ketti, регистрираш си картата там, те ти изтеглят 1.50 евро от сметката (които после ще ти приспаднат от първото плащане) и до 2-3 дни тази транзакция трябва да се появи в банковото ти извлечение (най-удобно е, ако имаш интернет банкиране към картата, аз специално търсих такава банка, към която да си извадя карта). Тази транзакция съдържа една поредица от 4 или 5 цифри, която ти трябва да въведеш на страницата на PayPal, за да завършиш регистрацията си (един вид да потвърдиш, че това е твоята карта).
klio, аз не съм ползвала такъв преводач, защото знам френски, но явно за всичко са намерили начин хората - това е добра новина
baracuda, по мои наблюдения най-големите разходи идват от доставката. Обикновено, за да преценя дали искам да поръчам или не, си избирам нещата, гледам колко ми е тоталът и деля на броя неща, да видя средно по колко ми излизат. След това преценявам дали съм склонна да дам тези пари за този брой дрехи. Laredoute, например, имат доста евтина доставка - някъде 5-6 евро беше. Но общо взето, всеки сайт си има различна политика в това отношение.
Най-скъпа досега ми е излизала доставката от САЩ, като внимавам и поръчвам, само ако пращат с USPS (това са техните пощи), а не с UPS!!! Цената за доставка до България ми е била около 30 долара, като разликата в начина на изпращане е, че, ако пратят с USPS получавам стоката в пощата в квартала и не се разправям с митници, не плащам допълнително ДДС и т.н. Така доставят и от Victoria's secret, между другото, ако избереш Standard delivery, а не International delivery.