mary »
« Отговор #405 -: Март 18, 2011, 08:03:31 am »
значе все пак има надежда да ги получа  :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #406 -: Март 18, 2011, 08:36:20 am »
такса обработка вече е станала 20 процента
ми като се спукаха от кодове, хората заложиха да си вземат парите от където им е сигурация
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #407 -: Март 18, 2011, 09:01:16 am »
аз последно поръчвах на 07.03 и тогава вс си беше ок с БД с код, даже и подарък имам - чантата с жирафа. от тогава не съм правила поръчки и може тези промени са съвсем нови.
много лошо...
*
« Отговор #408 -: Март 18, 2011, 11:46:42 am »
аууу, не ги е срам, от 10% на 20%, тц, тц, тц :?
*
« Отговор #409 -: Март 18, 2011, 11:49:08 am »
а и доставката си добавят накрая, независимо дали кода ще я махне.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #410 -: Март 18, 2011, 15:21:20 pm »
имам приятелка в ДЧЛ, каза че таксата за доставка на стоките на редут си е 5 евро, независимо от товара, пълнят един контейнер и тогава тръгват, иначе не ги пускат от Франция и за това се ползват с тази тарифа
и те тарикати иначе
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #411 -: Март 19, 2011, 15:11:32 pm »
Момичета бихте ли ми препоръчали фирма посредник, че съм си харесала дрешки за бебка в АСДА-та  :D
« Отговор #412 -: Март 19, 2011, 22:28:39 pm »
Ileini, мисля че Габко е добър посредник, но все пак зависи и от къде си...

Аз искам да попитам някой дали е поръчвал детски дрешки от Н&М /Английския/.. интересува ме как са размерите, дали са много уголемени и също така колко се чака за доставка?

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #413 -: Март 19, 2011, 22:41:40 pm »
най-проклетият сайт, с който съм се забърквала
пускат поръчката, ако искат ...
трият акаунти, сливат поръчки- абе правят каквото си поискат
теглят пари, ако искат ..
после, почват да ти начисляват лихва за просрочие, а ти може и да не знаеш, ако не си преглеждаш редовно банкирането
ддрехите са хубави, евтинки, като цяло си отговарят на номерата, макар да имах наблюдение, че са доста уголемени, явно са поправили това си качество
ако всичко е наред пращат поръчката за около 2-3-5 дена /зависи кога си я пратила/
най-бързата ми поръчка е за около 3 дни общо-вечерта пускам, на другия ден беше изпратена и получена на по-следващия
*
« Отговор #414 -: Март 19, 2011, 22:48:14 pm »
Аз така и не посмях да поръчам от там, като четох отзивите какви са. Иначе сега им гледам пролетно-лятната колекция за момиченца - има страхотни ежедневни рокли за по 3 паунда от трико. Дали ако платя с българска кредитна карта и ги пратя на английски адрес, но не на транспортна фирма, а на роднини, имам по-голям шанс?  :?
« Отговор #415 -: Март 19, 2011, 22:49:17 pm »
Айде да кажа аз от кой сайт съм доволна.
http://www.easy2buy.bg/
Много коректни!
[/url][/url]
« Отговор #416 -: Март 19, 2011, 22:54:02 pm »
Благодаря ти, mini! Направих една "пробна" поръчка, но мисля че ще си остане само тя. Иначе наистина имат страхотни летни неща за без пари, но пък дали си заслужава нервите не знам. Аз направих поръчка на 28-ми февруари и нещата още не са изпратени. Надявам се поне до лятото да дойдат все пак :)

Мини, а какво значи да ти начисляват лихви??? На какво по-точно??? Нали плащаш с карта? Луда история. А имаш ли случай, в който са ти дръпнали парите, но не са ти дошли нещата?

*
« Отговор #417 -: Март 22, 2011, 16:31:15 pm »
Джиджи, получи ли си нещата от H&M?
Ти на твой адрес ли ги поръча или на транспортна фирма?
Никъде не видях има ли възможност за доставка до Бг и каква е цената за това.

Мислех си и аз да поръчвам от там, но Мини ме озадачи с отзивите си за тях.  :(
Най-големия ми страх винаги е бил да платя за нещо, а да не го получа - пусто му българско недоверие.  :)

*
« Отговор #418 -: Март 23, 2011, 12:55:13 pm »
Айде да кажа аз от кой сайт съм доволна.
http://www.easy2buy.bg/
Много коректни!

мисля да ги пробвам, че Спортсдирект имат много скъпа доставка до БГ.
« Отговор #419 -: Март 23, 2011, 23:24:06 pm »
Джиджи, получи ли си нещата от H&M?
Ти на твой адрес ли ги поръча или на транспортна фирма?
Никъде не видях има ли възможност за доставка до Бг и каква е цената за това.

Мислех си и аз да поръчвам от там, но Мини ме озадачи с отзивите си за тях.  :(
Най-големия ми страх винаги е бил да платя за нещо, а да не го получа - пусто му българско недоверие.  :)

Не съм все още.... Ползвам посредник /силно казано/- една девойка се явява такъв. Всяка седмица я лъжат, че в петък я пращат, и не знам вече колко петъка минаха от тогава. А става въпрос за доста неща, логиката е че ще вземат доста пари от тази поръчка, но явно при тях логика няма. Стока не са изпратили, пари не са дръпнали от картата, стоим и чакаме....