0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Как да пазаруваме от чужди сайтове
« Отговор #200 -: Май 07, 2010, 09:43:57 am »
това ми звучи като тарифа на Габко, не смятам че е особено скъпо
а защо 4 паунда доставка до английски адрес /ако поръчката е от АСДА/
доставката само за дрехи е 2,95 паунда, ако комбинираш и от другите сектори става 5,95
до онзи ден имаше безплатна ако поръчката ти е над 25 паунда, аз така пуснах първата ми поръчка
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #201 -: Май 07, 2010, 10:26:51 am »
Поръчах за 49 ,но си платих 2,95 за доставка до офис /грешката е  моя при предния пост/ и в крайна сметка 61 паунда за всичко.Пусто като не му разбирам .
Поръчах чрез Алезар,доволна съм .Но все пак всеки гледа възможно да спести всеки лев и затова питам за по изгодни варианти да  се комбинираме.
Сега харесахме с една позната обувки от Спорт дирет.
Ако някой иска  ще поръчва и иска партия да свирка. :wink
http://www.sportsdirect.com/fila-verona-vel-ii-inf-01-025138?colcode=02513803

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #202 -: Май 07, 2010, 14:59:59 pm »

Ако някой иска  ще поръчва и иска партия да свирка. :wink
http://www.sportsdirect.com/fila-verona-vel-ii-inf-01-025138?colcode=02513803
Да свирка и на мен.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #203 -: Май 07, 2010, 17:32:19 pm »
За SportsDirect - аз поръчвам на момиче от бгмама- там има тема за сайта където се обсъждат различните артикули.
Поръчах преди 5-6 дни.  :D
Лично аз не съм много доволна - често стават грешки и има риск да не получите това, което очаквате.
Говорете с момичетата и искайте съвет за това което искате да поръчате.

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=494179.240

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #204 -: Май 10, 2010, 14:15:51 pm »
и тук да си кажа, че първата ми поръчка от АСДА мина безпроблемно, на 30.04 я пуснах, след два дена ми пратиха мейл, че са си дръпнали парите, а днес вече пратката пътува към английски адрес
платих с АМЕКС на Пощенска, на името на Ник е, регистрацията е на мое име, с билинг и шипинг адрес на транспортната фирма в Англия

и аз пуснах поръчка на Асда, оба4е не ми прие плащането с карта на ДСК, извинявай, но най има някаква тайна ;),да не би Ник да не е бг гражданин? Много ми се ще и аз да мога да поръчвам директно, защото останалото си е главоболие, но не мога да немеря пиниза :)
*
« Отговор #205 -: Май 10, 2010, 15:24:37 pm »
А картата ти от ДСК кредитна ли е или дебитна?
« Отговор #206 -: Май 11, 2010, 15:36:21 pm »
дебитна,visa electron
*
« Отговор #207 -: Май 11, 2010, 17:52:03 pm »
Най-вероятно това е причината, въпреки че пише, че приемат виза електрон. Опитай с кредитна карта.
« Отговор #208 -: Май 12, 2010, 09:55:38 am »
Ти пробвала ли си, защото общото мнение е, че не се приемат карти издадени в БГ, и тай като имам вече блокирана сумичка, не ми се пробва насляпо
*
« Отговор #209 -: Май 12, 2010, 14:02:36 pm »
Аз си пуснах поръчка от АСДА с картата на мъжът ми, но тя е английска.

[/url]
*
« Отговор #210 -: Май 13, 2010, 14:54:02 pm »
stefka_stef, и преди писах, че не съм пробвала още с карта, поръчах през Гивтранспорт. Днес пристигнаха нещата от Джордж. Много съм доволна - на пръв поглед са чудесни. Уредено е детето за лятото с фанелки и клинчета. Сега остава и като качество да са ок.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #211 -: Май 14, 2010, 00:11:46 am »
И аз поръчах от Джордж  и Некст с посредник,изглеждат чудесно и като ги минах през една вода,нито една блузка не пусна цвят, макар да са много шарени.Това много често ми се случва с тези дрехи, които купувам от тукашните магазини.Не сме ги носили още, дано да са о'к.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #212 -: Май 14, 2010, 14:44:42 pm »
Получих си поредната пратка от Айхерб и съм много доволна :)
Получих също и маратонки от SportsDirect-a - този път нямаше проблем с номерацията.
Адидас маратонки 38 номер = 5 /UK/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #213 -: Май 14, 2010, 15:58:31 pm »
дайте линк на Джордж, моля :lol:
*

• 1376

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
« Отговор #215 -: Май 14, 2010, 16:37:17 pm »
И аз поръчах от sportsdirect сандали за дребните C5 = 22 номер. Дано само не са им големи. Чакам и една поръчка с летни дрехи от Tesco - ще споделя за качеството като дойде.
*
« Отговор #216 -: Май 14, 2010, 16:39:55 pm »
аааа асдата ли било :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #217 -: Май 14, 2010, 19:29:34 pm »
И аз поръчах от sportsdirect сандали за дребните C5 = 22 номер. Дано само не са им големи. Чакам и една поръчка с летни дрехи от Tesco - ще споделя за качеството като дойде.
дрешки на Теско има в Кипа в Солун, на по-добри цени от сайта, ако имате възможност- ходете там, хем ще ги видите на живо  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

• 1376
« Отговор #218 -: Май 14, 2010, 21:30:53 pm »
аааа асдата ли било :lol:
Като отвориш обаче главната страница може да се объркаш като мен и да поръчаш от двете места,т.е. и АСДА И ДЖОРДЖ.Различни са и има разлика в таксуването при поръчка чрез посредник. :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #219 -: Май 15, 2010, 11:56:07 am »
ще направя поръчка от Асда, заради големия брой желаещи  :D
можете да ми пишете на лс