0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Re: Как да пазаруваме от чужди сайтове
« Отговор #180 -: Април 30, 2010, 22:20:15 pm »
Аз поръчах от АСДА ,чрез посредник и си чакам пратката вече .
Но,бих предпочела на някой от тук да съм партия ,а не да пълня нечии  друг джоб ,защото  посредника  си печели от това определено добре.

Пример :поръчани неща за 49 паунда,платени 61!
8O много, поръчах за 40, платих 44,50  + еконт
Ама като не мога да схвана още как сама да поръчвам  :(
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #181 -: Април 30, 2010, 22:26:42 pm »
хех, ще
само да оправим схемата
пуснах една малка поръчка, подаръци за момиченцето от Роман за края на другия месец, имам потвърдителен мейл, парите по картата са блокирани
дано я пуснат
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #182 -: Април 30, 2010, 22:44:37 pm »
osi_9 
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #183 -: Май 01, 2010, 06:33:31 am »
Регистрирайте се тук, ако ползвате често куриер помежду си :)
http://mamabg.econt.com/obshti-usloviya-i-registracia

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #184 -: Май 01, 2010, 09:53:46 am »

Олее, тази регистрация ми изяде главата дни наред.Не самата регистрация в Еконт, а в Еконт.Мама.Бг/социалната мрежа, за намаление от 40%/.Какво ли не опитвах, няма влизане и това е.Говорих много пъти с Еконт, чак от там хората ми направиха нова регистрация и пак не става.В Еконт.Мама.Бг.не ме допуска и това е.Нямало такъв потребител и парола и това е.За капак даже и е-мейла ми бил грешен.Направих сумати регистрации, защото все ме връщаше в позиция на нова регистрация и накрая се отказах да им влизам в социалната мрежа.Аз що нерви изхабих, не е истина.
*
« Отговор #185 -: Май 01, 2010, 21:14:05 pm »
Минке и на другото си другарче да не забравиш да се обадиш :lol:
*
« Отговор #186 -: Май 02, 2010, 13:06:03 pm »
Някой беше писал, че в ASDA приемат бг карти. Как става номера, щото на мен не ми я приема.

[/url]
« Отговор #187 -: Май 02, 2010, 17:50:41 pm »
Какъв е адреса на по-горе цитирания сайт МиС, но можах да го намеря :(
*
« Отговор #188 -: Май 02, 2010, 20:01:11 pm »
Какъв е адреса на по-горе цитирания сайт МиС, но можах да го намеря :(
Заповядай
http://www.marksandspencer.com/
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #189 -: Май 02, 2010, 23:47:28 pm »
ketti, доколкото разбрах в бг мама,трябва да се регистрираш от блог-а на някой вече член  той да те покани или нещо подобно.Аз се регистрирах от сайта на Еконт ,прие ме , но не получих отстъпка при доставка.Трябва да питам защо, но не ми остава време.
*
« Отговор #190 -: Май 03, 2010, 08:51:32 am »
ketti, доколкото разбрах в бг мама,трябва да се регистрираш от блог-а на някой вече член  той да те покани или нещо подобно.Аз се регистрирах от сайта на Еконт ,прие ме , но не получих отстъпка при доставка.Трябва да питам защо, но не ми остава време.
Да, точно така направих, първо в сайта на Еконт, след това през един от блоговете, но в самия блог, след като приема условията ми отваря пак същата регистрация, като в Еконт и така до базкрайност, въртя се в кръг.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #191 -: Май 03, 2010, 13:55:20 pm »
детската кухня е до един офис на Еконт, утре ако не е нервозен малкия ще вляза да питам
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #192 -: Май 04, 2010, 22:50:56 pm »
и тук да си кажа, че първата ми поръчка от АСДА мина безпроблемно, на 30.04 я пуснах, след два дена ми пратиха мейл, че са си дръпнали парите, а днес вече пратката пътува към английски адрес
платих с АМЕКС на Пощенска, на името на Ник е, регистрацията е на мое име, с билинг и шипинг адрес на транспортната фирма в Англия
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #193 -: Май 04, 2010, 23:13:56 pm »

Олее, тази регистрация ми изяде главата дни наред.Не самата регистрация в Еконт, а в Еконт.Мама.Бг/социалната мрежа, за намаление от 40%/.Какво ли не опитвах, няма влизане и това е.Говорих много пъти с Еконт, чак от там хората ми направиха нова регистрация и пак не става.В Еконт.Мама.Бг.не ме допуска и това е.Нямало такъв потребител и парола и това е.За капак даже и е-мейла ми бил грешен.Направих сумати регистрации, защото все ме връщаше в позиция на нова регистрация и накрая се отказах да им влизам в социалната мрежа.Аз що нерви изхабих, не е истина.

Ketti с радост бих помогнала на теб и на _Elfita_ с регистрацията в МАМА.БГ.еконт. Еконт е администратор на лични данни и оперира прецизно и конфединциално с тях, за това и често за потребителят самата регистрация изглежда тромава и объркваща.
За съжаление вие сте се натъкнали на технически проблем, който вече е отстранен.
Понеже не бих могла да остана безпричастна към причиненото ви неудобство, моля да ми пишете на email assistant2_manager@econt.com или да се свържете с мен на тел.0884599401.

Албена Стоянова
*
« Отговор #194 -: Май 05, 2010, 09:03:01 am »
Супер новина, Мини. Аз сега чакам една поръчка от Джордж, поръчана с Гивтранспорт  Но щом става, ако съм доволна от качеството ще си поръчвам директно. Засега съм много доволна от цените им. :lol:
А бельото на Маркс енд Спенсър е невероятно. Станаха й иделно 1.5-2 г. Даже боксерките са й големи. :lol:
*
« Отговор #195 -: Май 05, 2010, 10:25:00 am »
регистрацията е на мое име, с билинг и шипинг адрес на транспортната фирма в Англия
Mini, адресите при самата регистрация ли ги зададе английски, или вече при самата поръчка?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #196 -: Май 05, 2010, 17:34:06 pm »
като се регистрираш ти иска английски код на адреса, а като потвърждаваш плащането те пита за билинг адреса на която е регистрирана картата, само че аз отново попълних, че билинга е на транспортната фирма и плащането все пак мина
Сия, радвам се, че не съм те подвела  :D
« Отговор #197 -: Май 06, 2010, 13:35:19 pm »
Мини и това другарче да не забравиш другия път. Може да се комбинираме.  :balk_21:
*
« Отговор #198 -: Май 06, 2010, 17:01:35 pm »
И аз се регистрирах в МАМА.БГ.еконт, че с тия скъпи доставки, май е най-добре да се правят общи поръчки, а после разпределянето на поръчата да излиза по-евтино.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #199 -: Май 06, 2010, 22:16:03 pm »
Мини и аз тук за АСДА за партиика.
Я кажи сега  скъпо ли е с тези такси :
Поръчах през Бг  фирма от тук с 8% върху  цената,4 паунда доставка до английски офис и 1,3 паунда на килограм до бг.

Д-р Стаменов,обичаме ви!