0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Как да пазаруваме от чужди сайтове
« Отговор #240 -: Юни 29, 2010, 13:10:58 pm »
Мерси, Мини, за линковете. И аз сега съм на вълна Ларедут. Разучавам кодовете за намаления и безплатни доставки. Има някои наистина добри попадения. Но с дамските и мъжките размери ми е мъгла. Ама и там ще се сборя де. :) Има някакви 20/29, 20/45. 45 евро кръгло трябва да ти е поръчката ли, за да  намали с 20 евро сумата? :ask:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #241 -: Юни 29, 2010, 13:32:29 pm »
да, кръгло 45 само стоки, и то изрично упоменати в условията на кода, трябва да се четат
или с много пробване пак става

код 58106 с тази декоративна възглавничка http://www.laredoute.fr/vente-coussin-de-garnissage-rectangulaire-inside.aspx?productid=324146373&documentid=210510&itemid=17&mode=update&perstext=&prescode=8062706&quantity=1&sizecode=99999 за 2 евро маха доставката и дава подарък
пробвах днес точно, за това споделям

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #242 -: Юни 30, 2010, 10:46:55 am »
Разпродажбата почна в Laredute.fr , ама сайта е почти нон стоп недостъпен :(
На мен на няколко пъти ми изгубва връзка, и все ме изхвърля д ане говорим че ми показва кошницата празна, а всъщност там има поне десетина неща. Ще трябва много търпение и здрава храна :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #243 -: Юни 30, 2010, 11:13:13 am »
гаднярите вдигнаха цената на възглавничката
малко по-евтино е все пак да се ползва за БД
код за БД и комплект хавлии 40207
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #244 -: Юни 30, 2010, 13:01:22 pm »
Аз бях сложила едни маратонки за александра в кошницата и за моя изненада от днес те вече не са намалени. :?
*
« Отговор #245 -: Юли 01, 2010, 10:37:37 am »
Мини, след колко време си дърпат парите от ларедут. Направих поръчка на 29.06, но още не са си взели пари от сметката ми. Няма и блокирани суми.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
« Отговор #246 -: Юли 01, 2010, 11:49:57 am »
Sia, потърси ги пак, когато има намаления сменят референтните номера, т.е. намалените неща са с друг реф.номер.
*
« Отговор #247 -: Юли 01, 2010, 15:06:26 pm »
Пак ги намалиха на 19.60. Ама ще ги изчакам още малко  :lol:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #248 -: Юли 04, 2010, 12:22:33 pm »
mini  тези квадратни купи са керамични, нали?
Използвах кода преди 3-4 дни и то 2 пъти, но сега се сетих да питам. :D

eterna
парите ги блокират веднага, но ги дърпат най-често когато изпратят поръчката ти / може и след 40 дни по време на намаленията/
Следи да не дърпат от свободните ти пари в картата /вместо да дърпат блокираните/
« Последна редакция: Юли 04, 2010, 12:26:32 pm от denis »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #249 -: Юли 04, 2010, 23:16:37 pm »
[/b]eterna[/b] парите ги блокират веднага, но ги дърпат най-често когато изпратят поръчката ти / може и след 40 дни по време на намаленията/
Следи да не дърпат от свободните ти пари в картата /вместо да дърпат блокираните/
Благодаря за информацията, Денис. Вчера са дръпнали парите. Явно колетът ми пътува вече.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #250 -: Юли 14, 2010, 19:33:38 pm »
Предварително се извинявам ако е споменато някъде по-горе в темата, но за колко време пристига стоката от Ларедут?
*
« Отговор #251 -: Юли 14, 2010, 22:11:20 pm »
Предварително се извинявам ако е споменато някъде по-горе в темата, но за колко време пристига стоката от Ларедут?
Имам поръчки от 29.06 и от 30.06. Тази от 30.06 пристигна на 12.07, а тази от 29.06 все още я няма.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #252 -: Юли 18, 2010, 08:09:19 am »
От Ларедут-а, поръчките ми:
2 бр от 01.07 - дойдоха на 12.07
2 бр от 03.07 - дойдоха на 17.07
това за протокола :) - много са бързи тази година :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #253 -: Юли 19, 2010, 11:27:17 am »
мойта от 30.6 още я няма  :(
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #254 -: Юли 19, 2010, 12:39:56 pm »
и моята, нямам нито една, направила съм поне 7
*
« Отговор #255 -: Юли 19, 2010, 15:56:51 pm »
Днес ми пристигна поръчката от ла редут от 29.06. Сега чакам следващата от 07.07. Да споделя - кокотките и купичките (подаръците) са много хубавки. От детските плетива не съм очарована. Детските екипи на Адидас са супер и много по изгодни, отколкото по нашите магазини. За сравнение този екип http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-disney-mickey-et-minnie-bebe-garcon-et-fille.aspx?productid=324171066&documentid=299110&categoryid=22911957&numberpage=2&pos=9_n_n след намаление в нашия адидас е 48 лв.
« Последна редакция: Юли 19, 2010, 16:03:38 pm от eterna »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #256 -: Юли 19, 2010, 20:23:13 pm »
Получих си квадратните купички /кода който mini  пусна/
Представях си ги по-големи :) иначе са сладки - стават за сосове, ядки...

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #257 -: Юли 21, 2010, 18:17:56 pm »
Да питам аз, някой пазарува ли от amazon.co.uk?
Отдавна дебна едни кожени високи маратонки Diesel за дребния и гледам сега вече идват на прилична цена от 23.10 паунда  8)
« Последна редакция: Юли 21, 2010, 18:19:37 pm от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #258 -: Юли 23, 2010, 16:29:54 pm »
аз пазара, ама чрез едно момиче.
От редута всичките поръчки дойдоха, с изключение на една. Но не знам какво ще стане с нея, защото имам изчерпан артикул. Процедурата е с дебитна нота, ама да видим де.
Иначе който го интересува, код 51179 който е 20/29, все още действа. Днес пуснах едни чаршафи.
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 16:34:56 pm от Mary »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #259 -: Юли 23, 2010, 16:42:33 pm »
За Ларедута : днес пуснак поръчква с код: 47627 - дава БД става с Албанците сумата ми беше 17Е, но половината неща не ми ги фактурираха /за пореден път  :(/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум